cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Povisen bilirubin

clock-img

30.10.2009, 18:23

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Drage moje, danas sam podigla rezultate analize krvi i imam povisen bilirubin za 50%. Svi drugi parametri su u redu, oasim blago snizenih eritrocita, hemoglobina i hematokrita. I muz i ja smo RH+. Doktorka mi je nedostupna a na netu svasta pise. Malo sam se uspanicila. Da li je neko od vas imao slicna iskustva, ili mozda cuo za nesto slicno?

clock-img

30.10.2009, 18:26

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Mina da li si sinoć možda jela nešto kasnije, ili jela neku čokoladu?

clock-img

30.10.2009, 18:29

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Vece pre uzimanja krvi, nisam jela posle 18h. Rucala sam u 16h meso, neku slanu tortui salatu. Bilo je tu malo majoneza i pavlake. Uvece i ujutru sam popila utrogestan i to je sve.

clock-img

30.10.2009, 18:38

clock-img

Verus

pencil-img

11942

mina, hormoni u trudnoci nekada mogu da uspore rad zucne kese i "tok" zuci i s toga uticu na nivo bilirubina> Da li imas promene u boji stolice, promene na kozi, svrab?
Ja bih ponovila rezultat, a ako ostane visok, proverila bih enzime jetre-nemoj za sad da brines, vidi samo sta ce dr. da misli....ipak, bez obzira sta kaze, ja bih test opet uradila, mozda negde drugde....

clock-img

30.10.2009, 18:42

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Pa teorijski može i zbog tog majoneza i pavlaka mada ne verujem ako je toga bilo samo malo u slanoj torti. Da li si radila jetrene enzime AST i ALT, gama gt?

clock-img

30.10.2009, 18:44

clock-img

mihi

pencil-img

4968

IZVORNA PORUKA: Verus RR

mina, hormoni u trudnoci nekada mogu da uspore rad zucne kese i "tok" zuci i s toga uticu na nivo bilirubina> Da li imas promene u boji stolice, promene na kozi, svrab?
Ja bih ponovila rezultat, a ako ostane visok, proverila bih enzime jetre-nemoj za sad da brines, vidi samo sta ce dr. da misli....ipak, bez obzira sta kaze, ja bih test opet uradila, mozda negde drugde....

Pa teorijski može i zbog tog majoneza i pavlaka mada ne verujem ako je toga bilo samo malo u slanoj torti. Da li si radila jetrene enzime AST i ALT, gama gt?

clock-img

30.10.2009, 18:44

clock-img

minavb

pencil-img

12959

AST i ALT su mi super, promene na kozi nemam a boja stolice mi se menja samo kad jedem ajvar i cvekluuser posted image . Malo sam se uspanicila mada, ko zna, meni oba roditelja imaju holelitijazu pa moze biti da imam problema sa zucnom kesom. U ponedeljak svakako idem kod lekara ali ko da izdrzi do tad.

clock-img

15.09.2011, 20:38

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

IZVORNA PORUKA: JejaZ

Nalazim se u 8 moj nedelji trudnoce i na kontrolnim pregledima krvi je utvrdjen povisena vrednost bilirubina sa tendencijom daljeg rasta. Zanima me da li je neko imao slicnih problema i usled cega su se javili? Hvala unapred.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

15.09.2011, 22:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Dok sam pila utrogestan, imala sam visok bilirubin,cim sam prestala, bilirubin mi je pao.

clock-img

15.09.2011, 22:49

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Meni je urodjen visok bilirubin, nisam imala nikada problema zbog toga do sada. I trudnoca mi je glatko prosla, iako je vrednost skoro duplo veca od granice.