cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice 01/15 [chat]

clock-img

13.01.2015, 12:51

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

čestitam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

13.01.2015, 12:54

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

I ja je vidim, cestitam user posted image user posted image

clock-img

13.01.2015, 12:58

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Hvala vam od srca. Ne smem još da se radujem, ne smem! Idem kod doktorke uskoro, znam da je rano, ali ja moram.
Sad kad se osušila pločica, vidi se bolje, jasna je crtica, ali bleda.

Za sreću je potrebno makar troje.

clock-img

13.01.2015, 13:00

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: buba.marica

jeeeeej uspela saaaaam user posted image povratila sam sifru mm se set__io sifre emaila :) pa eto nema vise gospodjice_bubice , buba.marica is back ! user posted image user posted image

Eeeeee pa sad te se sećam!!!! user posted image jel ti kažem ja da pamtim samo avatare hahahahahaha

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Drage moje i najdraže, vidite li što ja vidim? Ili me moje oči varaju... Pune su mi oči suza, ne vidim ništa...

Jel nisi izdržala? user posted image ČESTITAM!!!!!! Vidi se lepo, iako je bleda!!!!

I flunked anger management! }:->

clock-img

13.01.2015, 13:21

clock-img

mamica3

pencil-img

948

kiskum draga cestitam od srce,kazem ti ja meni je jedino od klomifena kasnilo u tom slucaju...to je to ...uzivaj draga user posted image
zelim ti sve naj bolje

clock-img

13.01.2015, 13:25

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Kiskum, najdraza crtice moja, CESTITAM OD SRCA!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2015, 13:34

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Kiškum ! user posted image jel sam ja tebi rekla !! user posted image

clock-img

13.01.2015, 13:37

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

IZVORNA PORUKA: buba.marica

jeeeeej uspela saaaaam user posted image povratila sam sifru mm se set__io sifre emaila :) pa eto nema vise gospodjice_bubice , buba.marica is back ! user posted image user posted image

Eeeeee pa sad te se sećam!!!! user posted image jel ti kažem ja da pamtim samo avatare hahahahahaha

Jeeeeej :) osetila sam se pomalo usamljeno user posted image

clock-img

13.01.2015, 13:38

clock-img

marinchica

pencil-img

663

Jel Sosa bese rekla da ce biti januar mesec za Kiskum ili mene secanje vara?user posted image
nema Kiskum, mora da je prosula nesto po kompu, ili pala u nesvestuser posted image user posted image

< Poruku je uredio marinchica -- 13.1.2015 13:41:01 >

clock-img

13.01.2015, 13:44

clock-img

Tanjica81

pencil-img

550

user posted image Jao Kiskum vidi se.... user posted image user posted image bas mi je drago... Sta kaze muz?

< Poruku je uredio branki RR -- 13.1.2015 13:53:20 >

clock-img

13.01.2015, 13:54

clock-img

branki*

pencil-img

20828

cestitam,kiskum,mnogo mi je dragouser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.01.2015, 13:55

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Da znate da sam skoro pala u nesvest. Držim čašu s vodom a ruke mi se tresu, prosipam po tastaturi. Malopre ušao šef, urliče nešto, a ja se smejem kao lud na brašno. Samo me čovek razroko pogleda i izađe.
Jeste, Sosa mi je rekla januar, istina živa! Gde si, Soso?

clock-img

13.01.2015, 14:00

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

A lepo sam rekla nema temperatura veze sa tim imala sam ja osećaj user posted image user posted image

clock-img

13.01.2015, 14:03

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Ljubim vas sve, sve, neću da nabrajam da nekog ne preskočim. Bolje bi mi bilo da iskuliram do bete, moram malo da se smirim...

clock-img

13.01.2015, 14:07

clock-img

mamica3

pencil-img

948

kiskum,sada uzivaj i odmaraj nasa draga user posted image ...vuci i nas ostale odavde..

clock-img

13.01.2015, 14:35

clock-img

Maslacak15

pencil-img

6242

KISKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMMMMMM

TRUDNAAAA SIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Divna divna vest!

Bravo draga,

Jako si me obradovala

clock-img

13.01.2015, 14:42

clock-img

mamica3

pencil-img

948

maslacak veliki pozdrav od srca

clock-img

13.01.2015, 14:46

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Cestitam Kiskum user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

13.01.2015, 14:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Čestitam Kiškum,i kod mene je na prvom testu bila tako blijeda,posle par dana ponovila i eto ga i druga se super vidjela.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

13.01.2015, 14:54

clock-img

buba.marica

pencil-img

641

Maslacak i tebe se secam porodila sam se dan pre tebe :) user posted image user posted image

clock-img

13.01.2015, 15:38

clock-img

madre

pencil-img

6600

kiskum, nemam reci da opisem koliko mi je drago! cestitam tiuser posted image sada probaj da se opustis i da uzivas u ostvarenju svog snauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

13.01.2015, 16:29

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Kiskumuser posted image cestitke draga!!!

clock-img

13.01.2015, 16:35

clock-img

megi85

pencil-img

259

Jaoooo Kiskum draga cestitam ti od srca tako sam sretna zbog tebe znala sam da je to to zato sam te i nagovarala da radis testuser posted image
Zelim ti skolsku trudnocu i bas se radujem sto cemo da trudnujemo zajednouser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2015, 16:49

clock-img

Kiškum

pencil-img

355

Drage moje drugarice, sad ću da uradim printscreen svih ovih strana! Nemate pojma koliko mi znači vaša podrška.
Išla sam da izvadim betu, biće kasno večeras ili sutra ujutro. Doktorka me je nabrzaka pogledala na ultrazvuku, kaže vidi se da je još zadebljao endometrijum i da je uvećana materica, ali ništa drugo, to tako treba, zar ne? user posted image

clock-img

13.01.2015, 16:53

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: Kiškum

Jeste, Sosa mi je rekla januar, istina živa! Gde si, Soso?

Bas sam mislila na tebe. user posted image
Znas sta ti zelim. Najdivnijih i najbezbriznijih devet meseci. user posted image user posted image

Pazi kad sam ponovo pogodila user posted image

< Poruku je uredio Sosa Mena -- 13.1.2015 17:01:44 >

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle