Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Andrej je u petak uspeo da ujede čak troje dece. On nije "ujedač", kod kuće je svojevremeno ujedao samo mene i to kad mu rastu zubi - sad su svi izrasli. Kad se igra sa drugom decom, ne ujeda ih, ali ume da se otima oko igračaka. Prvi put je ujeo dete pre dva meseca, i završilo se na tome. I sad u petak - opet. Troje?! Svaki put se to desilo kod iste vaspitačice, svaki put je bilo popodne, i ni jednom vaspitačica nije videla kako se to desilo. Skonta tek kad ujedeno dete počne da vrišti. Dakle, ne zna se zašto je došlo do ujedanja.
Pre koji dan sam mu rekla da ako podhitno ne bude počeo sam da se skida i oblači, da mu neću dati da ide u školu dogodine, a svi njegovi drugari će otići. Msm, stvarno mi je više preko glave. Znam da sam ja kriva, ali "mama, upali mi svetlo! mama, operi mi ruke! mama obriši mi guzicu! mama dodaj mi...! mama, operi mi pišu! mama...mama...mama..."