writing-img

RE: Sor

clock-img

27.01.2012, 17:57

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

tako i ja radim, i istimrastvorom , ali obavezno bljucne...pa makar joj i samo vrh jezika pipnula...

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

27.01.2012, 17:57

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

maslackic,i moja isto napravi facu kao da ce da povrati,..ne bljucka! i nesto mislim da nista time ne uradim..nego mazes daktanol!user posted image

clock-img

27.01.2012, 20:09

clock-img

Bbojana

pencil-img

33

Koliko puta dnevno se cisti jezik tim rastvorom sode i vode i da li mora svaki put da se sprema novi?user posted image
Izvinjavam se ako je pitanje glupo ali ja sam pocetnica,pozz

clock-img

29.01.2012, 23:00

clock-img

Anoniman

e, von, nema daktanola da se kupi, ne bi se ja mlatila sa rastvorima da ima.
ako negde ima, javite, u ns je nedostupno - galenika je u problemu, pa ne proizvodi, nacicete samo u malim messtima ako je preostalo ... bla-bla-bla

clock-img

04.02.2012, 12:47

clock-img

light

pencil-img

7

Zdravo
Jas sum od Makedonije, imam curice cetri i pol meseci vec dva meseca ima sor probav so nistatin kapki nisto probav i so sodabicarbon pak nisto zedov daktarin gel i imase podobruvanje no stom prestanav pak pocna dali znaete kolku vreme mozam da go koristam gelot i dali e stetno za bebeto veke dva meseci ne i pominuva odbiva da pie imam mnogu golem problem ve molam za sovet
Pozdrav

clock-img

04.02.2012, 15:34

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: Bbojana

Koliko puta dnevno se cisti jezik tim rastvorom sode i vode i da li mora svaki put da se sprema novi?user posted image
Izvinjavam se ako je pitanje glupo ali ja sam pocetnica,pozz

sprema se jednom dnevno,a ispira se posle podojauser posted image ,ili mozees 3 puta dnevno!

clock-img

04.02.2012, 19:45

clock-img

zvonka3

pencil-img

2

Moj decak je imao Sor 3x dnevno skidanje sodom stisnes malo jace gazu na prst i skidaja posle toga Daktanol gel najbolje na cuclu ako beba hoce....

clock-img

04.02.2012, 20:07

clock-img

PoisonEve

pencil-img

4352

Ni ja ne mogu da nadjem daktanol nigdeuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

clock-img

04.02.2012, 20:22

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

nema daktanola vec mesec i po - dva , galenika ga ne proizvodi neko vreme , nemam pojma zasto user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.02.2012, 16:17

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

samo da javnem BB,da daktanola ima u Liliju u NS!! moja zaova je tamo kupila!

clock-img

07.02.2012, 12:47

clock-img

light

pencil-img

7

Zdravo jos jednom pobaracu pomos

molim vas za sovet

Zdravo
Jas sum od Makedonije, imam curice cetri i pol meseci vec dva meseca ima sor probav so nistatin kapki nisto probav i so sodabicarbon pak nisto zedov daktarin gel i imase podobruvanje no stom prestanav pak pocna dali znaete kolku vreme mozam da go koristam gelot i dali e stetno za bebeto veke dva meseci ne i pominuva odbiva da pie imam mnogu golem problem ve molam za sovet
Pozdrav

clock-img

05.03.2012, 18:19

clock-img

Anhelito

pencil-img

188

Jel zna neko gde moze u BG da se nadje daktanol, mizda je u nekoj apoteci ostalo posto vise nema u proizvodnji ni daktanol ni njegova zamena

clock-img

06.03.2012, 00:17

clock-img

MOCICA

pencil-img

264

Mojoj bebi od dva meseca jezik nije beo. Gornje nepce joj je belo , kao i desni u par zabacenih uglova. Prilikom sisanja mene strasno pecka dojka i posle se ospe sa crvenim bubuljicama koje neprijatno probadaju. Kada operem sa sodom bikarbonom bude bolje. DR. kaze da beba nema sor. Da li je moguce da ga ja imam i kako to da ispitam? Da li da uradim bris dojke ili bris bebinih usta pa da ustanovim sta je?

clock-img

06.03.2012, 09:12

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Mene je malo peckalo i to kad je beba imala oko 4 meseca, alim imala je sor, mazala sam se Daktanolom i proslo je!

clock-img

07.03.2012, 09:19

clock-img

Anhelito

pencil-img

188

Posto daktanola vise nema na trzistu za sad ostaje samo soda bikarbona. Mazem mu stalno i malo se povuklo, gore na nepcima ima najvise, ovo ostalo se sklonilouser posted image

clock-img

07.03.2012, 16:11

clock-img

Doogie

pencil-img

129

dektanol ima u drzavnoj apoteci u kralja petra (ugao sa strahinica bana), ja danas kupila! a nistatin kapi nemaju.

clock-img

10.03.2012, 21:16

clock-img

Doogie

pencil-img

129

mame, koliko cesto se cisti jezik soda rastvorom? Pre i posle svakog jela, ili dva-tri puta dnevno? I da li pre ili posle dojenja?

clock-img

11.03.2012, 08:18

clock-img

Anhelito

pencil-img

188

Meni je patronazna rekla posle svakog podoja, posto tada bebe uvek ostave malo u ustima mleko pa to treba skloniti jer dodatno pogorsava situaciju.

clock-img

23.12.2012, 11:04

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

moja beba ima 14 dana, danas sam videla da joj se stvara sor. Sta da stavljam? Pre sam koristila nistatin kapi, neznam dali je mali za to?

clock-img

23.12.2012, 11:35

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

mozda prvo da probas sa rastvorom sodabikarbone i daktanol gelom pa ako ne pomogne onda sa pedijatrom da vidis za nistatin

clock-img

23.12.2012, 11:38

clock-img

jovana13

pencil-img

1189

tija smes i ja sam malcu stavljala kad je imao nedelju dana ali mu nije pomoglo pa je onda druga patronazna dosla i rekla da ga obavezno pojim posle podoja i za par dana sor je nestao.

Hodaj,nebo strpljive voli... Hodaj,mozda se ipak sve u dobro pretvori......

clock-img

23.12.2012, 11:57

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

molim vas, nemam kad da listam kako se pravi taj rastvor, i dali na jezik da stavim gel i kako?

clock-img

23.12.2012, 12:04

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

na 1 dcl vode se stavi kasicica sodebikarbone , prokuva , umoci se gaza i time prebrise bebin jezik , isto tako se prokuvavaju i cucle i flasice , bradavice se takodje mogu brisati ovim rastvorom
a daktanol gel ide na jezik a moze i na cucu

clock-img

23.12.2012, 13:36

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

hvala user posted image

clock-img

23.12.2012, 13:50

clock-img

naađaa

pencil-img

67

I mi smo isto na dl vode kasicicu sode i kad se prohladi poklopiš i može da stoji i 24 časa. Patronažna nam je rekla kada vidim da ima nešto po jeziku onda i po nekoliko puta dnevno, a inače svako veče posle kupanja, preventive radi al i zbog higijene usta.