Poslednji tekstovi

Jednogodišnjaci i njihove omiljene "zabave"
Dakle, vi ste ponosni roditelj jednogodišnje bebe – ahhh, oni su takva radost! Uz njih ni jedan d...
Vreme sa bebom

Postporođajni period: izazovi, simptomi i podrška
Postporođajni period, poznat i kao „četvrti trimestar“, vreme je velikih promena – fizičkih, emoc...
Promo objava
Mama posle porođaja

Kada ga je sestra donela bio je toliko mali i spavao je samnom u ktevetu tko sto bi mi legao stomakom preko vrata i sisao resicu od uveta, kao mala beba. Cesto se ponasao kao pas i posto smo ziveli u prizemlju, cesto je izlazio. Sto znam da nije dobro, ali on je sam znao da orvori sva vrata i smugnuo bi leti preko terase.
...moji tata i brat su isli jednom prilikom na vikend u selo i povelu su Milra-Ditera tadasnje tigrastog macka koji je bio jako umiljat ali on je tamo potpuno poludeo i pobegao i nikada se vise nije vratio!
Dok malo sara narste reci cu joj da mu kaze da joj kupi macu njoj nece moci odoljeti
Čak na prvi mah nisam skontala da je on,bila sam zbunjena.Nikada nije izasao na ulicu a kamoli da se uvuce u kola.Bio je stariji ,i mislim da ga je starost pocela savlađivati.Ovo je Bio Zrika
A ovo drugo je bila Nađina Mikaka.
)