cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: RR druženje u Nišu

clock-img

22.08.2013, 00:23

clock-img

viking

pencil-img

6644

Mnogo ste mi slatke, Nišlijke, baš ste postale prave drugarice user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

22.08.2013, 00:27

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

hvala user posted image baš uživamo u druženju. šteta što ne možemo češće da se sastajemo

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

22.08.2013, 01:05

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Ženske, ja da ne obećavam...ali teško.... Putujemo uskoro na more, a usput i čudo nekih obaveza, pa još i gosti. Kako god da se organizujemo, nadam se da će pasti neko druženje bez dece...ali kad nema ko da nam ih čuva, šta ćemo....

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

22.08.2013, 15:38

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

menjamo mesto? zbog ove kiše definitvno dolazim sama. hvala oluji što ću imati slobodno veče :D

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

22.08.2013, 15:53

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Deluje da će se umiriti vreme.... Ali ako se već ide bez klinaca, bolje neko drugo mesto, a ne Klinika. Ajde...javiće se valjda ostale devojke koje sigurno dolaze da daju neki predlog. Ja, ako stignem, dolazim, ako ne, drugi put.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

clock-img

22.08.2013, 15:56

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

ma vreme me ne brine. Nego biće sve mokro. Bolje da menjamo. Mati ne dolazi.
Dajte predlog

clock-img

22.08.2013, 16:26

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

kafe konstantin, kazandžijsko, 19h

clock-img

22.08.2013, 16:38

clock-img

daca77

pencil-img

8082

Moze...odoh malo da dremnem, bas me smorilo ovo putovanje do Bg i nazad...

clock-img

22.08.2013, 23:44

clock-img

Azra_

pencil-img

2650

Žao mi je što nisam uspela da dođem...user posted image

clock-img

22.08.2013, 23:56

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Ja takođe user posted image ali mami mi je jako loše bilo,baš sam se uplašila user posted image Sve u svemu,sada je bolje.
Kako ste se provele,jel ste lepo proćaskale user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

23.08.2013, 07:39

clock-img

daca77

pencil-img

8082

Jole, to je najbitnije-da je mami bolje...a druzicemo se mi...
Kao i obicno, sedimo 2h, a da pri tome mislis da je proslo svega 30 min....vreme proleti...
Veliki user posted image

clock-img

23.08.2013, 12:02

clock-img

mati

pencil-img

6676

E pa moracemo jos jedno druzenje.
Mmcim je doso s posla terao me da se spremim i da dodjem , ali sad sam kao kornjaca, ko zna kad bi stigka...
Dakle, novi dogovor? user posted image

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

clock-img

23.08.2013, 14:04

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Danas sam se čula sa Šerpicom,hoće i ona da kafeniše user posted image samo malo da se sve sredi zbog rane i Tare,kaže da bi joj baš prijalo da nas vidi i to zajedno s Tomom user posted image user posted image
To bi trebalo da bude za oko nedelju dana,jel može?
Baš sam se uželela za vas user posted image

clock-img

23.08.2013, 14:05

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Toma stize na prvu RR kaficu user posted image

clock-img

24.08.2013, 01:53

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

IZVORNA PORUKA: Jole84

Danas sam se čula sa Šerpicom,hoće i ona da kafeniše user posted image samo malo da se sve sredi zbog rane i Tare,kaže da bi joj baš prijalo da nas vidi i to zajedno s Tomom user posted image user posted image
To bi trebalo da bude za oko nedelju dana,jel može?
Baš sam se uželela za vas user posted image

Može ako se ne porodim do tada! user posted image

clock-img

24.08.2013, 15:55

clock-img

Ana13

pencil-img

972

E,pa,devojke,ja sam se divno provela user posted image Nedostajale su sve koje nisu bile,ali...uvek ima ALI user posted image ...i nas cetiri smo se lepo ispricale. Nismo se slikale user posted image
I da znate da Mod odlicno izgleda,zgodna trudnica user posted image

Jole,jel ti je mama ok?

Ja sam spremna za sledece druzenje u prosirenom sastavu...I Tomu da upoznamo user posted image

clock-img

25.08.2013, 14:49

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Mod user posted image ili ćemo i tebe da sačekamo s bebcem user posted image
Spremna sam i ja za druženje user posted image
Mama je sada ok,mada kad je krenu gušenja...user posted image Al dobro,pričaćemo samo lepe teme user posted image

clock-img

03.10.2013, 15:14

clock-img

mati

pencil-img

6676

Drugarice, ocemo li? user posted image Dok je mm na bolovanju, a ja pokretna jos uvek...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

03.10.2013, 22:01

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: mati

Drugarice, ocemo li? user posted image Dok je mm na bolovanju, a ja pokretna jos uvek...

Hocemo nego sta,evo da dam predlog pa se javite
Subota oko 12h park Svetog Save,ja bih dosla sa Tomom to mi je najblize ako zagusti da bezim kuci. Kazu bice lepo vreme pa dok jos ima bastica da popijemo kafu,sta mislite?
Videcu sutra sa Mod pa mozda i ona dodje ako nema obaveza a nadam se da ce da upoznamo drugara.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

03.10.2013, 22:03

clock-img

lesica

pencil-img

12022

Ijaaao, pa i najmlađi članovi rr ima da se druže user posted image

Uživajte devojke!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

03.10.2013, 22:06

clock-img

dunja RR

pencil-img

30498

Nišlijke, uvek raspoložene za druženje, ma bravo user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

03.10.2013, 23:09

clock-img

17 joka

pencil-img

10887

ma Nišlijke su nam najbolje user posted image user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

03.10.2013, 23:21

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19026

Ja odmah da prijavim da ne mogu u subotu, ali imamo kodlican izgovor - Ivka puni 3 godinice u subotu, igraonica od 11h pa rucak u 15h, rasprodati smo za subotu 100% user posted image

clock-img

04.10.2013, 16:15

clock-img

mati

pencil-img

6676

Ovako... Serpi i ja smo sutra u 12 u parku sv.Save. Ja sam sad doslaiz grada i bas je toplo na suncu pa cemo verovatno da napadnemo neku basticu... Nemamo br od svih pa se javljajte...
Ajde, ajde dok je jos toplo...

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
Mao...

clock-img

04.10.2013, 17:49

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Ja samo da napomenem da je 10 oktobra godisnjica kada smo prvi put pile kafu,mislim devojke sa rr i tada se upoznale,bar vecina od nas,tako da evo povoda da se opet okupimo i proslavimo godisnjicu poznanstvauser posted image
Mati i ja vas cekamouser posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."