Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava

Zdravlje i bezbednost

, nije mi "pravo" kuvanje pa ni ne računam da sam se pomučila.
  , nije mi "pravo" kuvanje pa ni ne računam da sam se pomučila.  ).
  ).  

Ovo sad je preživljavanje
   Ovo sad je preživljavanje 
    . Srecom mm me odmeni bar jednom nedeljno sto se tice kuvanja jer on voli da kuva, ali kad on kuva mora sve da ima od sastojaka on nista ne zamenjuje
  . Srecom mm me odmeni bar jednom nedeljno sto se tice kuvanja jer on voli da kuva, ali kad on kuva mora sve da ima od sastojaka on nista ne zamenjuje I meni se često dešavalo da počnem nešto da pravim a ne vidim da nemam svih sastojaka pa onda trč u prodavnicu,imam sreće što mi je prodavnica blizu,tako da se izvučem
   I meni se često dešavalo da počnem nešto da pravim a ne vidim da nemam svih sastojaka pa onda trč u prodavnicu,imam sreće što mi je prodavnica blizu,tako da se izvučem 
											 ... Sreca pa mi je muz gurman covek i video odmah u pocetku da nema od mog kuvanja neke vajde, tako da je to covek sam uzeo u ruke i najcesce kuva on... A inace, stvarno ukusna jela pravi... Ja pravim jedino kad on mora duze da radi, pa ne stigne na vreme kuci... Bog mi ga sacuvao
  ... Sreca pa mi je muz gurman covek i video odmah u pocetku da nema od mog kuvanja neke vajde, tako da je to covek sam uzeo u ruke i najcesce kuva on... A inace, stvarno ukusna jela pravi... Ja pravim jedino kad on mora duze da radi, pa ne stigne na vreme kuci... Bog mi ga sacuvao