Poslednji tekstovi

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

na HSG! Moj dragi je popio turu Ciprocinala za enterokoku, dr Vinka mu je dala i Ezerex za poboljsanje spermograma, a usput uzima i one semenke sa medom. Radicemo ponovo i spermogram ali ne jos, mozda sledeceg meseca, neka malo prodje vremena od uzimanja antibiotika. Eto, toliko za sada, javljam rezultate.
, kao da nema enterokoke. Bas cudno, jer koliko sam shvatila kada neko ide na IUI, prave problem ukoliko se nadje ista u spermokulturi.
,,sad me strah da mi ne izazove josa neku infekciju materice s obzirom da sam porodjena na carski pre pet meseci ,da li je to dovoljno vremena da unutrasnja rana zaraste..vidim da se tesko leci e bas sam se smorila zestoko...moze li se preneti rukama ne daj Boze ukucanima,,,
..sta me snadje
evo zaboravi da napisem posto me je pitala da li mi je pojacan sekret a ja nesto nisam primetila jer mi je jedno 4 dana pre pregleda bila O pa sam mislila da je od nje malo jaci tih par dana ona kaze mozes da yzmes one granyle tantym rose da se irigiram 5 veceri sa tim.kypila sam ih nisy skype ali ih do sad nisam koristila.