Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

Rodila sa sa 3.430gr.
)
Sad na kontroli sa 31+4 je imao oko 2kg.
ja se nadam da je bila kasnija ovulacija... zato sam usla da vidim da koja nije bila u sl sit ili da zna za takav sl jer tek sam u cet narucena kod gin a do tada ce me cekanje ubiti
. negde u 5. mesecu da mi se dete nenormalno razvija, tj. glava kasni sa razvojem 2 nedelje, a noge toliko napreduju i da bi tebalo da odem u Bg na expertni uzv. jedva sam stigla kuci. onda sam sutradan otisla u Visegradsku i doktor mi je posle pregleda rekao da odem kod moje dr u DZ i kazem joj da je ona nenormalna i da ne mogu svi ljudi da budu lepi, plavi, sa plavim ocima, pa ni deca na kalup, tj po knjiskim merama. a sa mojom bebom je sve bilo u redu i uskoro puni 4 godine. ziva, zdrava i normalna
i nisu znali bas dobro da tumace UZV). cak su joj u pocetku govorili da su blizanci, pa da je glava ogromna a tijelo malo