cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

17.01.2015, 14:07

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Kiskum ne razumem se bas najbolje ali ako je biohemjska prokrvarices verovatno ali ako je kao kod Lote BO onda ces morati na kiretazu. Tako je meni bilo. Ja sam radila betu svaki drugi dan dve nedelje i rasla je ali vrlo malo i bila sam 8 nedelja trudna kad su mi radili kiretazu,nisam prokrvarila. Mnogo mi je zao,zelim ti brz oporavak i da se sto ptre vratis sa dobrim vestima.user posted image
Sve vas vucem koliko mogu....

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

17.01.2015, 14:33

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Maraj, Marinčica i ja smo se dogovorile da ćemo ove godine šetati zajedno stomake. Pozivam te da nam se priključiš. user posted image

Moze draga, slazem se user posted image

clock-img

17.01.2015, 14:35

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Slažem se, Šerpice, nisam ni mislila da sve batalim nego moram malo da se odmorim.

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

17.01.2015, 14:42

clock-img

superm

pencil-img

3244

Kiškum, ne gubi nadu. Držim palceve da bude uskoro kako treba. Kazu da posle biohemijske, brzo dodje i prava trudnoća!user posted image

3 je moj srećan broj!!!

clock-img

17.01.2015, 15:52

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Maraj user posted image , navijam jako za tebe u ponedeljak. I držim ti fige, pa da prvimo žurku na crticamauser posted image

Kiškum, ja nikad nisam radila ni drugu betu jer me bilo strah šta ću da dobijem. Čak i da ne bude ovaj put, mogu da ti kažem da sam ja posle spontanih odmah ostajala trudna opet, jedino što su mi posle trećeg rekli da napravim pauzu, da uradim analize, i dok sam ja tako analizirala krenuše neki anovulatorni ciklusi...

Zato sam pre neki dan i Loti pisala, radile ne radile analize, obavezno mućkajte

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 17.1.2015 16:01:11 >

clock-img

17.01.2015, 17:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Muckajte, nikad se ne zna kad ce biti jedan kvalitetan ciklus - jedan ali vredan

clock-img

17.01.2015, 17:22

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Ivankauser posted image na tebe je red

Kiskum ,Lotauser posted image mora biti dobro sledeci put malo odmora pa u pobede, eto tako i ja borci smo uspecemo

Maraj,znas moje zeljeuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

17.01.2015, 17:26

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Hvala jokouser posted image
mislim da je vreme da i ti svoje ruke ispinis jednomuser posted image

clock-img

17.01.2015, 17:31

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

veruj mi da neznam ima li Bog to na umu za naredne godine,predhodne tri nisu bile

a evo prodje 6 god.user posted image

bice jednom ako je sudjeno

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

17.01.2015, 17:36

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Isti slučaj joko i kod mene sto se tiče godina cekanja.... Al sta cemo ne mozemo se predati.... Ja sam tek letos saznala da imam trombofiliju pai1 4g/4g i antinuklearna antitela tako da sam se tek sad uhvatila u kostac sa tim problemima....

clock-img

17.01.2015, 17:47

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

e imam i ja trombofilije,povisen,homocistein, i jos nesto ,ali sad od posla neestizem ni da mislim radim jos dve tri nedelje i onda tamo 16 februara za Nemacku. eto racunam tamo 2017 da opet idemo na VTO do tada nikako necemo biti u mogucnosti

clock-img

17.01.2015, 18:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

IZVORNA PORUKA: 17 joka

Ivankauser posted image na tebe je red

Kiskum ,Lotauser posted image mora biti dobro sledeci put malo odmora pa u pobede, eto tako i ja borci smo uspecemo

Maraj,znas moje zeljeuser posted image

Joko, ajde ti prva pa mi za tobom user posted image

clock-img

17.01.2015, 20:04

clock-img

leptir 40

pencil-img

131

Pozdravljam sve trudilice, i ja sam već jedna od vas. Dugo se nisam javljala ali s vremena na vrijeme čitam postove. Jako mi je drago za uspješne trudnoće a nas koje čekamo da ugledamouser posted image valjda čeka sreća u ovoj 2015 godini.

clock-img

17.01.2015, 21:49

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Dobro vece. Nesto niste veceras aktivne... user posted image

clock-img

17.01.2015, 21:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Mene bolucka glavudza.... cekam user posted image da stigne sutra...
I smejem se ovako malaksala ovoj mojoj smii celo vece odvaljuje ludosti user posted image

clock-img

17.01.2015, 21:59

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Meni su grudi ogromne, trebala bi da dobijem user posted image u utorak, ali mozda porani. I malo sam gladna, mada mislim da to nisu nikakvi simptomi jer je u svakom slucaju rano za njih.

clock-img

17.01.2015, 22:12

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Da vas nasmejem nocas user posted image
Kaze moja mama malopre da je nesto boli glava a moja smizla ce na to: Mora da si bako mnogo razmisljala user posted image
A i tati je odrzala podugacak govor:
Pa vidis da imam pune ruke posla, moram da okupam zeku Zokija, da delim vama slatkise, da tebe slusam, da sednem i pijem ovaj caj ovde, a ti sedi tu i cuti i gledaj tu utakmicu!
user posted image

Raso, mene grudi bole vec 3 dana, ne pamtim kad su me ovoliko bolele, jedva cekam da dobijem da se odmorim, a glava me kao popusta pomalo user posted image

clock-img

17.01.2015, 22:20

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Mala pametnica. Bitno je da okupa svog Zeku. user posted image
Blago vama kad je imate.
I sama nekad pozelim samo da dodje user posted image pogotovo ako imam jaci PMS

clock-img

17.01.2015, 22:27

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Gledam je ponekad i kazem blago meni, izgleda da sam s njom uhvatila zadnji voz za dete, ove godine punim 40, nemam snage da obilazim lekare za drugo.
Ako Bog da bice, ako ne, opet mu hvala, i ovo jedno je od Boga dano.

clock-img

17.01.2015, 22:38

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Jedno al vredno. user posted image

clock-img

17.01.2015, 22:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Gledam film "Voz u 3 i 10 za Jumu", kaubojski, rimejk starog filma, a moja mama ne prestaje da prica, ja i mm cutimo a mama lrica ko navijena user posted image

clock-img

17.01.2015, 22:52

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Ivanka, meni je nekad skroz degutatntno da se uopšte javim ovde na temi. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

17.01.2015, 22:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Didy, a zasto?

clock-img

17.01.2015, 22:56

clock-img

Didy

pencil-img

7282

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Didy, a zasto?

Pa ono kao čekam user posted image , a već imam dvoje dece kod kuće, dok se neki bore i nadaju duže od 5 godina i mole se bar za jedno. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

17.01.2015, 23:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18956

Pretpostavila sam da na to mislis, sto bi rekla jedna moja drugarica "svako si ima svoju muku".

A opet, jedan moj ujak nije mogao da ima decu 11 godina, obilazili lekare po citavoj Jugoslaviji, posle 11 godina ujna rodi 3 sina jednog za drugim.
A nikakvih zdravstvenih problema nisu imali ni on ni ona, jednostvno nije ih htelo pa onda poteralo.
Zivotne price su cudo!