Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

Samo budi istrajna i brzo ce
to je jako dobar lek.
. Nadam se da je trudnoca, a ako nije ne znam sta cu! Pozzz svima
Javi dobre vesti - navijamo
Neka ti je laka i bezbrizna trudnoca. Ne nema sanse da je test lazno pozitivan. I meni su bone grudi bile najveci simptom, Prokonsultuj se sa doktorkom ali mislim da treba da presanes sa dostineksom. Ja sam poslednju dozu popila pre nego sto sam dobila pozitivan test. On ima dugo vreme u cirkulaciji tako da nema opasnosti od naglog ukidanja , eliminisace se tokom nekoliko dana skroz iz organizma. Sto se prolaktina tice on normalno raste tokom trudnoce tako da je problem samo ostati trudan! Ali dogovori se se naravno sa svojom doktorkom. Cestitam jos jednom i mnogo mi je drago da si uspela.
A dali si proveravala beta hCG? Mozda je suvise rano za ultra zvuk. Rana krvarenja u trudnoci se desavaju relativno cesto. Naravno moguce je da je u pitanju i rani pobacaj
Sve najbolje
, radicemo na slucaj, pa vidicemo, puno pozz do tebe i tvoja beba, zelim vas sve najlepse
Evo ukuljucujem se i ja u ovu temu... prolatkin mi je 23.1 (gran. 1.2-19.5) nadam se da cu brzo to srediti! Ohrabrena sam jer je dosta vas brzo zatrudnelo posle terapije