writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

15.01.2015, 11:20

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Trco, jos sam na poslu, ko za inat danas nismo imali pauzu jer je haos. Tek oko 3 cu da odem. user posted image

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

15.01.2015, 11:24

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Oko 3 po rezultate ili tek tad daješ krv?

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.01.2015, 11:25

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Tek tad dajem krv user posted image

clock-img

15.01.2015, 11:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Liiiiii!!!!!

Ništa, će čekinjamo user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.01.2015, 11:29

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Što ja vas sve volEm! user posted image
P.S. Je l' imala neka od vas talase vrućine na početku? Crkavam ovde.

clock-img

15.01.2015, 11:43

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Dobro jutro....dobar dan u stvariuser posted image
Kiskum, koliko sam cula od mojih, to je ok, normalno.
Ja na Klomifenu....opet. Ko zna, mozda upali ovaj put.

clock-img

15.01.2015, 11:49

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Marinčice, jesi sama počela ili si zvala lekara? Meni ova moja rekla ako ne uspe prvi put da pravim pauzu jedan mesec jer klomifen ima produženo dejstvo. Mada, čula sam da su tu različite prakse, neko daje uzastopno a neko sa pauzama.
Grlim ja tebe user posted image

< Poruku je uredio Kiškum -- 15.1.2015 11:53:22 >

clock-img

15.01.2015, 11:53

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Imala sam pauzu jedan mesec. Cula sam se s ovim mojim, i ostalo je za sledeci mesec da se vidimo i dogovorimo jel cemo inseminaciju ako ne uspe, ili necemo, ili sta cemo.
Gazim trecu godinu pokusavanja, aj dosta zezanja. A lepo sam ja to bila smislila. Posto nisam zavrsila faks, aktivirala sma se pre dve i nesto godine, i sad sam pri kraju. I rekoh ja cu to mesec dva, pa na trudnicko i onda cu da ucim kuci natenance sve. Na kraju, zavrsicu i onda cu da zakevim.
Moje sve dobile decu vec pre dve godine...sad ce moje da bude najmanje i svi ce da ga biju i da mu lupaju cvrge user posted image user posted image
Ti si Kiskum, jedna divna osobauser posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 15.1.2015 11:56:04 >

clock-img

15.01.2015, 11:59

clock-img

pipi_coco

pencil-img

1289

Marinchica hahahhahha i meni je padala na pamet ta budaleština kako ce našu djecu da mlate sva djeca naših prijatelja i rodbine, jer ce biti starija user posted image user posted image

Ej barem ce naši biti cvrasta djeca kada odrastu u takvim zaj.... uslovima i naucit ce da se brane user posted image user posted image

Common sense is so rare....... It should be classified as a superpower!

"Pticu tuge ne možete spriječiti da preleti preko vaše glave, ali možete je spriječiti da na vašoj kosi izgradi gnijezdo."

clock-img

15.01.2015, 12:13

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Istina Pipi, to je ono najmanje sto trcka stalno jadno i trazi svoje mesto u gomili, heheuser posted image
I ja sam bila jedna od najmladje dece u ulici kad sam bila mala, bilo nas je 23 skupa. I kad god bih dosla i pitala "Jel smem da se igram s vama?", dobila bih "NE!"
Bar sam naucila da se sigram samauser posted image hahahah

clock-img

15.01.2015, 12:22

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

hehe marinchice nasmeja me kao niko skoro user posted image videćeš kad na kraju dobiješ blizance pa će uvek imati sa kim da se igraju user posted image

clock-img

15.01.2015, 12:24

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Nista mi nije milije nego kad nekog nasmejem i oraspolozim.
Iz tvojih usta u Bozije usi dragauser posted image

clock-img

15.01.2015, 12:27

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

biće biće user posted image user posted image

clock-img

15.01.2015, 12:46

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Devojke meni kasni evo 7mi dan grudi me bole ali se nisu promenile a i stomak kao da cu dobiti a nista od toga.Jel to nesto znaci ili user posted image ?

clock-img

15.01.2015, 12:56

clock-img

Lota

pencil-img

609

marinchice, i mene si nasmejala, bas mi je trebalo user posted image . Jedva cekam da zavrsim sa poslom i da idem kuci. Nema puno posla, pa radni dan nikako da prodje.

Najstarije dete u familiji zivi kao car, svi se trude da mu udovolje i ispune svaku zelju, uvek u centru paznje. Mladji moraju da se bore za svoje mesto pod suncem. Mladja deca su uvek borci.

Moje okruzenje je takvo da smo svi kasnije stupili u brak, pa je oko nas puno sitne dece i treba jos da ih bude. Kad sam dobila bebu, u periodu od dva meseca stiglo je jos 5 beba u bliskoj rodbini. To je bas bio baby boom. Slikale smo se gde smo stigle, prvo sa stomacima, pa posle sa bebama, pa samo bebe. Divno je bilo user posted image

Bekolino, uradi test, pa ces znati.

< Poruku je uredio Lota -- 15.1.2015 12:58:04 >

clock-img

15.01.2015, 13:25

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Pobegla s posla i dala krv. Mislim se, ma tornjajte se. Bolje da dobijem otkaz nego infarkt.
Sad je sve u Božjim rukama. Ja uradih što je do mene.

< Poruku je uredio Kiškum -- 15.1.2015 13:26:04 >

clock-img

15.01.2015, 13:29

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Kiskum navijam jakooo user posted image da bude dobra beta

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.01.2015, 13:47

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Ja sedim, na odmoru sam ovu nedelju, i ucim, i sve vreme mislim, bog te kako Kiskum moze da izdrzi da sedi na poslu. Javi cim dobijes rezultate. Trazim fige u smajlijima ali ih nema. Nista onda ovako, drzim ti f-i-g-e user posted image

clock-img

15.01.2015, 14:03

clock-img

wikica

pencil-img

5

pozdrav devojke , nova sam na forumu .. muci me isti problem cekam user posted image a ne ide mi..

clock-img

15.01.2015, 14:04

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Kiškum čestitam od srca !!! Divna vest. Mene počinje da bolucka stomak, izgleda da će za koji dan user posted image , ne znam tačno ni kada jer mi je prošli mesec kasnilo 8 dana pa nemam pojma kad bih trebalo da dobijem, mada bih volela da NE dobijem :) Dajem joj šansu do 22-og.

clock-img

15.01.2015, 14:30

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Hvala, Jekice user posted image
Dobrodošla Wikice user posted image

Pa ovo se i rimuje user posted image

clock-img

15.01.2015, 15:32

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Bas se ismeja marinchice sadauser posted image e ma samo da szignu bebci pa i neka budu najmladji...
ja do sad sredjivala kucu. Granulo sunce a prasina od grejanja na sve sttane kao da nije brisana od prosle godineuser posted image
wikice dobro dosla i sto pre otisla u trudnicke teme. Kazi nam nesto o sebi, koliko vec cekas na user posted image

clock-img

15.01.2015, 15:43

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

wikice dobrodošla user posted image i ja sam nova u ovoj ekipi , bar nisam usamljena sada user posted image

kiškum držim fige jakooo user posted image

Eh da htela sam vas pitati, da li ovde postoji neka crtica koja pokušava drugog bebca nakon carskog reza ?

< Poruku je uredio buba.marica -- 15.1.2015 15:48:49 >

clock-img

15.01.2015, 15:56

clock-img

mirkam

pencil-img

1262

Kiskum,držim fige jakooo user posted image

clock-img

15.01.2015, 16:36

clock-img

Kiškum