cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu

clock-img

20.06.2011, 16:54

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Minče pa možda si je i videla. Kratko je bila, došli su njen dragi i ona na skup "Star Wars" u SKC-u. Znači tu su bili i onda smo nas dve popile kaficu u Njegoševoj. Ako si se tuda kretala onda je to bila Maya:)

Da, i ja sam tamo bila i mislim da me je bas ona pitala za Vanjinu Ramones majcu. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.06.2011, 17:04

clock-img

dunja RR

pencil-img

30410

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Minče pa možda si je i videla. Kratko je bila, došli su njen dragi i ona na skup "Star Wars" u SKC-u. Znači tu su bili i onda smo nas dve popile kaficu u Njegoševoj. Ako si se tuda kretala onda je to bila Maya:)

Da, i ja sam tamo bila i mislim da me je bas ona pitala za Vanjinu Ramones majcu. user posted image

Divnooo user posted image   koja slučajnost! Jeste, to je bila ona, sada smo se čule, pozdravlja te - nije te prepoznala juče:)

clock-img

20.06.2011, 17:09

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Jao sjajno, upoznale smo se!user posted image  E bas lepo. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

20.06.2011, 22:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34330

II deo KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!