writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XV

clock-img

16.07.2015, 10:57

clock-img

truca

pencil-img

369

Super Cortina, jeste vi resili da vam vracaju smrzlice, sta je bilo sa onim o drzavnom, jesi uspela da prebacis?

clock-img

16.07.2015, 11:09

clock-img

Cortina

pencil-img

381

nisam uspela da prebacim, iskreno nisam ni probala. Bas danas nam je stiglo na kucnu adresu da se javimo 1.9. u Nisu na dogovor. Icicemo da se javimo pa cemo se dogovoriti sta da radimo, ali pretpostavljam da cemo prvo pokusati jos jednom sa smrzicama, pa ako ne uspe onda o drzavnom trosku da ne bi izubili pravo na to.

clock-img

16.07.2015, 11:59

clock-img

truca

pencil-img

369

pa ili tako ili obrnuto, jel znas kad biste dosli na red o drzavnom? mislim jedino je bzv sto ces morati opet na stimulaciju, ali dobro, ako ce da uspe nije vazno, do septembra ce proci vec dosta vremena

clock-img

16.07.2015, 12:08

clock-img

Cortina

pencil-img

381

nemam pojma koliko se ceka. Kad odemo 1.septembra videcemo kako stoje stvari. Nadam se da ce biti neki razumni ljudi tamo da se dogovorimo da li sacekati koji mesec da bi u medjuvremenu probali sa nasim smrzlicama.

clock-img

16.07.2015, 12:27

clock-img

truca

pencil-img

369

cortina, kako god da bude, ja ti zelim da vam iz sledeceg puta uspe, a da li ce to biti u drzavnom ili u le, svejedno, vazno da uspe user posted image

clock-img

16.07.2015, 12:28

clock-img

Cortina

pencil-img

381

jeste truco, tako je vazno da uspe na ovaj ili onaj nacin. Videces i kod tebe ce narednog puta uspeti i to blizanci ili trrojke user posted image

clock-img

16.07.2015, 12:55

clock-img

truca

pencil-img

369

hahaha nemoj trojke cortina hahahahah aj nek kod tebe budu trojke, a kod mene dvoje ili jedno user posted image

clock-img

16.07.2015, 12:58

clock-img

Cortina

pencil-img

381

hahahahha user posted image

clock-img

16.07.2015, 13:33

clock-img

NikaAa

pencil-img

64

Evo mene drage,danas manje piskam i zato sam raspolozenja. Vreme samo sporo prolazi kuci ali tuuser posted image je muzic da me zasmejava.

clock-img

16.07.2015, 13:34

clock-img

Cortina

pencil-img

381

Nika uzivaj par dana sa muzicem user posted image samo ti i on.user posted image

clock-img

16.07.2015, 13:36

clock-img

Cortina

pencil-img

381

Nika jel imas neki simptom osim tog pojacanog piskanja? Recimo bolne grudi i tako to?

clock-img

16.07.2015, 13:45

clock-img

Merida

pencil-img

42

Nikana kada ti vadis betuuser posted image

clock-img

16.07.2015, 14:02

clock-img

NikaAa

pencil-img

64

Grudi me otkidaju, jajnici zigaju. Ali uopste to ne gledam kao neki znak jer necu da mislim o tome. U fazonu sam lezim zbog odmora, kao da nisam ni imala transfer, inace setkam po stanu, trudim se da mislim da je vikend neki i uzivam sa muzicem. On kuva za mene danas i tako.user posted image 26. betaaaaa user posted image 10 dana jos, uff

clock-img

16.07.2015, 14:02

clock-img

truca

pencil-img

369

Nika bas si me nasmejala sa tim piskanjemuser posted image bice to sve super, samo se zasmejavajte, mislim da je to najucinkovitije user posted image

clock-img

16.07.2015, 14:06

clock-img

Merida

pencil-img

42

e pa super onda sam ja prva ...pa da povucem user posted image

veceras idem u provod sa mojim sestrama pa cu se makar ismejati kao covekuser posted image

clock-img

16.07.2015, 14:09

clock-img

Cortina

pencil-img

381

super merida, uzivaj sto vise i sto vise se opusti. A ti koje simptome imas?

clock-img

16.07.2015, 14:14

clock-img

Merida

pencil-img

42

ja bas nikakveuser posted image prva dva dana sam imala jako sevanje, ne ynma kako da objasnim, kao da spoljno delu materice da neko povuce koncic..to je trajalo do nedelje a u petak je bio transfer..i to je to..sada apsolutno nista

clock-img

16.07.2015, 14:25

clock-img

NikaAa

pencil-img

64

Merida i meni je juce bilo tako nesto. Ali nemoj se opterecivati tim sto ne osecas nista. To apsolutno nista ne znaci. user posted image samo se opusti i uzivaaaaaj! Mene je ovo trckanje u wc uplasilo, na to sam negativno gledala dok mi sinoc moja doktorica nije napisala da je to od stimulacije i svega sto se desavalo, da uzivam i ne mislim o tome, da mogu urinokulturu da uradim sebe da umirim sto cu sutra ali da je sve ok.user posted image
Ja radim sve sto mi prija, jedem sve sto mi se jede, ne razmisljam o tome previseee kao i pre se ponasam.

clock-img

16.07.2015, 14:30

clock-img

Merida

pencil-img

42

do danas sam bila cool ..dans sam malo pocela da ludim ali dobro..nisam anksiozna i ne ludujem...valjda je sve to normalno..

Nika uzivaj sto vise mozes user posted image

clock-img

16.07.2015, 14:46

clock-img

truca

pencil-img

369

Nika, kad su ti ubacivali embrioncice, jesu ti oba ubacili zajedno ili su jedan po jedan? Rekla si da si videla kako se jedan pomera user posted image

Navijam za obe user posted image

clock-img

16.07.2015, 15:03

clock-img

NikaAa

pencil-img

64

zajedno valjda user posted image spominjala je blizancice neke, videla sam dve tackice mile i tu jednu kako se pomera goreuser posted image user posted image truca nasa milaaaaa i mi cemo za tebe svim srcemuser posted image

clock-img

16.07.2015, 15:33

clock-img

Cortina

pencil-img

381

Drage moje, da li neka od vas zna kakva je procedura promene klinike za vantelesnu o trošku drzave? Mi smo dobili poziv za Niš ali bi promenili za neku kliniku gde rade zamrzavanje.

clock-img

16.07.2015, 19:53

clock-img

truca

pencil-img

369

cortina ja sam gledala, treba da napises zahtev RFZO-u da zelis da promenis kliniku, koliko sam shvatila izlaze u susret i to jako brzo,danas posaljes zahtev a oni te zovu ili sutra ili za nekoliko dana, probaj,ne mozes nista da izgubis, imas na njihovom sajtu i telefon pa mozes i da ih zoves

Nika, Merida user posted image

clock-img

16.07.2015, 20:23

clock-img

Cortina

pencil-img

381

Truco zvala sam u Bg i rekli su mi samo da pošaljem mail sa molbom o promeni u slobodnoj formi. Meni to malo neozbiljno deluje, mislila sam da postoji obrazac za to.

clock-img

16.07.2015, 20:48

clock-img

truca

pencil-img

369

Cortina, tako ide,ko sto su ti rekli, ja trazila bas da vidim, posaljes to i cak sta vise izgleda su jako azurni, neki su rekli da su ih odmah sutrdan zvali i promenili im, probaj, napisi, nista ne mozes da izgubis user posted image