Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
Može se koristiti bilo kada i bilo gde.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

dok smo ziveli kod svekrve ona ima 5 macaka i sve normalno setkaju se i po kuci, e kad sam to prezivela, mislim da cu sve..
recimo nase macke su jako izgrebale maksima u jednom momentu, nije bila ni njihova, ni maksimova krivica, on je hteo da nosi macu, maca je izgubila ravnotezu i zbog toga se uhvatila za njegovu nogicu i spustila, i tim cinom ga izgrebala katastrofalno, ima oziljke i dalje. znaci nece macke same od sebe biti agresivne prema deci, niti deca moraju da imaju neku losu nameru. ali ipak su one divlje zivotinje, i nikad se ne mogu pripitomiti kao pas. pas ipak voli decu. a macke su separatisti..
Najgore mi je što uglavnom dora naidje na njega pa me strah da ga nekad ne pipne prije nego što počne vikati.
ali ce ona sve to sama da resi najbolje. Kupi joj macinu travu, hranu ili poslastice protiv stvaranja loptica od dlaka i to je to. I kupi u dm-u ili negde drugde onaj valjak za skidanje dlaka olaksava odrzavanje namestaja