cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: MaRRtovska fensi kafana [chat] 03/15

clock-img

28.03.2015, 22:19

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Milkice, da brzo ozdravite user posted image
Ovaj kikiriki je zlo, ne mogu da prestanem da ga jedem...
Idem do kuhinje da uzmem tortu user posted image

clock-img

29.03.2015, 07:45

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Em sam grozno spavala, em se sat pomerio.

clock-img

29.03.2015, 11:54

clock-img

Kata90

pencil-img

3328

Dobar dan,lepo suncano kod nas.........bila napolju sa O,rucak se jos kuva i taaakooouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

29.03.2015, 22:24

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Opet kafana prazna :)
Jel neko za picAnce?
user posted image

clock-img

29.03.2015, 22:27

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Jaaaaaaaaaaaaaauser posted image

clock-img

29.03.2015, 22:29

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Ajd ziveli user posted image
Ja se ozbiljno razmisljam da drmnem neki OH user posted image poludecu od svraba user posted image

clock-img

29.03.2015, 22:40

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Kakvog svraba? Nisam u tokuuser posted image

clock-img

29.03.2015, 22:44

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18955

Jao milicicak, znam kako ti je user posted image
Ja sam već mesec dana na terapiji protiv alergije i zasad deluje, jesenas mi dr prepisala i rekla da počnem da pojem te lekove i Avamys sprej da stavljam mesec dana pre početka vegetacije, i evo ceo mart se kljukam i super mi je. Prošle godine sam već u februaru počela da kijam

clock-img

29.03.2015, 22:47

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Klarita, napala me alergija...
Ivanka, nos i oci cu da prezivim al bih sad celu kozu sebi odrala... A stvarno sam debil, znam da mi je svako prolece i jesen uzasna i opet zaboravim da uzmem terapiju na vreme user posted image

clock-img

29.03.2015, 22:49

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18955

Ja sam se sad spasla, a ti sutra po Pressing (meni on nista ne pomaze) ili nešto jače pa da se ratosiljaš svraba user posted image

clock-img

29.03.2015, 22:52

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Milicicak za tebe klik

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

29.03.2015, 22:56

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Palo mi nekad danas na pamet da popijem mini bubin Aerius, pa sam odustala user posted image meni su Presing i Avamys spas.
Toliko sam ocajna da sam cak i uzela da peglam da bi mi ruke bile zauzete user posted image
Ana, ja od cele reklame samo sladoled videla user posted image salim se, kod tih stvari dosta pomazu i hiper hama i fenistil gel al sad me ni oni ne bi spasili, svaki mm koze me svrbi...

< Poruku je uredio milicicak -- 29.3.2015 23:03:49 >

clock-img

29.03.2015, 23:05

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Milicicak, moja drugarka je prezadovoljna ksizalomuser posted image mislim ako ti ne pomaze drugiuser posted image

clock-img

29.03.2015, 23:12

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Sladoled je i bio ključan user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

29.03.2015, 23:35

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Jooj, sad mi se i sladoled jede user posted image
Jos cu i gospodina kad zavrsi sa ribanjem kupatila da nateram da ide u prodavnicu po sladoled i jogurt user posted image

clock-img

30.03.2015, 00:02

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Ja sam pre neki dan sa sinom jela Quattro,ubili smo ga za sat vremenauser posted image user posted image user posted image user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

30.03.2015, 00:18

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

18955

IZVORNA PORUKA: Klarita

Milicicak, moja drugarka je prezadovoljna ksizalomuser posted image mislim ako ti ne pomaze drugiuser posted image

Meni Ksizal kratkoročno pomaze, na zalost user posted image Pila sam ga prošle godine od feb-juna i od tada ni makac, ništa, kao vodu da pijem.

Moja duša spava, boginjice se polako odlepljuju, a kraste od onih prvih boginja još nisu otpale, sutra je 14-ti dan (sa prve boginje još nije otpala krasta), one kasnije boginjice se uveliko zamirile i koža se oporavlja.
Mm gleducka neki film, opet ćemo ostati do 2 ujutru user posted image
Pomerio se sat a sa njim i moja jeftina struja na pola 3 noću! Ne mogu je čekati, mm će ujutru da uključuje mašine i bojler kad pođe na posao user posted image

clock-img

30.03.2015, 01:03

clock-img

Žapkić

pencil-img

1792

Dobro veče u kafanu!!! Vidim, noćni zivot je itekako bogat!!!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

30.03.2015, 05:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

IZVORNA PORUKA: milicicak

Jooj, sad mi se i sladoled jede user posted image
Jos cu i gospodina kad zavrsi sa ribanjem kupatila da nateram da ide u prodavnicu po sladoled i jogurt user posted image

Jao kako su ovde dobri sladoledi, uhhhhh user posted image

clock-img

30.03.2015, 07:16

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ima li koga u kafani kafu da popijemo? Anci? Ili si vec otisla da spavas? user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

30.03.2015, 07:17

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image

clock-img

30.03.2015, 07:24

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ooo MM tu si user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

30.03.2015, 07:28

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Tu sam serpi, malo cituckam sta se pisalo user posted image

clock-img

30.03.2015, 07:32

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Tu sam još user posted image ali ja sam pre za neko vince, kasno je za kaficu user posted image

clock-img

30.03.2015, 08:01

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Jutar od mene!

I flunked anger management! }:->