writing-img

RE: MAYBE BABY

clock-img

04.02.2013, 22:46

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

ako su ti one tackice to su neplodni dani, a paprat sa grancicama su plodni

clock-img

05.02.2013, 07:32

clock-img

nona*

pencil-img

25

maraj znam to,nego meni se pojavila samo paprat bez one glavne grancice(al sam objasnil user posted image ) za tackice znam...ali ovo me buni,jer znam kako izgleda plodno,neplodno,ovo mi se prvi put pojavilo,pa reko da vidim nije li jos kome?

zadrzacu pravo da ti prevedem ime na sve svetske jezike i da na svakom od njih znaci LJUBAV!!

clock-img

05.02.2013, 07:41

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Pa to su verovatno plodni dani, cim imas paprat. Ja ovaj mesec samo 1 dan imala gustu paprat, od tad ni p od paprati.

clock-img

08.02.2013, 20:59

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Danas mi je 3. dan ciklusa. Po navici liznuh i jutros ovaj mikroskop, kad ono paprat oce da iskoci iz okulara. Kako je to sad moguce 3 dan ciklusa? "Liznucu" i sutra, bas me zanima sta ce da kaze.user posted image

clock-img

09.02.2013, 14:09

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Maraj user posted image i meni se to stalno desavalo, verovatno si prethodno vece jela nesto slano, ili si malo prehladjena sve to utice na rezultat koji ce da pokaze.

clock-img

09.02.2013, 16:11

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Sinoc sam zadnji put jela oko pola 7 i to rucala boraniju. Jutros je isto-4dc bilo paprati ali manje nego juce

clock-img

22.06.2013, 17:56

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Ovaj mesec sam bukvalno od 10 dc pa dok nisam dobila imala paprat. Ne znam sta se desavalo, al mi ulilo laznu nadu... Do sad mi je bilo paprati 2-3 dana sad skoro ceo ciklus

clock-img

26.06.2013, 13:48

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Mozda to i nije tako lose Maraj, mozda deluje pozitivno na psihu pa ostanes user posted image .
Salim se, ja sam ga zato i bacila nemoguce da je ceo mesec O.

clock-img

12.08.2013, 11:26

clock-img

LijaLi

pencil-img

3

Pozdrav, devojke! user posted image Kupila sam pre neki dan MB i mislim da nešto nije u redu sa njim...Ili ja ne umem da ga koristim user posted image Problem je što ne mogu da očitam rezultat na mikroskopu jer je osvetljena površina premala! Bukvalno je veličine onog dgmića koji se pritisne da bi se upalilo svetlo. Jel to tako treba da bude?

clock-img

12.08.2013, 11:49

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ne bi rekla da je to pravi MB. user posted image mozda da nam stavis sliku?

clock-img

12.08.2013, 12:11

clock-img

LijaLi

pencil-img

3

Jeste pravi, sto posto. Kupila sam ga u apoteci, platila 2400 rsd... Na poslu sam i nemam ga pored sebe, pa ne mogu da vam pošaljem sliku. Ili je fabrički neispravan ili je možda baterija na izmaku?
Možda da ipak idem da ga reklamiram u apoteci?
Znači, vama je osvetljena cela površina staklića kada gledate kroz njega?

clock-img

12.08.2013, 13:52

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Da osvetljena je cela povrsina staklica.

clock-img

12.08.2013, 14:03

clock-img

LijaLi

pencil-img

3

IZVORNA PORUKA: nata11

Da osvetljena je cela povrsina staklica.

user posted image definitivno idem da reklamiram!
Hvala ti puno!

clock-img

11.01.2014, 13:50

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Ja sam zadovoljna mikroskopom. Koristila sam ga u dva ciklusa i ubola iz prve user posted image
Ujutru cim ustanem prvo nanesem pljuvacku pa sve ostalo. Nakon 20 min mi ocita rezultate. Nije komplikovano za koriscenje samo je bitno da se pre toga ne konzumira hrana i pice.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

26.03.2014, 19:01

clock-img

konfeta

pencil-img

14

Koristila sam meybi-beiby davno pre 8 godina ,meni je pokazao O 4 dana pred menstruaciju ,mozda je kasna ovulacija uzrok sto nisam ostala trudna,idem da ga pronadjem pa od sutra se bacam na gledanje u mikroskop,inace danas mi je 5 D.C.

clock-img

03.04.2014, 11:32

clock-img

milica93

pencil-img

315

Žene, jel moguće da MB pokaže O pred sam kraj M?
Ja sam sad odlučila da merkam ceo ciklus, kad ono već mi bila mešovita ona paprat, početak O. A taman mi prestajala M, čak je još malo curkalo.
Kasnije sam istraživala i čitala i videla da je moguća tako rana ovulacija, pogotovo kad su kratki ciklusi oko 21 dan. A moji jesu kratki.
Šta vi mislite?

clock-img

03.04.2014, 21:16

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Milice ja bas nesto nisam zadovoljna MB meni je pola meseca bila gusta paprat pola tackice. A opet iam curama kojima je pomogao.
Koji m ga koristis po redu? Ja bih ti predlozila jos neko pracenje pored MB.

clock-img

04.04.2014, 10:51

clock-img

milica93

pencil-img

315

Nato, drugi mesec ... Ne znam, znam da su utisci podeljeni, i isto tako znam one kojima je pomogao, ali dosta sam čula onih kojima nije. user posted image Videćemo u kojoj sam grupi ja ... Znam, ali nešto mi se ne daju pare na trakice, dosta su skupe, a BT ako budem na kraju morala da merim-meriću, ali deluje mi kao obaveza, a moj raspored nikad nije isti, pa mi je malo i problem.
Hvala ti user posted image

clock-img

04.04.2014, 12:18

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Milice, moja kuma je oba deteta začela sa mb i njoj su pldoni dani u sred menstruacije. Tako da kod nas žena ništa nije normalno i kad je sve normalno user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

05.04.2014, 10:05

clock-img

milica93

pencil-img

315

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Milice, moja kuma je oba deteta začela sa mb i njoj su pldoni dani u sred menstruacije. Tako da kod nas žena ništa nije normalno i kad je sve normalno user posted image

user posted image user posted image Slažem se u potpunosti ... Baš me slatko nasmeja user posted image

clock-img

08.05.2014, 18:34

clock-img

Nikasa

pencil-img

6

Ja kupih spravicu pre par dana, lizem, brisem, pljujem i nisam pametna sta da mislim. Znam da je rano da bih mogla objektivno da komentarisem ali sam cak terala i muza da pljune ne bih li videla neke promene na mikroskopu! user posted image

Inace meni ni jednog momenta slika nije bila ni nalik ponudjenim na uputstvu, kao nije paprat ali nisu ni tacke pre nesto ne definisano.... i nisam nacisto koliko da pljunem i koliko da susim... uh, nisam mislila da ce biti ovako komplikovano.
Hvala vam zene na svim iskustvima i komentarima puno mi znace!!!! user posted image

Sreca prati hrabre!

clock-img

08.05.2014, 21:21

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Nikasa nanesi malo vise nego sto pise u uputstvu. Meni je tako funkcionisalo kad bih stavila manje rezultat ni tami ni ovamo.
Srecno user posted image

clock-img

09.05.2014, 08:32

clock-img

Nikasa

pencil-img

6

Moracu da se potrudim. Hvala!
Inace,interesanto, kada testiram u toku dana jos se i pojavljuju neki oblici i malcice paprat ali kada radim ujutru ono je tako zamuljano i zamrljano da predstave nemam sta vidim. user posted image

Sreca prati hrabre!

clock-img

10.05.2014, 15:27

clock-img

dunja RR

pencil-img

30484

Drage čekalice, Pharmanova vam poklanja 5 kutija Baby Time testa za ovulaciju. Postavite pitanje o ovulaciji i osvojite Baby Time, evo linka KLIK

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

18.07.2014, 11:30

clock-img

mara1981

pencil-img

58

Da li neko zna da ako MB pokaze bas gustu paprat i to u vreme ocekivane ovulacije (13.dan) da je tada i sigurno ovulacija? Da li moze da pokaze paprat tada, a da izostane ovulacija?