writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

15.01.2015, 16:48

clock-img

amelia

pencil-img

1666

kiskum draga cestitam ti i zelim ti laku i ugodnu trudnocuuser posted image nije vazno sad kolika je beta jer ne znas ni kad je bila tacno o vazno
da je za dva dana ponovis i da se lepo duplirauser posted image
lota mila moja sad procitah sta si pisala user posted image bas mije zao user posted image

Ayan <3

clock-img

15.01.2015, 16:49

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Amelia, draga, znam da nije važno ali meni se nije duplirala.... Porasla je samo za 75, jesam danas radila tri sata ranije ali sumnjam da je to posebno bitno... user posted image

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

15.01.2015, 16:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Kiskum zao mi je ako je tako. Ja stvarno ne znam nesto oko bete sem da treba da se dupla... kolika ti je bese bila pre dva dana

clock-img

15.01.2015, 17:00

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Eva sad vidim da si pisala da je bila 130. Onda se ona nije duplirala ako je porasla samo za 75user posted image bas bezveze. Sacekaj jos malo javice se jos neko sa boljim iskustvom od mene sto se tice beteuser posted image

clock-img

15.01.2015, 17:03

clock-img

amelia

pencil-img

1666

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Amelia, draga, znam da nije važno ali meni se nije duplirala.... Porasla je samo za 75, jesam danas radila tri sata ranije ali sumnjam da je to posebno bitno... user posted image

nisam znala da ti je ovo drugi putuser posted image

< Poruku je uredio amelia -- 15.1.2015 17:06:55 >

Ayan <3

clock-img

15.01.2015, 17:05

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: buba.marica

Eh da htela sam vas pitati, da li ovde postoji neka crtica koja pokušava drugog bebca nakon carskog reza ?

Buba marice, BrankiRR sutra ide na porođaj posle CR, Šerpica čeka 4. dete sva četri su bila na CR...

Kiškum draga, ja betu nikad nisam radila i ne razumem se, valjda će se neko javiti.

Nove - dobro nam došle i što pre da begate sa crtica u trudnjače

To se podrazumeva i za stare, naravno user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

15.01.2015, 17:28

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Kiskum ne znam sta da ti kazem,nije se uduplala,ali ipak ponovi za dva dana...user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.01.2015, 17:32

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

Kiskum, nemoj da se nerviras, uradi za dva dana u isto vreme kad i danas, pa ce biti mnogo jasnije. tri sata ranije mozda i nije tako zanemarljiva razlika.

clock-img

15.01.2015, 17:36

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Hvala vam svima, jako se loše osećam, prerano sam se obradovala iako sam pokušavala da iskuliram. Javljam narednih dana šta se dešava.
user posted image

clock-img

15.01.2015, 17:51

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Kiškum, ne znam šta da ti kažem. Znam kako se osećaš, budi hrabra ma šta da te čeka. Mi smo uz tebe.

clock-img

15.01.2015, 18:12

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Kiskum draga user posted image ,

Znas sve i sama. Beta mora da se dupla, narocito tako rano, cesto se i utrostruci za 48h. Postoji jos neka sansa da je porast manji jel je proslo samo 45 sati ali je moguce i da ce doci do biohemijske. Cak i da se to desi, verujem da se grozno osecas ali ti si ucinila ogroman ogroman korak napred ka svom cilju. Sad znas da oplodnje moze da dodje, to je mnogo vredno saznanje posle 18 meseci cekanja. Strpi se jos dva dana i proveri....Drzi se, svi smo uz tebe!!!
Buba marice ja sam rodila oba decaka carskim rezom i to je razmak izmedju prvog porodjaja i druge trudnoce bio samo 7 meseci. U prvom momentu sam se uplasila ( nije bilo planirano tako brzo) ali druga trudnoca je prosla u savrsenom redu i bez ikakvih komplikacija.

clock-img

15.01.2015, 18:18

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Kiskum user posted image

I ja sam imala dva carska, doduse u razmaku od 3g i nepunih 5 meseci...

clock-img

15.01.2015, 18:35

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Kiskum draga mnogo mi je zao. Bas sam se radovala tvojoj trudnoci. user posted image

Kao sto ti Maslacak rece bar znas da mozes da ostanes trudna i bices vrlo uskoro. user posted image user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

15.01.2015, 19:33

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Hvala vam beskrajno svima. user posted image
Maslačak, zahvalna sam ti kao i uvek. Moja doktorka je pokušala trt-mrt da me ohrabri da beta može da se dupla i na 72 sata, ali mi zaista nije zvučala nimalo uverljivo. Rekla je da se javim ako budem imala bolove ili ako budem krvarila, pa pretpostavljam da to nekako i očekuje.
Ja sad moram malo da se priberem nekoliko dana. Navijam i dalje za sve od sveg srca.

clock-img

15.01.2015, 19:50

clock-img

wikica

pencil-img

5

da li neko ima vise iskustva Sioform? vise od godinu dana pokusavamo user posted image u julu 2014 sam operisala benigni tumor na dojci, jako stresni period , svi kazi smirice se desice se bebac a ja sam nestrpljiva... sada su svi rezultati uredu, i sa ginekoloske i onkoloske strane..

clock-img

15.01.2015, 20:04

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Wikice dobrodošla, pokušaj nešto da nađeš na nekoj konkretnijoj temi, sigurno je neko nešto pisao o Sioforu.

clock-img

15.01.2015, 20:16

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Crtice imam jedno pitanje sutra radim test ali me zanima da li je neka od vas koja vec ima bebca u periodu kada je trebala da dobije a kasnilo joj je kao meni nedelju dana imala iscedak bele boje skoro pa providni bez mirisa bas sam sad objasnila jel to nesto znaci user posted image

clock-img

15.01.2015, 20:28

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Kiskum user posted image  user posted image
Pa šta je ovo, sve se nešto obradujemo, a onda rastužimo zbog vas...

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

15.01.2015, 20:29

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

slobodno radi test ako ti toliko kasni. iscedak je normalan i u trudnoci

clock-img

15.01.2015, 20:39

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

EUREKAAAAAAA!!!!! Devojke upravo sam otkrila zašto već neko vreme ne mogu da spavam, i šta je to što mi urniše graf bazalne: FOLNA!!! I 'ladno u uputstvu piše da je neželjeno dejstvo poremećaj sna!!!

E ali šta ću sad kad moram da je pijemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.01.2015, 20:41

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Ni meni ne prija Lisa, ja je ne pijem vise. Obarim boraniju, blitvu radije....gledam kroz ishranu da je uvedem koliko toliko.

clock-img

15.01.2015, 20:46

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Hvala bubulenece bas sam zbunjena kao da sam s marsa pala.Sem toga sto mi kasni i bilo mi je lose neko vreme nemam neke simptome a citala sam te tane areole a mene grudi samo bole joj ne znam radicu sutra test pa sta bude user posted image

clock-img

15.01.2015, 20:50

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Bekolino, ja gotovo da ništa od simptoma nisam imala na početku trudnoća, ni prve ni druge. Ako ti inače ne kasni, najverovatnije je da si trudna. Možeš i večeras da uradiš test, ako kasni 7 dana, pokazaće se user posted image i sad, ne moraš jutarnju mokraću da čekaš.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

15.01.2015, 21:00

clock-img

Bekolino 25

pencil-img

682

Pa inace dobijam tacno 8og svakog meseca u dan jednom mi se desilo da mi je kasnilo ali mislim da sam bas tada bila pod sttesom ili sam se sa mora vratila ne secam se.Uf sada bas nisam spremna da sama u tome ucestvujem mislim da cu sutra sa dragim treba mi podrska .Sada npr ne osecam nikakav bole a onda me zaboli kao da cu dobiti odem do toaleta i onda prestane ne znam od silnih simptoma svasta nesto trazim ali nista samo sto ona ne dolazi.Grudi me bole ali nisu Bog zna sta drugacuje user posted image

clock-img

15.01.2015, 21:05

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

bekolino slozicu se sa didy, ne moras imati nista od simptoma. cak mislim da malo koja zena ih u tom periodu vec ima , pre ce biti da se malo umislja posebno kada se trudnoca planira i ocekuje.
samo ti uradi testic