cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

20.01.2015, 15:36

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Drage crtice imam jedno pitanje nadam se da cete me posavetovati. Danas sam radila betu iz zezanja jer mi drugarica radi u laboratoriji i beta je bila 6.48 , a danas mi je 10 d od ovulacije ako je ova moja aplikacija tacna posto ne znam kad imam ovulacije, znam samo da sam zadnji odnos imala 9.og januara, muz mi nije tu. Po ovoj aplikaciji treba da dobijem za 3 dana a inace su mi ciklusi na 30-35 dana. Sinoc sam oset_ila probadanje u jajnicima i sevajuci bol u donjem stomaku. Sta mislite? Znam da je niska ali ipak je iznad 5.

clock-img

20.01.2015, 15:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Jekice, cekaj jos koji dan pa opet uradi betu, tako ces biti najsigurnija, videces da li raste ili ne. Premda hcg hormona nema ako nema trudnoce a kod tebe ga ima user posted image

clock-img

20.01.2015, 15:56

clock-img

leptir 40

pencil-img

131

Jelkice, sačekaj još mao pa ponovi kako bi bila sigurna. Znam da su dani kao godina dugi ali strpi se i sretno.

clock-img

20.01.2015, 15:57

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jekice i ja znam da treba da bude iznad 5 al si verovatno prerano radila. Ja stvarno ne znsm da je iko imao takvu betu. Ponovi opet prekosutra. Navijam da je to touser posted image

clock-img

20.01.2015, 16:07

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Daj Boze, hvala vam user posted image

clock-img

20.01.2015, 17:09

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

jekice navijam da bude visoka beta za nekoliko dana!
ko je sledeci??? user posted image

meni konacno stigli rezultati! beta 114 na 14dpo. ja zadovoljna user posted image . za dva dana opet
ipak razmisljam da dam u drugoj laboratoriji, jer se nacekah skoro 8 sati i bas me boli cela ruka. koju lab preporucujete u BG?

urin naravno sa "dosta" bakterija, plasim se da mi opet prete antibiotici. samo da opet nije pola miliona ili milion necega...user posted image videcu kad stigne UK. ovaj put sam i mm nagovorila da uradi urin, i eto dosta bakterija i kod njega. tja, bar ne kasljemo user posted image

clock-img

20.01.2015, 17:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Super Valerie user posted image

clock-img

20.01.2015, 17:19

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jao valerie divnouser posted image evo javljam se ja za narednuuser posted image
ja preferiram biomedicu imas na Slaviji. Rezultati budu za sat i po do dva

clock-img

20.01.2015, 17:38

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

hvala maraj. to je bas brzo. bezveze kad cekas ceo dan ,a moze mnogo krace. a cena ista, mozda i veca user posted image nikad cula za biomedicu, a vidim ima ih na puno mesta u gradu, isprobacemo :).

clock-img

20.01.2015, 17:40

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Da da ista je cena ono oko 1000 da l koji dinar nize. Oni su po meni bas profi al samo na Skaviji tamo im je centrala

clock-img

20.01.2015, 17:51

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

super! a ne kad skupljaju uzorke pa nose na drugu lokaciju, pa bude malo sutra rezultat. uvek se onda pitam da li je uopste validan. sto npr. urin ne moze kod mene da stoji nekoliko sati, a kod njih moze user posted image a tek krv...

clock-img

20.01.2015, 17:54

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

E pa iz tog razloga ja uvek idem u centralnu laboratoriju a ne u njihove ispostave

clock-img

20.01.2015, 19:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

Mislim da mi kreće user posted image
Ali, konačno mi je lutealna faza duža od 9 dana user posted image

clock-img

20.01.2015, 19:16

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Bice Ivanka, samo kad s epoklope kockice, mora da budeuser posted image

Gde nam je kiskum ? Nema je da se javiuser posted image

clock-img

20.01.2015, 19:33

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Bice Ivanka, samo kad s epoklope kockice, mora da budeuser posted image

Samo jjedan dobar ciklus i to je to user posted image

clock-img

20.01.2015, 19:38

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Dobro vece crtice sta se radi...cestitam svim novim trudnicama user posted image user posted image maraj nadam se da ovaj put uspe red bi bilouser posted image ivanka i ja sam mislila da cu da dobijam moja lutealna faza trajala je po 12 dana i stavila sam ulozak cekala da krene cak je jednom ujutro probudio toliki bol da sam bila sigurna da sam dobila identicno kad koduser posted image kad ono nista sutradan ugledala svoje crtice... inace ja sam lom mucnine traju po ceo dan sve sto popijem pojedem povratim smrsala sam do sada 4-5 kg kako li ce biti nadalje ne znam. danas sam 9+4 ako prestanu do 12 nedelje dobro bice ako ne tesko meniuser posted image inace prekosutra idem po analize krvi i mokrace...jos nisam bila na uz moja prekleta doktorka kaze nema uz do 11 nedeljeuser posted image

Ayan <3

clock-img

20.01.2015, 19:55

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18958

IZVORNA PORUKA: amelia

ivanka i ja sam mislila da cu da dobijam moja lutealna faza trajala je po 12 dana i stavila sam ulozak cekala da krene cak je jednom ujutro probudio toliki bol da sam bila sigurna da sam dobila identicno kad koduser posted image kad ono nista sutradan ugledala svoje crtice...

Krenulo crvenkasto, stiže user posted image

clock-img

20.01.2015, 19:59

clock-img

rasa_

pencil-img

147

Dobro vece, kod mene jos uvek nista. Nisam radila test, jer ne znam kad je bila ovulacija. Jedino sto mnogo cesce mokrim i u grlu kao da imam neku knedlu pa mi stvara muku. user posted image

clock-img

20.01.2015, 20:02

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Prosli mesec, temperatura skolska za odredjivanje ovulacije. Ovaj mesec, danas 37, sutra 36.2, pa opet 36.7, pa 36.2. Sad izmerim-36....tabela mi izgleda kao da imam elektrosokove...user posted image

clock-img

20.01.2015, 21:30

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

jaooo devojke kako sam besnaaaa .... user posted image drugarica mi je javila da njen klinac ima boginje, danas izasao osip ... ja ih nisam prelezala, a ni moj bebac isto ... ne znam kako to ide, svasta mi kroz glavu prolazi i bas sam nikakva...morala sam da vam se pozalim ...ne znam da li bih sada volela da smo uspeli ovaj mesec ili ne ... strah me je pojeo a nikada nisam bila panicar, pojma nemam sta mi je user posted image

clock-img

20.01.2015, 21:47

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

IZVORNA PORUKA: Lisa Simpson

Buba marice čekićamo zajedno i ja isto čekam kraj meseca, danas 20dc

Tek sad vidim Lisa, sorry toliko postova :) naravno čekamo onda zajedno, zajedno smo jače user posted image user posted image

clock-img

20.01.2015, 22:04

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

klinac ima boginje, danas izasao osip

ako se niste videli u prethodna tri dana trebalo bi da ste bezbedni. prekjuce pa naovamo?

clock-img

20.01.2015, 22:10

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

u nedelju jesmo .... ali smo bili napolju i bilo je bas hladno ... jedino sto se Vasa dotakao njegove bicikle ... user posted image user posted image

clock-img

20.01.2015, 22:25

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

ma nece tako lako. ali razumem tvoju brigu. user posted image ja bih nas sve pod blindirano stakleno zvono. izbegavam sve do maksimalnog roka inkubacije, al kad ne znas to je da poludis. ne znam sta da radim za nekog bliskog ko je imao mononukleozu, to moze da bude zarazno dodjavola dugo :( ako mi kine gotova sam user posted image user posted image imam srece da mi dete ne ide u vrtic. onda bih stvarno skrenula user posted image

clock-img

20.01.2015, 23:06

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

hvala Valerie user posted image to za vrtić imaš pravo, ni Vasa ne ide u vrtić. Mi smo se pre devet meseci preselili u Ljubljanu i još uvek nema prava na vrtić, do oktobra. Sreća u nesreći :) zato bih i volela da nas sada obraduju user posted image

a što se staklenog zvona tiče i ja bih nas sve fino zablindirala i ostavila samo rupicu za svež vazduh i vitamine user posted image