cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

21.01.2015, 06:02

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: buba.marica

hvala Valerie user posted image to za vrtić imaš pravo, ni Vasa ne ide u vrtić. Mi smo se pre devet meseci preselili u Ljubljanu i još uvek nema prava na vrtić, do oktobra. Sreća u nesreći :) zato bih i volela da nas sada obraduju user posted image

a što se staklenog zvona tiče i ja bih nas sve fino zablindirala i ostavila samo rupicu za svež vazduh i vitamine user posted image

I dobro bre Bubo jedna!!! Pamtiš me da sam ti čestitala porođaj, ne pamtiš da sam iz Slo!!! Pa što ne reče! Ti si mi još i najbliža u Sloveniji od svih naših koji žive ovde!!!!

I flunked anger management! }:->

clock-img

21.01.2015, 08:31

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

a što se staklenog zvona tiče i ja bih nas sve fino zablindirala i ostavila samo rupicu za svež vazduh i vitamine user posted image

hehe, eh koliko mi je drago sto nisam jedina "preoprezna",da ne kazem nesto jace. buba marice, zelim ti da budu user posted image u roku od odmah, a uvek ce nas nesto brinuti. toooliko bolesti i cudnih simptoma user posted image

ocu i ja u slooo, tako mi je tamo divnooo. spakovala bih se koliko danas user posted image

clock-img

21.01.2015, 08:43

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Jaoooo Trcoooo pa jel tako??? Fantastično! Jao baš si me obradovala !! kako sam to mogla da zaboravim user posted image user posted image
Mislim da to nisam ni ukapirala iskreno... verovatno u hrpi postova nisam registrovala .... Bohinjska bela ? PRELEP kraj ! Bili smo na pikniku u blizini , nikada u životu se nisam tako nadisala vazduha i uživala u prirodi kao tada ....

Valerie poziv ti je otvoren kada god želiš user posted image
A za to u roku od odmah sam se sita ismejala i hvala ti user posted image iz tvojih usta u Božije uši i još da ne dobijemo te šugave boginje pa da se opustimo do sledeće brige user posted image

< Poruku je uredio buba.marica -- 21.1.2015 8:49:02 >

clock-img

21.01.2015, 10:12

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Jaoooo Trcoooo pa jel tako??? Fantastično! Jao baš si me obradovala !! kako sam to mogla da zaboravim user posted image user posted image
Mislim da to nisam ni ukapirala iskreno... verovatno u hrpi postova nisam registrovala .... Bohinjska bela ? PRELEP kraj ! Bili smo na pikniku u blizini , nikada u životu se nisam tako nadisala vazduha i uživala u prirodi kao tada ....

Valerie poziv ti je otvoren kada god želiš user posted image
A za to u roku od odmah sam se sita ismejala i hvala ti user posted image iz tvojih usta u Božije uši i još da ne dobijemo te šugave boginje pa da se opustimo do sledeće brige user posted image

Eto, češće svrći na Bled, a vala možeš i kod mene na kafu - samo da krene lepo vreme user posted image zimi ne primam u kuću hahahah ovde je inače ledara, osim u 2 sobe.

clock-img

21.01.2015, 10:19

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

[/quote]
Eto, češće svrći na Bled, a vala možeš i kod mene na kafu - samo da krene lepo vreme user posted image zimi ne primam u kuću hahahah ovde je inače ledara, osim u 2 sobe.
[/quote]

Hoću sa zadovoljstvom user posted image a poziv uzvraćam, naš stančić je mali al topao , samo izvolte :)

clock-img

21.01.2015, 10:28

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Weee neko ko mi je bliizuuuu (relativno haha) imamo par trudnica u Slo, ali sve su mi daleko. Mi do Ljubljane ne idemo tako često, osim namenski kad nam baš treba nešto (zadnji put smo Anu vodili da vidi kako je ukrašen trg), eventualno ako ja izigravam vodiča kad mi neko dođe. Gde si ti u Lj? Da ti odmah kažem da ja jedino poznajem kraj oko železničke i tamo oko centra. BTC isto, delimično i to je to. Mm ima druga u Lj ali retko tamo idemo. Tetka od mm je pored Lj negde, mislim da je Litija.

Ma kažem, samo da krene lepo vreme, da ne moram da nosim 101 stvar sa sobom, pa ću ja bepca uprtim i na bus do Lj. Malo u šetnju user posted image

clock-img

21.01.2015, 13:06

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Divno ! user posted image Baš se radujem! A već sam tugovala kako sam usamljena i kako bih bar neku drugaricu trudničicu :) divno divno !
Ja sam na Šiški ... tačnije kod Celovških dvora ako ti je poznato ...
Ma nismo na kraj sveta to je jako blizu, svakako ćemo se nekako već iskombinovati !
Jesi li se sa Anom porodila u SLO ? Zanimaju me iskustva, nadam se da će mi trebati user posted image

clock-img

21.01.2015, 13:21

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

user posted image ti tu 9 meseci... ja sam 6 godina user posted image

Ček sad ću ti na pp pustim moj br telefona. Naravno, porodila sam se ovde, ali ne u Lj. O Lj jedino znam da tamo radi najveći gin. stručnjak u slo

clock-img

21.01.2015, 13:33

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

sramota kako smo zaposele temu user posted image odgovorila sam ti na pp user posted image

Ni glasa od Kiskum ? user posted image

proklete boginje... noćas sam ih sanjala ... mislila sam da ću s eprobuditi sva u tačkicama user posted image

clock-img

21.01.2015, 14:18

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Ne znam šta me je spopalo da uradim test malopre i to nije jutarnji urin. Prvo se nije videlo ništa, kao negativan, medjutim kad sam malo bolje pogledala, jedva, ali jedva se vidi samo senka od druge crtice. Sad se razmisljam da li se tripujem ili ne. Ponoviću ujutru još jedan user posted image

clock-img

21.01.2015, 14:27

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

hehe jekice dobro si ti izdržala, ja 5 dana ranije radim test i tako svaki dan do dana D user posted image user posted image
muzu je ostalo jedno da mi veze ruke jel drugo nista nije upalilo, od oduzimanja novcanika i sakrivanja testova user posted image
uradi ga lepo ujutru sutra , a mozes i da slikas taj pa ga okacis na testicima ....

clock-img

21.01.2015, 14:30

clock-img

Jekica_88

pencil-img

147

Htela sam da slikam ali neću, da mi se ne smeju žene jer samo ja vidim tu senku od crtice user posted image i to na dnevnom svetlu user posted image
Javljam ujutru šta je bilo

clock-img

21.01.2015, 14:34

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

čuj da ti se smeju, ako se slažu ostale crtice sa mnom... svi smo mi malo u tom periodu pravljenja user posted image pomalo lude i nestrpljive
ali pametno, javljaj sta je bilo , ja drzim fige user posted image

clock-img

21.01.2015, 14:52

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženske meni kasni 7 dana user posted image mislim, ili je neka cista ili se opet desilo čudo user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

21.01.2015, 15:08

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

jole user posted image pa hajde test ! user posted image user posted image

clock-img

21.01.2015, 15:11

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Buba Marice verovatno ću da uradim sutra ako ne stigne, tek sam juče shvatila da mi kasni, nemam vremena da mislim od zvrka user posted image
u stvari ni ne postoji neka realna mogućnost, imala sam samo jedan kritičan odnos pre Božića a čak se i ne sećam kolko je kritičan, ako me razumete user posted image
biće da je cista user posted image

Jekice ajd ti sliku na videlo, ja sam ekspert za negativne i lažno negativne testove user posted image user posted image

< Poruku je uredio Jole84 -- 21.1.2015 15:12:48 >

clock-img

21.01.2015, 15:13

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

nemoj negativno takoooo user posted image kakva bre cista user posted image
aj ti lepo testic sutra pa da nas obradujes ... ja verujem u cuda i nadam se da ce i meni ovaj mesec jedno da se desi user posted image

clock-img

21.01.2015, 15:19

clock-img

rasa_

pencil-img

147

mozda si rano radila test. ja sam kupila malopre jedan testic, ali mislim da ce stici user posted image .
Sad sam malo i otplakala, ne mogu vise da podnesem nikoga. Svi bi da mi pomognu, a najvise majka. Ne znam kako ne razume da ne zelim pomoc. Kako se vi resavate tog pritiska? Znam da nije to ta tema, ali...

clock-img

21.01.2015, 15:19

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Uh znam da sam negativna, ali sam prošli put 4 godina dizala noge uvis i radila i moguće i nemoguće da zatrudnim, tek kad sam sakupila sve papire za vto i otišla da predam, shvatili da sam trudna. Sad se nešto mislim, i tad sam bila ubeđena da je cista user posted image
Navijam za tebe user posted image

clock-img

21.01.2015, 15:21

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

secam te se ja ... mislim da smo zajedno bile ili na crticama ili u nekom od tromesecja , ali si imala drugaciji avatar :)
ja svoj ne smem da menjam zbog trcosave da me ne zaboravi user posted image

navijamo navijamo pa da se lepo svi skupa ovaj mesec , eventuaaaaaalno sledeci ispisemo iz crtica user posted image

clock-img

21.01.2015, 16:00

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mislim da se znamo sa crtica, tu mi najduži staž user posted image
Nego kad je tebi dan D? Baš će fina razlika da bude među klincima user posted image

clock-img

21.01.2015, 16:09

clock-img

mamica3

pencil-img

948

pozdrav ja opet bila na klomifenu i danas na f-metriji 8dc
endometrij 5,6
desno 2*13,1*12
lijevo 1*11
ako niste upratile ovaj ciklus sam radili Horm status i dr kaze da je super,
sad nastavak u petak,pa ponedjeljak i cekanje..
jole drzim fige da ugledas user posted image

clock-img

21.01.2015, 17:05

clock-img

marinchica

pencil-img

663

I ja sam ovaj ciklus na klomifenu, trebalo bi da mi je ovulacija sad negde, videh belance s maaalo rozikaste onako krvi. Inace nemam to u terminu kadje ovulacija. Izgleda da su folikuli popucali ko kokice. Videcemo.... Boze smiluj se...

clock-img

21.01.2015, 17:20

clock-img

Didy

pencil-img

7282

Crtice, samo da se javim da mi idemo u novi krug, malo pre sam dobila. user posted image A poslednja dva dana imam neke mučnine i baš sam se bila natripovala da sam ovaj put stvarno trudna, ali eto, ipak je bio samo placebo efekat. I sinoć sam uradila test, negativan je bio. Eto tako samo da vam javim na brzinu, ne stižem nikako da se družim s vama. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.01.2015, 18:43

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

O Didy bila sam ubeđena da si user posted image ...

Jekice slikaj slobodno.I moja je bila svetla. Navijam.

Jole sutra javljaj.

Pipi, Soso,Madre kako ste?Ivanka kad ce test?

Kiškum veliki user posted image

Raso majka verovatno samo brine...ali znam taj osecaj. Jesi ti radila test?kad ne treba da dobiješ?

< Poruku je uredio Tanjica81 -- 21.1.2015 18:46:21 >