Poslednji tekstovi

Od septembra 2026. novi programi u školama
Cilj je da se u mesecu kada đaci ponovo okreću sa svojim obrazovnim obavezama, škole ponovo posta...
Škola

Direct Media poziva na podršku napuštenim životinjama
Životinjama bez doma ne treba mnogo da bi dobile šansu za novi život, a nekome baš vaša podrška m...
Promo objava
Vesti

na HSG! Moj dragi je popio turu Ciprocinala za enterokoku, dr Vinka mu je dala i Ezerex za poboljsanje spermograma, a usput uzima i one semenke sa medom. Radicemo ponovo i spermogram ali ne jos, mozda sledeceg meseca, neka malo prodje vremena od uzimanja antibiotika. Eto, toliko za sada, javljam rezultate.
, kao da nema enterokoke. Bas cudno, jer koliko sam shvatila kada neko ide na IUI, prave problem ukoliko se nadje ista u spermokulturi.
,,sad me strah da mi ne izazove josa neku infekciju materice s obzirom da sam porodjena na carski pre pet meseci ,da li je to dovoljno vremena da unutrasnja rana zaraste..vidim da se tesko leci e bas sam se smorila zestoko...moze li se preneti rukama ne daj Boze ukucanima,,,
..sta me snadje
evo zaboravi da napisem posto me je pitala da li mi je pojacan sekret a ja nesto nisam primetila jer mi je jedno 4 dana pre pregleda bila O pa sam mislila da je od nje malo jaci tih par dana ona kaze mozes da yzmes one granyle tantym rose da se irigiram 5 veceri sa tim.kypila sam ih nisy skype ali ih do sad nisam koristila.