cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

27.01.2015, 17:03

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

i ja sam radila glupavi test danas i naravno negativan je .... user posted image

clock-img

27.01.2015, 18:34

clock-img

Lota

pencil-img

609

Kiskum, nedostajala si user posted image . Meni su rekli posle kiretaze da cekam dva ciklusa, pa u akciju.
buba marice, glavu gore.

clock-img

27.01.2015, 19:47

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Drage moje evo ja da se javim,test pozitivan,u cetvrtak u 14h idem na pregled i nadam se da je sve kako treba....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

27.01.2015, 19:48

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: adulence

Drage moje evo ja da se javim,test pozitivan,u cetvrtak u 14h idem na pregled i nadam se da je sve kako treba....

Adulence cestitam od srca user posted image naka je laka i skolska trudnoca

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

27.01.2015, 19:52

clock-img

branki*

pencil-img

20828

adulence,cestitam,zelim ti laku i lepu trudnocuuser posted image user posted image

kiskumuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

27.01.2015, 19:55

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Jeee adulence, čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image Da sve prođe u najboljem redu!

Buba.Marice, pa jel tebi kasnilo ili ne? Ako si uradila tako kao ja, meni je tek 11. dpo onda i nema realnih šansi za pozitivan test. Pogotovo što nisam radila sa prvom jutarnjom.

clock-img

27.01.2015, 19:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

adulence cestitam,zelim ti laku trudnocu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

27.01.2015, 19:57

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Adulence čestitam user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

27.01.2015, 20:05

clock-img

Valerie

pencil-img

1410

user posted image user posted image cestitam adulence!

buba marice, buba bubice ponovite testove, ja i dalje navijam

< Poruku je uredio Valerie -- 27.1.2015 20:08:11 >

clock-img

27.01.2015, 20:26

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

adulence cestitam da sve bude kako treba , skolska trudnoca i zdrav lepi bebac user posted image

uradila sam 29dc , kad je bila o pojma nemam ... niznervirale su me trakice pa sam ih ostavila i uckali smo po osecaju ... mislim da bi se bar bleda crtica videla danas ... da budem realna. Jeste da nemam simptome da cu dobiti ali nije prvi put ...

clock-img

27.01.2015, 20:28

clock-img

Anoniman

Adulence dragaaa cestitam <3user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2015, 20:35

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Čestitam draga!! Laku trudnoću ti želimuser posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

27.01.2015, 20:45

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

Crtke dobro vece: Ajmo ovako jedna po jedna

Adulence cestitam draga!!! Zelim ti lagodnu trudnocu.

Jole84 kakav je status kod tebe? Ne stizem da pratim nastavu redovno, jesi li dobila, ako nisi jesi li radila test ako nisi zasto nisi user posted image user posted image user posted image I ljubi milu.

Kiskum, ja sam za to ako se ti osecas spremnom samo napred. Ako je organizam nespreman prosto nece doci do trudnoce u tom ciklusu... Glavu goreuser posted image

clock-img

27.01.2015, 21:01

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Hvala Valerie, ja se ipak još nadam user posted image

Buba.marica, meni je 31. dc. Da sam dobila normalno, sad bih već bilo kraj user posted image user posted image Ako si radila sa jutarnjom, i ako je bila ovulacija oko 14. dc onda bi se već videla, ali ako ti kasnila ovulacija kao meni, onda još ima nade user posted image U prošloj trudnoći sam bila uradila test 11. dc ali sam se suzdržavala da ne piškim osam sati i pila sam minimalno tečnosti, pa je ispala ona jako bleda crtica, sutradan sam uradila još jedan sa prvom jutarnjom, i test mi je bio negativan, 12.dc. Znači poenta je kad se prave tako rano testovi da urin bude što koncetrovaniji. Posle sam uradila još jedan na dan kad sam trebala dobiti i pojavila se bleda, ali jasno vidljiva crtica. Ne znam po koji put ovo pišem ali možda će nekome koristiti user posted image

clock-img

27.01.2015, 21:01

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Adulence cestitamuser posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

27.01.2015, 21:09

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Cestitke adulence!
Sto je ovaj januar pun user posted image ! Bice ovo lepa godina!

clock-img

27.01.2015, 22:04

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Adulence cestitam user posted image
Bice ovo plodna godina. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 22:21

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

hvala bubice (i nik nam je slican) user posted image daj Boze da si u pravu ... videcemo.
Radila sam popodne i to na brzaka sa jakomalo urina.

clock-img

27.01.2015, 22:24

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

user posted image Adulence cestitam pa to je divno. Sta kaze Iva?user posted image

clock-img

27.01.2015, 22:34

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

E onda je moguće da je možda lažno negativan. Sačekajmo još par dana user posted image Ja planiram 4 dana još da sačekam.

clock-img

27.01.2015, 22:35

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

ja mogu da planiram šta god ali kad me povuče apoteka u prolazu obavezno moram da kupim test :9 trudicu se da ne izlazim... sutra ne očekujem user posted image pa ćemo videti

clock-img

27.01.2015, 22:36

clock-img

Tiziana

pencil-img

2670

Cestitam Adulence! Divne vesti.

clock-img

28.01.2015, 11:22

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Prvo hvala vam dvima drage moja...
Ivku kad pitano hoce batu ili seku ona vice bata-seka...ahahhahah...blesava je...

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

user posted image Adulence cestitam pa to je divno. Sta kaze Iva?user posted image

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

28.01.2015, 11:24

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Adulence draga cestitammmmmm user posted image user posted image
Bas sam se obradovala kada sam videla divne vesti. Zelim ti lepu i laku trudnocu a Iva ako nije sigurna sta zeli moze da bude i bata i seka user posted image user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

28.01.2015, 11:27

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Čestitam!!!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.