Poslednji tekstovi

Devojčica Dunja pronađena u vozu
Devojčica Dunja Necić i još jedan maloletnik pronađeni su ove večeri u vozu na relaciji Beograd -...
Vesti

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

dobijam inace na 26, ali znala sam da ce ovaj mesec da kasni, samo nisam ocekivala da ce ovoliko. to je sigurno od progesterona. posebno sto sam primila dve progesteron depo. mislila sam da cu da dobijem u ponedeljak, tad i jeste kao krenulo, ali je ubrzo stalo. samo me stomak boli ko da cu da dobijem svaki cas, juce bas jako, a danas slabo
iciciemo malo na odmor sad sredinom jula. oni su na kolektivnom odmoru u avgustu pa cemo najverovatnije septembra u nove pobede
pa sta ti kazu jel normalno jel si bila na uz? Znas mozda ne valja toliko da krvaris
kao i svaku drugu i to je trajalo nekih 5 dana i onda jos tri dana vrlo malo braonkasto kapljica dve i sutradan se pojačalo. bila sam na uz da vide o cemu se radi i rekli su mi da pratim i ukoliko se ne smanji da radimo kiretazu. Onda je nekoliko dana bilo isto da bi se u subotu popodne i nedelju skoro skroz izgubilo, tek po malo braonkasto. Onda je u ponedeljak poceo nenormalno da me boli stomak i dobila sam ponovo. Zvala sam ih da im kazem i rekli su mi da cekam da zavrsi posto je ovo ciklus i da ukoliko ne prodje za uobicajno vreme da im se javim. Da napomenem da je boja normalna za menstruaciju ali je kolicina znatno manja nego pri normalnom ciklusu. Sad je cetvrtak cetvrti dan, cekam jos par dan i nadam se da ce konačno proci.