cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1-42) nedelja 11/15 [chat]

clock-img

30.11.2015, 23:57

clock-img

sonyasha

pencil-img

2122

Voc, nešto obigravam oko te torbe ko kiša oko Kragujevcauser posted image
Di, i ja kao juče rešila da prikupljam stvarčice polako, pa polako, bitno da sam krenulauser posted image
Madre, moji su u centru a mi na Zvezdari, deset minuta taksijem, nije frka, ali nekako ovde mirnije spavam! Inače cr mi je zakazan za 14.12. što nije tako blizu, ali se ja sve nešto tripujem da će da krene ranije, nekako sam baš ogromna pa stalno mislim samo što nijeuser posted image šta dalje da vam kažem osim da se utrkuju ko će da mi ustane u prevozu sa facama tipa "valjda neće ovde i sada da se porodi" user posted image
Animsaj, meni je bilo baš teško da prekinem da ga dojim sa 15 meseci, nekako kada probiješ tu muku na početku posle je mnogo lepo, ali stvarno!
Laka vam noć ženske!

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

clock-img

01.12.2015, 00:08

clock-img

Bibilib

pencil-img

3029

Heloo zene,evo i mene napokon... do sad sam rintala napravila sinu tortu za rodjendan,sredila kucu,jos sebe da sredim i odoh da spavam sutra ustajem u sedam da vodim sina u skolu i td.

Soni i ja sam imala takav osecaj da ce pre termina da krene porodjaj i tako je i bilo user posted image user posted image user posted image sreca pa sam bila kuci...tako da je sve moguce i kod tebe,nikad se nezna...user posted image

***Deca su najvece blago !!! ***

clock-img

01.12.2015, 00:13

clock-img

Animsaj9

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: MAMAMAJ

Anim, uspećeš, pomoći ću ti ovako virtuelno koliko budem mogla, a brzo ćeš i sama pohvatati sve.
Di, Sony, pakujte torbe, pa da posle druga ekipa pakuje... user posted image
Voći, videćeš da ćeš sve znati, samo dok stigne user posted image

Moja podrska, veeeeeliki zagrljaj šaljem!

clock-img

01.12.2015, 00:22

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

http://www.ringeraja.rs/forum/trudnice-1-42-nedelja-1215-chat/m_1682296/mpage_1/tm.htm#1682296

Nova temauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image