Poslednji tekstovi

Zašto moj mališan „ratuje“ sa tanjirom?
Da bismo razumeli zašto naš mališan zatvara usta ili okreće glavu, moramo na trenutak ući u njego...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Počinje eZakazivanje termina za upis u prvi razred
Od 23. marta biće dostupna usluga eZakazivanje termina za upis i testiranje deteta u prvi razred ...
Škola

Rodila sa sa 3.430gr.
)
Sad na kontroli sa 31+4 je imao oko 2kg.
ja se nadam da je bila kasnija ovulacija... zato sam usla da vidim da koja nije bila u sl sit ili da zna za takav sl jer tek sam u cet narucena kod gin a do tada ce me cekanje ubiti
. negde u 5. mesecu da mi se dete nenormalno razvija, tj. glava kasni sa razvojem 2 nedelje, a noge toliko napreduju i da bi tebalo da odem u Bg na expertni uzv. jedva sam stigla kuci. onda sam sutradan otisla u Visegradsku i doktor mi je posle pregleda rekao da odem kod moje dr u DZ i kazem joj da je ona nenormalna i da ne mogu svi ljudi da budu lepi, plavi, sa plavim ocima, pa ni deca na kalup, tj po knjiskim merama. a sa mojom bebom je sve bilo u redu i uskoro puni 4 godine. ziva, zdrava i normalna
i nisu znali bas dobro da tumace UZV). cak su joj u pocetku govorili da su blizanci, pa da je glava ogromna a tijelo malo