Poslednji tekstovi

Always predstavlja kampanju „SVOJA. ALWAYS SIGURNA.“
Poruka „SVOJA. ALWAYS SIGURNA.“ povezuje unutrašnji osećaj samopouzdanja sa zaštitom koju pružaju...
Promo objava
Promo kutak

ŠTA NAM DONOSI 22. KIDS FEST
Filmovi koji zabavljaju, inspirišu i uče decu da prihvataju različitosti.
Promo objava
Bioskop

Ona kaže da je po zakonu pravilno da ti daju novac kad i ostalima , pa čekaju refundiranje , napisala je TRUDNIČKO
!!! Tek pre neki dan sam uspela da navatam administratorku i napokon joj predam hranarinske . Fazon je bio , "ma ima vremena" . A ja sam znala da mi je vreme bitan faktor , jer 1) sve papire ona šalje u BG , tamo nam se sve obračunava , pa se vraća nama u NS , pa što pre ona dostavi njima papire oni pre uzmu u postupak , 2) danima je zovem a ona uvek odgovara da "ne zna šta mi još treba od papira" , znači , proščlo je 15 dana od kako sam na bolovanju ZZO , hranarinske je preuzela pre 5 , i još uvek nije saznala šta treba da odradi , 3) u BG su isto mladi admini , koji veze nemaju s poslom i uče usput dok rade , to znam da je tako jer po sto puta zivkaju jedni druge da provere kako šta treba . Prosto mi je čudno što nam je sve na vreme , ali ipak , na čelu finansija su neki stariji ljudi , pa valjda oni zapnu pred kraj pa sve pozavršavaju . Mogu da se OPKLADIM da će me nazvati 2 dana pred platu i tražiti mi još neki papir , jer će baš tada saznati da im još to treba . A ovo što si napisala da treba i izveštaj sa komisije uz hranarinsku - to mi nisu ni tražili , jer je naravno bilo "daj mi samo hranarinske , valjda je to - to " . Uf ...
)
Eto vidiš , izveštaj od komisije je još uvek kod mene ... Nije ga ni tražila , uzela samo hranarinske ... I šta sad da radim ??? Da je zovem i učim svom poslu ?? Sve i da je nazovem , dok je navatam i predam taj izveštaj - proći će još 5 dana ... Jbt , da je znala šta treba , mogla mi je već onda izdeklamovati šta da donesem ... Ja sam to sve i kopirala , nosala ... I šta sad ?