konobar nadrndan platim racun i dovidjenja, ako je fin i potrudi se na bilo koji nacin, cas_tim i vise nego sto je potrebno...
Ja se sa ovim slazem u onoj meri koliko je neko u mogucnosti I koliko je sve bilo ok ili nije bilo ok.
Zene koje mnogo placaju da dodju do potomstva, vantelesna, stimulacija, inekcije...Ne znam.
To je I moj posao, jednostavno to radimo. Ali sam I sama, zenicama iz boksa sa bebama donela posluzenje. Babice koje su me poradjale dobile su od mene dva paketica, doktorka koja je stvarno bila tu za sve, cak je I dosla od kuce sto stvarno nije njena obaveza bila, porodila me, od nas je dobila boravak na Zlatiboru. Sestra koja je spustila Damjana dole kada smo krenuli kuci, dobila je od muza cvece I jednu veliku cokoladu. Mm ne znam.
Ali kada je porodjaj tezak, kada je sve nekako zamrseno, lepo je kada se eto da nesto, sta ja znam, takav je nas mentalitet, na kraju mali znak paznje I zahvalnosti, ipak su mama I beba ili bebe tu I najvaznije. Ma neka ide zivot!