cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pelene

clock-img

07.08.2017, 08:46

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Krin, uzela sam i ja te dm-ove na akciji. Jedino me nervira sto kad prducne, oseca se kao da se ukakila.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

07.08.2017, 09:45

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

To nisam provalila.Mada i drugačija im je ishrana pa možda zbog toga.Meni su ok.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

07.08.2017, 09:53

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Da, moguce. A i zubici kad su u pitanju, drugacije se oseca i kaka.

clock-img

07.08.2017, 09:58

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Maca sada jede pečenjeuser posted image

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

07.08.2017, 10:00

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

IZVORNA PORUKA: krin 40

Jede i pecenje, svidja joj se user posted image

clock-img

07.08.2017, 10:03

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

user posted image

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: krin 40

Jede i pecenje, svidja joj se user posted image

user posted image

clock-img

07.08.2017, 10:31

clock-img

degu

pencil-img

11332

Krin jesi mu ti ukinula nocne podoje ili je sam? Sad skrenuh malo s teme, moj se budi 300 puta. Takva mu je i sestra bila.
Ivana te pelene i prdez zadrzavaju user posted image nema nista napolje da izadje user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

08.08.2017, 07:46

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Hahhahaaa, pa vi ste super.
Evo nove akcije zapelene, za Giant pack, Puffies su uakciji u Rodi,90 kom 4-ke 1750 din.
Ja volim DM pelene, ali hajde opet ekonomisem, da bude veci broj pelena. Mogu da pohvalim sina, ceo mesec koristimo ono pakovanje Evy sto sam kupila u DM-u na akciji.

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

08.08.2017, 08:15

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

IZVORNA PORUKA: degu

Krin jesi mu ti ukinula nocne podoje ili je sam? Sad skrenuh malo s teme, moj se budi 300 puta. Takva mu je i sestra bila.
Ivana te pelene i prdez zadrzavaju user posted image nema nista napolje da izadje user posted image

Degu on ga je sam izbacio sa šest nedelja kao Voćin D❤.E a čemu služi ona plastična trakica na guzi što može da se odlepi na pampers pants?Glupa sam😁

clock-img

08.08.2017, 08:50

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Da smotas peleniu i bacis je. user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...

clock-img

08.08.2017, 08:59

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24847

Nisi glupa, samo nisi informisana user posted image To sluzi da kad umotas pelenu zalepis sa tom trakicom. Bar ja to mislim user posted image

clock-img

08.08.2017, 09:01

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ja mislila da je neki indikator vlažnosti pa mi bilo čudno što je na guzi,hahahaha

clock-img

09.08.2017, 00:18

clock-img

mikica88

pencil-img

2180

A šta mislite o Bamboo pelenama?

clock-img

09.08.2017, 07:54

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Mikice ja ih nisam probala ali znam da ih svi hvale

clock-img

09.08.2017, 11:04

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Ja sam na sajmu decijem, dobila uzorke i lepe su. Uzimala sam i pakovanje ali su mi skuplje nego pampers. Meni su pampers ok, nekako sam njih navikla da korustim.

clock-img

09.08.2017, 14:59

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

mikica88 ja ih koristim zamalu i stalno ih hvalim! user posted image Što se mene tiče najbolje su, jer jeste da su malo skuplje od Pampersa i tih komercijalnih, ali bar znam da neće dobiti neku beštiju od pelena. A uz to kod nas u radnjama koje ih drže često budu ili na akciji ili skupljaš neke bodove pa dobiješ popust ili besplatne maramice (koje su btw bezveze, smrde kao rakija user posted image ) ili nešto slično.

ALI, iz mog iskustva iz okoline, ko god je zadovoljan sa Pampersom, nijedne druge mu ne odgovoaraju, pa tako ako si obožavalac Pampersa, nemoj da bacaš pare jer ti se ove neće svidjet user posted image Ako nisi, onda slobodno probajte user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

09.08.2017, 15:03

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Pronasla sam u jednoj radnji drogeriji sta je vec, Xenia pelene, malo su punije, ali davno kada sam citala iskustva sa pelenama Bamboo videla sam takodje veoma pozitivne ocene za ove. Uzecu malom par komada da probamo, mada bi rekla ovako na oko da nisu lose. Jeftine su, 16 din je komad 4- ke.

clock-img

09.08.2017, 17:21

clock-img

degu

pencil-img

11332

Ja sam vec pisala, sa cerkom sam bambo obozavala,bila prezadovoljna. A sin se budio svako jutro mokar. Inace sam obozavalac tih pelena mekanih,bez boja i mirisa, zato pampers ne volim. Pufies mi zadovoljavaju sve kriterijume. Bambo sa za sina koristila do 3+ velicine. E sad to im je bila nova velicina,mozda ih jos nisu usavrsili, ali propustale su nam i nailazila sam na one kuglice po bebi i odustala od bambo. Za maramice isti utisak, bzv su.
Krin, ti garant prenosistu tvoju opustajucu energiju na bebu i dete spava celu noc. Moji izgleda imaju ludu mamu user posted image mada verujem da je to nasledno, ja sam uvek bila nocna ptica i izdrzljiva sto se nespavanja tice. Kad bih znala sa bi trece spavalo, odmah bi isla na trece, ovako dok se odmorimo, moemo u penziju user posted image

clock-img

09.08.2017, 17:27

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Degu može biti da si u pravuuser posted image Dodje nam u goste zaova sa malim koji ne spava od rodjenja osam meseci i non stop je na rukama.Kod mene sedi u Ducijevoj ljuljalici,zaigra se i zaspi.user posted image

clock-img

09.08.2017, 18:20

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Krin imas magiju neku, bebice su mnirne super kod tebe.

clock-img

09.08.2017, 18:31

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Nosmo probali ni Bambo ni Xenia...uglavnom Evy baby i Pufies..

clock-img

09.08.2017, 20:12

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Mi trenutno puffies,kako su lepe,sa sovicama.Koristimo ih i nocu,ne mirisu,tanke,super su.

clock-img

09.08.2017, 22:43

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Degu sigurno ima veze muško/žensko user posted image Znam da su mi recimo pelene koje su mi bile super za L, za M uopšte nisu odgovarale. Jer piško miško poprska do vrata sve user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 9.8.2017 22:44:22 >

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

09.08.2017, 22:47

clock-img

degu

pencil-img

11332

I ja mislim da je do piska i mikice user posted image

clock-img

04.09.2017, 16:26

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Degu to je tačno da zavisiuser posted image Ivana bila si u pravu za ove iz DM a.Potrošili,smrduckale.Vratila sam se na pampers