cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

18.07.2013, 23:42

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Ja pu tujem sl nedelje i nisam tu do 10 avgusta... oće li pasti neka kafica uskoro ili da se ne nadam...

clock-img

18.07.2013, 23:55

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Kad putuješ? Ja bi možda mogla za vikend. Ajde curke javite se!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

18.07.2013, 23:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Do srede bi trebalo da krenemo jedan dan, posle srede 100% nisam tu, odosmo na zapad u planinske krajeve user posted image
MOže vikend, opet Tvrđava?

Ajde Nišli'ke javite seeeee user posted image

clock-img

19.07.2013, 00:28

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Mi smo za vikend u Nišu, samo čekamo svekijevce da se sutra uveče izjasne hoće li i kad dolaziti. U principu, jedan od dva dana vikenda bi trebalo da sam slobodna, ali javljam sutra uveče. Najgore je kak dolaze, ne znaš ni kad, ni koliko ostaju...user posted image Ali dobro, dođu jednom u mesec-dva, pa da ne zanovetam.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

19.07.2013, 10:54

clock-img

mati

pencil-img

6676

I? Koje su ponude... Ja sam malo promrdala, tako da bi trebalo da mogu da se dovucem...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

19.07.2013, 10:58

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

meni samo jabite kad odlučite pa ću ja da se nekako uklopim

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

19.07.2013, 11:53

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Ajde, dajte predloge za vreme, kad odgovara trudnicama i radnom narodu user posted image

clock-img

19.07.2013, 20:57

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Što se mene tiče, kada je vikend u pitanju, nedelja neće moći, dolaze nam gostiii... Subota...ok, ako ima zainteresovanih, mada nešto opet javljaju čudno vreme. Može i ponedeljak, utorak...valjda...

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

20.07.2013, 10:53

clock-img

mati

pencil-img

6676

Jos nista.user posted image
Evo ovako, ko moze u ponedeljak 18h?
Ili dajte predloge...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

20.07.2013, 11:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Moze ponedeljak user posted image

clock-img

20.07.2013, 16:52

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

meni sasvim odgovara ponedeljak! Jedino neznam da li dolazim sama ili sa Danilom
Tvrdjava, kafe Klinika, jel tako?

clock-img

20.07.2013, 17:03

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

IZVORNA PORUKA: Modessty

meni sasvim odgovara ponedeljak! Jedino neznam da li dolazim sama ili sa Danilom
Tvrdjava, kafe Klinika, jel tako?

Što se mene tiče, glasam za sve gore navedeno! user posted image

clock-img

20.07.2013, 23:59

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Uf, sad ispalo da mm ide u ponedeljak na neki sastanak. Dakle, ako dolazim, jedino sa Boškom, nema ko da ga čuva, ali treba da ga jurcam po tvrđavi, odjuriće za nekim vozićem. Ili da platim čiki da ga voza u voziću dok se mi ne ispričamo, nemam drugo rešenje.user posted image Javiću vam da li dolazimo.

clock-img

21.07.2013, 07:43

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: mati

Jos nista.user posted image
Evo ovako, ko moze u ponedeljak 18h?
Ili dajte predloge...

I onda sanjaš o RR druženju Srbije ahahahah kažem ti ja da bi to bilo ravno nemogućoj misiji.

Žene, jako bi volela da mogu i do Niša da skočim, a ne mogu user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

21.07.2013, 08:42

clock-img

mati

pencil-img

6676

Pa znam ja... Nego mi lepo kad zamislim, pa se opustim tako malo...user posted image I napisala sam cini mi se zamislite.
Ajde Trco skokni, mi te cekamo user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

21.07.2013, 08:54

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Bih Mati vrlo rado. Em nemam auto, a u autobus/voz sa detetom više ne sedam na duže user posted image

btw juče som jedan od vozača zakoči, a vrućina bila i Ana mi isklizne iz ruku i padne na sred autobusa. GRRRR

clock-img

21.07.2013, 08:59

clock-img

mati

pencil-img

6676

Dodji bre, koji km gore-dole...user posted image
Jao pa nije se valjda udarila, a i da nije verovatno se dete prestrasilo. Ili cika nije pazio ili mu je izleteo neko...
Idem, mm me juri, malo cemo do jezera pa da ne idemo po suncu...
A ti Trco do sutra imas vremena da stignes, cime gog odlucis user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

21.07.2013, 09:19

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ma sumnjam - samo što smo ušle na stanicu, nema odakle da mu izleti neki auto.

Prepala se jeste.

Begajte, ovde je sveže, nema ni sunca ni ništa. Stižem - čim se teleportujem user posted image

clock-img

21.07.2013, 09:39

clock-img

serpica

pencil-img

8707

a ocem i ja ali da li cu moci?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

21.07.2013, 10:29

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

E Šerpi, Šerpi, ti ćeš još malo da se družiš sa bebom, nas ćeš da zaboraviš... user posted image

Mame, možete sutra kod mene.user posted image Nije baš ˝Klinika˝, ali dobro, snaćićemo se.

< Poruku je uredio Azra_ -- 21.7.2013 10:31:23 >

clock-img

21.07.2013, 12:50

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Znači, sutra u 6h, Klinika?

clock-img

21.07.2013, 16:28

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

da. sutra u 18h u klinici. sad cu da posaljem sms ostalima

clock-img

21.07.2013, 16:31

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Seeee yooouuuu user posted image

clock-img

21.07.2013, 20:23

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja cu ovaj put da preskocim druzenjeuser posted image od juce me boli stomak pa cu malo da se primirim,mnogo mi je zao znate da sam ja uvek za.... lepo se provedite i postavite slicice

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

21.07.2013, 21:52

clock-img

mati

pencil-img

6676

Serpi user posted image
Jer vodite decu? Mm je trebalo da ne radi sutra, ali je iskrslo nesto pa mora, tako da ja izbora nemam, jedino mozda sveki upadne...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...