writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

26.01.2015, 21:03

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Maro iz tvojih usta..user posted image

clock-img

26.01.2015, 23:17

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Ocas to prodje Nato. user posted image

Mi sutra idemo u crkvu da recitujemo za Svetog Savu. Savladale smo trecu strofu. user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 00:08

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ženskice user posted image
Nato kako si, šta ima novo? user posted image
Sole zašto ne smeš 3 meseca da planiraš trudnoću? Super za siofor, nadam se da ti nije muka od njega, malo je teži na početku, posle se navikne organizam, ali on fino rešava pitanje.
Maraj bodrim te, navijam jako user posted image
Jekice čestitam!
Didy, Madre, BubaMarice, vi ste next user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

27.01.2015, 06:52

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Crtice ja cu opet samo da vas user posted image i povucem jakoooo user posted image ostalo znate i same,mesto vas ceka u t.temi user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

27.01.2015, 07:24

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Dobro jutro crticeuser posted image
soso verovatno ces i smrsati od siofora. Moja drugarica bas lepo smrsala od njega al mislim da je kod tih stvari kljucna i ishrana tj izbegavanje ugljenih hidrata

clock-img

27.01.2015, 08:04

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dobro jutro drage moje. user posted image Na danasnji dan, Svetog Savu saznala sam da sam trudna sa mojoj Magdalenom. user posted image

Jolence pilence ne smem zbog selena koji pijem zbog stitne. Kontraindikovan je sa trudnocom. Sad cekam vesticaru pa da krenem sa njim. Za zivo cudo ne smeta mi uopste, pijem ga u toku jela. Za sad nemam nikakvih promena.

Maraj cula sam da se mrsavi od njega. Meni bas ne ide u prilog posto imam 52kg sa sve krevetom user posted image Dr mi je rekla da izbacim slatkise sto mi ne pada tesko posto nisam neki ljubimac slatkisa.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 08:47

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Dobro jutro, Soso i ostale devojke user posted image
Soso, nisam ispratila, izvini, što su te stavili na siofor?Radili su ti test insulina?
Mašem vam svima! user posted image

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

27.01.2015, 09:01

clock-img

zece

pencil-img

928

I ja treba da pijem metformin ali menga mi kasne vec 12 dana

clock-img

27.01.2015, 09:06

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Dobro jutro, Soso i ostale devojke user posted image
Soso, nisam ispratila, izvini, što su te stavili na siofor?Radili su ti test insulina?
Mašem vam svima! user posted image

Imam problem sa insulinom. To je razlog pobacaja.
Kako si ti Kiskum? Nema te da se javis. user posted image

Zece jel si radila test? Ja mislim da smes da koristis metamorfim i ako ti kasni.

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 09:16

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Sad sam malo bolje, bila sam baš bezveze. user posted image
Što se metformina tiče, mojoj sestri je rekao njen endokrinolog da je najnoviji njihov stav da se metformin pije ne samo do ostvarene trudnoće, nego dok se ne čuje srculence user posted image

< Poruku je uredio Kiškum -- 27.1.2015 9:26:15 >

clock-img

27.01.2015, 11:04

clock-img

madre

pencil-img

6600

kiskum, drago mi je da si nam se javilauser posted image
kako si, jesi li dobila, je l pocela da pada beta... grlim te jakouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

27.01.2015, 11:19

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Madre, uradili su mi relativno brzo reviziju jer sam dobila jake bolove i posumnjali su na vanmateričnu. Sve je prošlo dosad kako treba i meni je beta u četvrtak bila 20. Imam još jednu kontrolu sad u petak, nadam se da će pasti skroz. Dva lekara u GAK-u su mi dala mišljenje, jedan mi je rekao da čekam tri meseca user posted image dok ne probam opet, drugi da mogu posle prve normalne menstruacije. Pa, mislim da svi znamo koga ću poslušati. user posted image

Kako si ti? Kiss user posted image

clock-img

27.01.2015, 11:53

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Kiškum user posted image

Devojke user posted image

Svi zivi ok mene su bolesni.. Vasi je spala temperatura danas prvi dan .
I dalje sam potpuno bezvezna i nikakva, necu da mracim temicu , sve vas user posted image

clock-img

27.01.2015, 12:26

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Tako jeeeè, Kiškum jedan ciklus i ponovo u nove pobede, veruj mi biće sigurno lakše. Ostaješ trudna dok kažeš keks. user posted image

clock-img

27.01.2015, 13:29

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Kiskum ja bih te savetovala da sacekas tri siklusa pa tek onda da radis na bebi jer je ipak radjena kiretaza. Da je sve samo otislo ne bi morala toliko da cekas. Ali ti sama odluci. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 13:33

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Dobro jutro drage moje. user posted image Na danasnji dan, Svetog Savu saznala sam da sam trudna sa mojoj Magdalenom. user posted image

Ja bas zbog te tvoje priče htela danas da radim testić, ali sinoć ga ne kupih, mada iskreno i ne mislim da sam trudna.

rekla si nekom (zaboravila sam kome) čekaj Sv.Savu dobijaš jednu alapaču kao mojuuser posted image

< Poruku je uredio Lisa Simpson -- 27.1.2015 13:38:01 >

clock-img

27.01.2015, 13:59

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Lisa, koji ti je dc? Meni je tad kasnilo dva dana. Namenski sam tempirala Sv. Savu. user posted image
A kome sam rekla nemam pojma. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 14:05

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Danas mi je CD28 moji ciklisi variraju 28-31 dan ( dešavalo mi se i da bude 26 a i 33). Ali ovog meseca sam isla na folikulometriju i O mi je najverovatnije bila cd14.

clock-img

27.01.2015, 14:10

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Sacekaj jos malo kad ti vec ciklusi variraju. Nadam se da ces da nas obradujes ovih dana. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 14:20

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

Iskreno, čisto sumnjam, a želela bih naravnouser posted image

clock-img

27.01.2015, 14:28

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Ako ne bude sad pecena si u aprilu 100% user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

27.01.2015, 14:32

clock-img

Lisa Simpson

pencil-img

792

user posted image

clock-img

27.01.2015, 16:05

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Kiskum ko zna zašto to tako moralo da bude user posted image

Devojke user posted image user posted image user posted image

Kod mene još uvek neizvesno, još uvek nisam dobila, bazalna 36.9, po zadnjoj men. kasni mi 4 dana, a po ovulaciji mi je 11. dpo. Danas sam uradila test, doduše ne sa jutarnjom i bio je negativan, štaću...

clock-img

27.01.2015, 16:08

clock-img

madre

pencil-img

6600

kako si bese utvrdila kada je bila ovulacija? T je superuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

27.01.2015, 17:01

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Svi simptomi su super, ali rezultat testa baš i ne, ali kontam da je vrlo moguće da je rano. A ovulaciju sam utvrdila po temp. i po iscedku, poslednji dan kad je bio egg, sutradan je počela temp. da raste. Poslednjeg dana takvog iscedka smo imali odnos. Ništa, čekam još oko 4 dana pa ako ne dobijem, ponoviću test user posted image