Poslednji tekstovi

Vlada Srbije proglasila Dan žalosti 1. novembra
Vlada Republike Srbije donela je Odluku kojom se 1. novembar 2025. proglašava Dan žalosti povodom...

Vesti

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...

Škola

Srce mi je bilo u grlu i nesmem ni da pogledam snimak. Novinarka je bila super, baš nas je vodila kroz razgovor, bila je fina i mnogo mi se dopala. Ja sam nekako uvek imala utisak da su novinari babroge, a ono ispade fina žena
   Srce mi je bilo u grlu i nesmem ni da pogledam snimak. Novinarka je bila super, baš nas je vodila kroz razgovor, bila je fina i mnogo mi se dopala. Ja sam nekako uvek imala utisak da su novinari babroge, a ono ispade fina žena  Oduševila me kako je bila onako ozbiljna i sva profesionalna.
   Oduševila me kako je bila onako ozbiljna i sva profesionalna.  Dunju neću ni da pominjem, ona je već profesionalac
   Dunju neću ni da pominjem, ona je već profesionalac  
    nisam bas nesto zadovoljna,videcete snimak,ali bez smeha molim
   nisam bas nesto zadovoljna,videcete snimak,ali bez smeha molim 

. Nego , ko je ova crna cica u svetloplavom dzemperu? Nju ne znam.
  . Nego , ko je ova crna cica u svetloplavom dzemperu? Nju ne znam.  Evo već drugu noć ne spavam, već sve razmišljam o tome kako smo trebale da kažemo još to i to i to....
   Evo već drugu noć ne spavam, već sve razmišljam o tome kako smo trebale da kažemo još to i to i to....