cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1-42 nedelje) 06/16 [chat]

clock-img

19.06.2016, 10:17

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Hahaha, Emice,nema veze, poslacu ti ja stvarcice :)

clock-img

19.06.2016, 10:36

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma Ivana mogla bi ona i ovo,nije baš sve klasično dječačko,to valjda što sam skoro rekla da kad bi bio curica bio bi definitivno Magdalena user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

19.06.2016, 10:47

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Zezam se ja malo :) Samo nek su zivi i zdravi, koji god su pol :)

clock-img

19.06.2016, 11:36

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Dobro jutro/dobar dan

Deca sinoc kasno legla, jutros ustali pre 7, jedva cekam da legnu da i ja malo odmorim.
Emice bas pisah pre neki dan kako sam sanjala da sam rodila decaka, a ja sve za devojcicu pripremila.
Decacke stvari nisam jos prosledila, ali planiram, sad se bas razmisljam da sacekam malo. Jednoj poznanici su do porodjaja govorili decak, a rodila devojcicuuser posted image

Sto se tice paketa prijavih se jer mi se svijda ona marama za nosenje, a ako ne osvojim nije smak sveta. kad sam gledala pre neki dan bile 4 prijave. A zamolila sam forumasice da glasaju za nas jer smo samo nas 3 (Jess, Mishmash i ja) aktivne na forumu. Ove ostale ne znam ko su, a imaju preko 30 glasova

clock-img

19.06.2016, 12:35

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

user posted image user posted image user posted image user posted image Nimfa cestitam... Neka vam je ziv i zdrav...

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

19.06.2016, 12:36

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Dan od nas... juce bili na rodjusu kod rodjaka, danas nas kumovi zvali na druzenje pa vam samo masem ...

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

19.06.2016, 14:43

clock-img

sansa

pencil-img

464

Zenice da li ima neka od Vas problem sa stomakom,mene vec par dana muci ,nista i odjednom me presece i ne mogu da izadjem iz wc/a.
A mladje dete mi navuklo kandidu u grlo kazu od lekova i inhalacija koju su mi davali pedijatri u domu zdravlja , pa sad cekam sredu da odem kod nove dr. na kontrolu da vidim kako to da lecimo .ima li neka od vas iskustva sa tim user posted image

jedan je krevet a nas je dvoje za devet meseci bice nas troje :-)))))

clock-img

19.06.2016, 15:29

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ćao, trudnjače!
Nimfa, čestitam! Uživaj sa bebcem.
Ivana, grliša za tebe i malenu!
Ja se malo ulenjila sa javljanjem, ali ni nemam nešto posebno da pišem. Spremamo stvarčice polako, juče su mi se pojavili otoci na nožnim zglobovima, tako da su mi stopala kao medvedje šape, i tako...
Želim vam svima lep dan!

clock-img

19.06.2016, 18:22

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Dobar dan djevojke
Sjela nApokon
Nahodali smo se danas
Kupila sam farmerke,nisu lose samo su mogle bit jeftinije haha
Pa smo isli trazit mrezu za prozore protiv komaraca pa vagu za kuhinju
Uglavnom svAsta nesto smo
Izvukose se pare dok si reko keks
user posted image
Sad smo pravili kompot i przili suncokretove sjemenke
user posted image
Sad malo sjest na ledja pa veceru pravit..
Pusa pusa user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

19.06.2016, 18:35

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja već pravim večeru,ako završim prije Ella a i ostale izvolite user posted image
Danas me ubiše grčevi u nogama,moraću još jedan magnezijum popit.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

19.06.2016, 19:54

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Moje se idalje pece hahah
Mene su ko grcevi popustili kako je na pocetku krenulo
Mada se sad iz iskustva i ne protezem ujutru haha-ne smijem user posted image
Jest da me je jucer i prekucer ufatio al u rucii haha-svasta..

Volim što se volimo!!!

clock-img

19.06.2016, 21:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ih mi se najeli davno,sad je jafa na redu user posted image
Sutra idem opet kod doktorice,baš me zanima šta misli kad će otprilike user posted image

clock-img

19.06.2016, 21:36

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Joj i mi smo se prejeliii
Bas nAm je nesto sjelo,haha
Ali ja vise skoro nikako ne osjetim glad,osim kad tek ustanem..
Popodne jedem kad otprilike mislim da mi je vrijeme hahah

U koliko ides Emice? Javi naam sta je bilo ..
Ja sutra moram nazvat ordinaciju da pomjerim termin jer su se zafrkali
Rekao mi dr da dodjem za 3 sedmice a ona ne zapisala sad za cetvrtak a to bi bilo nakon 2 sedmice..
user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

19.06.2016, 21:46

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Meni su opet počele mučnine posle doručka.U 1 mi je termin,bar ne moram čekati cijeli dan kao inače.

clock-img

20.06.2016, 08:55

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Dobro jutro stomačići!

Sansa, moja cerkica je imala kandidu i afte u ustima nakon primene antibiotika, dr nam je rekla da mažemo Daktanol 3x dnevno. Prošlo je nakon par dana.

Ivana, nisam baš redovno čitala pa nisam u toku. Je l' bebica ima grčeve, pa zato slabije spava?

Marijana, glasala sam za tebe i Jess. Ove druge forumašice sam stvarno prvi put videla.

Jao žene, ja sam se sinoć toliko najela vrućih kiflica, nisam mogla da spavam od kiseline. Inače mi je testo slaba tačka, pa izbegavam da pravim u poslednje vreme, ali je ćerkica izrazila želju da mesimo i morala sam. A mene teško nateratiiii user posted image Doduše, preselo mi je posle.

Idem danas po rezultate, u stanu bomba, dakle uobičajeno stanje user posted image

Emice, javljaj kako je bilo kod dr!

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

20.06.2016, 09:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobar dančić,javljam se naravno kad dodjem kući.
Joj mene ubi ova neizvjesnost kad li će krenuti,orvi out mi nije bilo tako,sad me hvata frka i od bolova.Prošli put sam ih 16 sati imala user posted image

clock-img

20.06.2016, 09:51

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Emice, kažu da drugi put ide mnogo brže. Ja se nadam da je tako!user posted image

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

20.06.2016, 10:44

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Mishu, ja ne znam da li si grcevi ili nešto drugo... Samo kenjka, pa joj se spava, gladna, a mrzi je da sisa.
Joj, Emice, bem ti mucnine, celu trudnoću me pratile. Uf, sve mi je to blizu jos uvek pa vas skroz razumem

clock-img

20.06.2016, 12:28

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Čekam kao budala termin i sad me dr zove da kaže da nemaju struje u ordinaciji,da nazovem još jednom prije polaska da provjerim dal da uopšte idem.Ako ne mognem otići danas ću se početi poradjati razmišljajući dal se otvaram,dal ovo,dal ono user posted image

clock-img

20.06.2016, 12:35

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Ivana, kad ćete vi na kontrolu? Možda je takva beba, tako se oglašava mrvica...
Emice, jesi li primala epidural ili si 16 sati trpila bolove?
Ja sam preksinoć imala takvo kočenje ruku (čini mi se da nisam pisala ovdje, postala sam jako zaboravna pa možda i jesam), čitavu noć su mi trnule i to mi je bilo baš bolno i uplašila sam se. Jedva sam noć pregurala. Mislim da je od silnih otoka... Sinoć sam dobro spavala, nije bilo problema.
Imam neki moj osjećaj koji mi govori da sam ja dole zapečaćena i da neću još mjesec dana :(. A tako bih voljela da se porodim bar 7 dana ranije, ne mogu više da trpim vrućine i otoke, a kamoli do 15. jula. Kako vrijeme prolazi sve sam više uzbuđena oko porođaja i jedva ga čekam, vjerovatno jer sam prvorotka nemam strahove i sl.

< Poruku je uredio pngpme -- 20.6.2016 12:38:06 >

clock-img

20.06.2016, 12:42

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Hahaha, Emice, poradjacemo te mi :)
Pngpme, sutra idemo na kontrolu. Ma, ne silazi mi grudi, a stalno kenjka, kenjkalo malo.

< Poruku je uredio IvanaSK -- 20.6.2016 12:44:03 >

clock-img

20.06.2016, 12:46

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Gde se to glasa odoh i ja da vam dam po glasic.
Secam se jedan mesec trece mesto nije imala ni jedan glas user posted image

clock-img

20.06.2016, 12:48

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Srećno Ivana sutra :). Malo mače koje stenje... Ali već mjesec dana napunila! user posted image
Ja u srijedu idem na ultrazvuk, nisam bila mjesec dana, tad je bila 2500g teška, baš me zanima koliko će sad da ima...

< Poruku je uredio pngpme -- 20.6.2016 12:53:51 >

clock-img

20.06.2016, 13:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Evo mene,još ću vam kukati ovde jer ništa se ne dešava user posted image zatvorena sam,plodove vode dovoljno jedino je grlić omekšan.Ima 2600,kaže da će vjerovatno oko 3 kg biti težak ako se rodi kad mu je vrijeme user posted image za dvije sedmice idem opet.

clock-img

20.06.2016, 15:17

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Emice super, a molim te reci kako si izdržala tih 16h u sali? Epidural ili ... trpeljivost :)?