cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Slabovida deca

clock-img

20.05.2021, 23:19

clock-img

Didy

pencil-img

7253

Jess, sad si mene zainteresovala s tim dečjim oftamologom Anom. Malo sam pretraživala internet i čitala o njoj, pa razmatram da zakažem Sofiji pregled kod nje, čisto da i ona da svoj sud. 



_____________________________

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

clock-img

21.05.2021, 00:50

clock-img

jess021

pencil-img

13372

Didy, ja koliko znam ona je bas specijalizovana za vid kod male dece, odnosno beba, ali mozda i gresim. Mi vodimo L u polikliniku Milos, dr Ljutica je nahvaljeniji ali kod njega termin tek u septembru, onda znate kakvo je stanje. 
Nasa dr je Aleksandra Radojicic i ja sam stvarno zadovoljna 

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

09.02.2022, 09:50

clock-img

Vladand

pencil-img

1

Zdravo svima, student sam doktorskih studija Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. U cilju proučavanja problema sa kojima se susreću roditelji dece koja nose okluziju, potrebno mi je da uradim istraživanja koja će mi pomoći u mom radu. Zato mi je potrebna vaša pomoć, kako bih dobio što više verodostojnih informacija. Anketa koju sam pripremio će Vam oduzeti oko 10 minuta, a meni biti od velike važnosti za istraživanje. Unapred zahvalan, pozdravljam vas. 🍀

https://forms.gle/jMbxKtDqN6C3oU5i9