writing-img

RE: RE: Tempiramo djecu uz horoskopski znak

clock-img

22.11.2011, 13:42

clock-img

viking

pencil-img

6644

Koliko god je to tempiranje negde besmisleno, toliko i nije. Jer kad malo bolje razmislim koliko se ne slažem sa devicama onda sve dobija novi smisao. A stvarno ne pratim horoskop niti se razumem, ali činjenica je da svi ljudi u mom životu sa kojima sam u nekom konfliktu i sa kojima se uopšte ne razumem jesu device, svi do jednog...

A jednom sam izračunala na ovom kalendaru na sajtu (koliko sam ponekad uzaludna i dokona da čovek ne poveruje) da ako bi beba bila začeta na moj rođendan rodila bi se na rođendan mm-a. Eto.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

22.11.2011, 13:46

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja nisam marila za planete dok mi nisu objasnili neke stvari pa mi vilica trenluka o pod od zaprepašćenja. Tempiraću i pol i znak ako uspem. user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.11.2011, 13:49

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam bas zelela da mi i drugo bude lav, ali kako sad stvari stoje, ako zelim dete 2012e, nisam uspela user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

22.11.2011, 13:50

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja bih volela da mogu da natempiram jer bih neke znakove tako rado izbegla da nemate pojma user posted image  ja ne verujem u dnevne horoskope, ali i te kako verujem u slicnosti i karakteristike odredjenih znakova

Robin Sharma

clock-img

22.11.2011, 13:51

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: minavb

Ja nisam marila za planete dok mi nisu objasnili neke stvari pa mi vilica trenluka o pod od zaprepašćenja. Tempiraću i pol i znak ako uspem. user posted image

aj objasni i ti namauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

22.11.2011, 13:55

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Male tajne velikih majstorauser posted image Za prvo nisam tempirala znak ali pol sam ciljala.

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.11.2011, 13:58

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam za prvo tempirala da bude lav i uspela sam user posted image

Robin Sharma

clock-img

22.11.2011, 14:01

clock-img

zoća

pencil-img

1957

nisam tempirala ali sam moje prvo dete Kaću rodila isti dan kada se rodio i moj tatauser posted image user posted image

clock-img

22.11.2011, 14:02

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: minavb

Male tajne velikih majstorauser posted image Za prvo nisam tempirala znak ali pol sam ciljala.

Neces sa nama da podelisuser posted image

clock-img

22.11.2011, 14:03

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

imate temu kako da napravite decaka, a kako devojcicu...mina jel tako nekako? user posted image

Robin Sharma

clock-img

22.11.2011, 14:07

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ne znam imamo li temu, ja sam to po fiziologiji zaključila.user posted image

clock-img

22.11.2011, 14:08

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

nasla sam ima tema, samo sto moja O nije uvek u isto vremeuser posted image

clock-img

28.11.2011, 09:40

clock-img

anirez

pencil-img

900

Ma glupost!
Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak.
Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!!

clock-img

28.11.2011, 14:09

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

IZVORNA PORUKA: anirez

Ma glupost!
Ja muku mucim da dobijem i jedno, i sad bas trebam da biram pol ili horoskopski znak.
Ma neka je samo zivo i zdravo i neka dode, a sta ce biti po horoskopu ili kog spola, briga me!!!

Jeste upravu si user posted image

clock-img

05.03.2012, 12:35

clock-img

hanka

pencil-img

3504

Ma glupost!

user posted image

clock-img

06.03.2012, 21:54

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Baš vala,uzela nam Anirez reč iz usta,tj s tastature user posted image
Naravno da imam omiljene znake i da bih volela da se pogodi,ali molim Boga nek se mrvica desi i zadrži a znak je krajnje nebitan,kao i na primer boja kose user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

06.03.2012, 21:57

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: viking RR

Koliko god je to tempiranje negde besmisleno, toliko i nije. Jer kad malo bolje razmislim koliko se ne slažem sa devicama onda sve dobija novi smisao. A stvarno ne pratim horoskop niti se razumem, ali činjenica je da svi ljudi u mom životu sa kojima sam u nekom konfliktu i sa kojima se uopšte ne razumem jesu device, svi do jednog...

I kod mene. Ali samo muske tj. devci. Sa zenama se lepo slazem.

clock-img

06.03.2012, 21:58

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ma glupost!

Pa da. Evo bas videh onu monstrum anketu: "da li biste abortirale devojcicu ako vec imate jednu devojcicu". Suluda pretpostavka - sta ako vam termin pada kad ne biste horoskopski? Brrrr....

clock-img

06.03.2012, 22:00

clock-img

mama kukunka

pencil-img

2034

ja nisam uspela ni deceniju da pogodim, a kamoli horoskopski znak!