writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

16.01.2015, 21:11

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Naravno, moj endokrinolog je u NS. Dala mi je da pijem euthyrox od 25 ujutru, koliko sam shvatila to je mala doza i ovo mi je vec drugo ponavljanje nalaze od kako sam pocela da pijem terapiju. Bolje se osecam od kako pijem lekove. Inace nisu mi nalazi bili alarmantni, ali u mon slucaju gde pokusavam da ostanem user posted image morali su da mi uvedu terapiju.

clock-img

16.01.2015, 21:15

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Treba vremena leku da deluje koliko sam shvatila terapija mora da se koristi najmanje sest meseci da bi imala efekta. Jel si radila ti TPO i TG anti tela stitne?

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

16.01.2015, 21:19

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Sve sam radila danas, ostao mi je nalaz kod prijateljice, pa u ponedeljak zovem doktorku da vidim sta i kako. Prosli nalaz mi je bio super 2,2, a ovaj se povecao. Dva do tri meseca mi je rekla dr da treba da se sve stabilizuje. A vec 4meseca uzimam terapiju.
Maraj, trudim se da sto zdravije se hranim, Cak mi i prijateljica donosi na posao makrobiotsku hranu. Naviknucu se samo treba malo vremena.

< Poruku je uredio rasa_ -- 16.1.2015 21:22:37 >

clock-img

16.01.2015, 21:45

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Kiškum baš mi je žao što se beta nije lepo duplirala, glavu gore, sigurna sam da će ubrzo biti ono pravo user posted image
Dajem user posted image još nedelju dana pošto ne znam tačno ni kada trebam da dobijem. Bolucka me stomak kao da stiže, ali videćemo, nadam se da neće. Neka bude da ne treba da dobijem 22og, pošto sam tad dobila prošlog meseca uz kašnjenje od 8 dana. Pozdrav za sve crtice user posted image

clock-img

16.01.2015, 21:52

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Kiskum, ja sam 2009 ostala trudna 2 meseca posle biohemijske, glavu gore user posted image
Mene grudi razbijaju, ne znam kad su me poslednji put ovako bolele, ne mogu da ih dodirnem koliko bole, i brus me boli, danas mi je 20dc, treba da dobijem za koji dan, ali mislim da ce stici jos koliko sutra.

Pozdrav crtke user posted image

clock-img

16.01.2015, 22:06

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ivanka, da ne stigne. user posted image

Ostale crtke, glavu gore. Donekle znam kako vam je, moj rođeni brat i snaja se 10 godina bore za bebu. user posted image Strašno je to! Ipak mislim da je makar malo lakše kad na kraju saznaš šta je uzrok i onda u skladu s tim krećeš u borbu. Sve ste vi pravi borci i želim vam svima uskoro ne user posted image , već user posted image .
Ja sam ovog meseca baš optimistična jer smo konačno jedan mesec bili skroz opušteni i baš aktivni za vreme mojih plodnih dana (i ranije i kasnije). Oboje smo bili na godišnjem tada, opušteni, bez obaveze. Prethodnih meseci je em bio stres, em mm nije uopšte bio tu nekoliko dana pre moje O i nekoliko posle, baš se tad potrefilo dva prethodna meseca da nije bio kod kuće, tako da sam mogla da zatrudnim samo ili čudom ili da je O malo zakasnila ili poranila. Eto zato sam sad optimistična, imam realne i opravdane razloge da se ovog puta zaista nadam. user posted image user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 16.1.2015 22:09:20 >

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

16.01.2015, 22:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Didy, tako smo i mi, kad su plodni dani neko mora da bude bolestan, ili umoran, ili na putu....
Navijamo za sve user posted image

clock-img

16.01.2015, 22:12

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ivanka,Didy navijam jakoouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

16.01.2015, 22:14

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Šerpice user posted image

clock-img

16.01.2015, 22:17

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Serpi user posted image

clock-img

16.01.2015, 22:54

clock-img

marinchica

pencil-img

663

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Didy, tako smo i mi, kad su plodni dani neko mora da bude bolestan, ili umoran, ili na putu....

Potpisujem. Kako drukcije pa da bude?
user posted image

clock-img

16.01.2015, 22:57

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: marinchica

user posted image

Marfijev zakon. user posted image user posted image

< Poruku je uredio Didy -- 16.1.2015 22:59:24 >

clock-img

16.01.2015, 23:03

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: marinchica

user posted image

Marfijev zakon. user posted image user posted image

u tom slucaju- pomoc prijatelja user posted image

clock-img

16.01.2015, 23:04

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

A Marfi bi mogao da doda i zakon po kome se dete najbolje pravi dok tašta spava u susednoj sobi user posted image

clock-img

16.01.2015, 23:08

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2015, 23:09

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

A Marfi bi mogao da doda i zakon po kome se dete najbolje pravi dok tašta spava u susednoj sobi user posted image

Po tom zakonu je Manja napravljena. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

16.01.2015, 23:19

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Znači mamu da doselim, to je tajni lek?! user posted image Nama bi pomogla i u smanjenju količine obaveza i samim tim nivoa stresa.
A čuj ovu trudnicu pred porođajem (Bubulence) kakve pogane misli ima. Cccccc. user posted image

clock-img

16.01.2015, 23:26

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

nisu to pogane misli nego snalazljivost na nivou user posted image ...

clock-img

16.01.2015, 23:55

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Slusaj Ivanka 75, mnogo ti kleses u kamen te reci, zabolece te rukeuser posted image user posted image

A ne bi moglo da mi se hoce u tom slucaju, ni sam Dzordz Kluni da mi je licno tu. user posted image
Stresoh se i na pomisao....
Fakat, nasi roditelji su to sve cini mi se mnogo uspesnije od nas. Ja ne znam da nijedna mamina drugarica, koleginica, prjateljica, nema decu. Doduse nije bilo ni neta, pa ono zima, januar, struja skupa, stisnes se od 'ladnoce i tako...
A tasta 'rceeeee li rceuser posted image
Bog je blagoslovio...

clock-img

16.01.2015, 23:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Marinchice, oce tasta jos unucadi, osladilo joj se da dobija po jedno na dve godine user posted image
A mi reslili da joj ispunimo zelju, sad je red na nas da darujemo unuce br 4 , i svojski se trudimo user posted image

clock-img

17.01.2015, 00:02

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Alal vam cufte!
May the force be with you Dzedaji dragi!user posted image user posted image

clock-img

17.01.2015, 09:48

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Maraj, ne znam da li si se trudila i pre crtica, ali sudeći po crticama, mi smo počele da se trudimo u isto vreme, samo što ja nisam bila tolko altivna na crticama

Držim fige jako za ponedeljak, a mogla bi Sosa Mena da nam prorekne nešto lepo, kad već ima te sposobnostiuser posted image

Administratori i moderatori može li neki novi smajlić da nam se ubaciuser posted image , pliiiizuser posted image

clock-img

17.01.2015, 10:10

clock-img

Makija

pencil-img

33

Zdravo crtice, nije me dugo bilo, non stop smo na nekom proputovanju, pa slave, pa rodjendani, isli da vidimo neke novorodjene bebice i ne stizem. Mislim da ovog meseca nece biti user posted image jer nismo bili bas aktivni kad je trebalo. Ja sam jos i zaradila bronhitis, na antibioticima sam. Konacno sam zavrsila sve oko menjanja boravista, prebacivanja kartona, biranja lekara tsko da mogu da krenem u borbu za bebu sa detaljnijim analizama. Nadam se da cu i ja nekad ugledati te famozne dve crtice. Do sad mi vestica nije ni najmanju nadu dala, bezobraznica.
Zao mi je zbog Lote i Kiskum user posted image ali glavu gore.
Pozdrav za sve

"Izmislili su milion nacina da vreme prodje, a ni jedan jedini da se zaustavi. Sto se mene tice, vise i ne moraju da rade na tome. Ovo bas nisu neka vremena za zaustavljanje"

clock-img

17.01.2015, 12:34

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pozdrav crtke
Lisa evo vec 7.godina u braku a od user posted image za sad nista...

clock-img

17.01.2015, 13:46

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Maraj, Marinčica i ja smo se dogovorile da ćemo ove godine šetati zajedno stomake. Pozivam te da nam se priključiš. user posted image
Ja sam rešila da ne radim dalje betu makar sledeća tri-četiri dana jer me je sve ono jako iscrpelo i juče sam bukvalno ceo dan preplakala. Ako ne prokrvarim do utorka idem kod doktorke pa ćemo videti šta ćemo.

Za sreću je potrebno makar troje.