writing-img

RE: Trudnice (1-42 nedelje) 06/16 [chat]

clock-img

21.06.2016, 22:13

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Vece djevojke
Kod mene su danas ove pripremne kontrakcije pravo dosadnee
I to su malo ko pojacale
I sto Bubica kaze,jps kad se beba namjesta ili se vec ruzno namjestila-ne znam sta bi od sebe hahah

I moja se obavezno smiri kad mm stavi ruku ali sad vise ne mora stavljat ruku da osjeti,sad se iz aviona vidi sta god radi u stomaku ,mijenja mu oblike i stalno se nesto stomak leluja user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

22.06.2016, 00:13

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Ivana, bravo mamice, eto trud je urodio plodom, mrvica se tovi polako... :) Ipak je ona ranije rođena, bila je čak po ultrazvuku 32. nedelja ako se ne varam, treba to postići...
Sandricak, moram da priznam da ti strašno zavidim na tako mladoj baki... user posted image Moj tata ove godine puni 70 godina, a meni je 24. Šta ćeš, to ti je život...
Emice, tebe ubi kičma, mene otoci, kaži samo hoće li proći posle porođaja brzo? user posted image
Milena, iskreno, meni su se dešavala i dešavaju mi se razna probadanja i mimo kontrakcija. Nekako sam navikla da sve pripisujem trudnoći što je vjerovatno i u redu jer ipak beba gura sve organe i nervi se ponekad prignječe sigurno... Ne može čovjek da se ne sekira, ali vjerovatno je sve to dio paket aranžmana...
Marijana, sparina je užasna, ja se gušim. Ne znam stvarno kako ćete vi koje imate termin u avgustu, ja se pitam kako do jula pregurati.
Ella, i moja se uvijek, ali uvijek smiri kad on stavi ruku, ali ipak i osjeti i vidi jer je to mali crv koji se migolji žestoko.
Ja vas sve pozdravljam, naši radovi su skoro pri kraju, već se nazire finiš, danas su mi dolazili svekar i svekrva na ručak pa sam oko toga malo petljala da ipak nešto ljepše prirpremim i tako... Sad nosim moje kobasice na spavanje, da imam psa sigurno bi mi odgrizao prste u toku noći (odvratna sam, je l'' da? user posted image ).

< Poruku je uredio pngpme -- 22.6.2016 0:16:51 >

clock-img

22.06.2016, 00:35

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Ali bas izgleda ko mizgoljenje haha
A sto se tice tih godina
Kod mene je interesantna situacija
Nena mi je postala nena sa 37 godina hahahaha
Msm da sada puni 61 ili 62
A mama mi ima 44 godine
I pravo nam je super
I iz tog razloga sam uvijek imala zelju da i ja ranije dobijem dijete.. user posted image
Necu bit bas kao one ali eto hahaha user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

22.06.2016, 06:48

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Ovde se zahuktava, vidim ja :) Izdrzite jos malo, drzim vam pesnice!
Sad videh da sam napisala da moja mrvica ima 45cm,toliko je imala kad se rodila, sad ima 5cm vise.
Da, po tezini je odgovarala 32 nedelji, usporio je moj visok pritisak.
Sad razmišljam da je malo "uobrocim", da joj nedam da sisa na sat vremena vremena bas uvek. Juce sam tako tako radila, maltretirala sam je da jede i posle flasica i onda odspava oko dva do tru sata

clock-img

22.06.2016, 09:19

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Jutro od nas... Bas mi je drago da bebica napreduje kod Ivane...
Pgm baka napunila 71, a moji roditelji su `61. i `65.godiste, a ja imam 27... user posted image user posted image user posted image user posted image

Maki manje kaslje, ima slinica pa mu se slivaju pa ga iritira, valjda ce biti bolje do ponedeljka pa nazad u vrtic... Danas cu do firme s njim da potpisem ugovor do kraja porodiljskog, mada jos ni trudnicko nisam dobila, to bas kasni puno.... user posted image

Masem svima....

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

22.06.2016, 09:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,ili je već dan user posted image
Png ma otok prodje odma,ako se dobro sjećam.
Ja se sve nadam da će me kičma prestati kad se porodim ali ni sama ne vjerujem u to puno,dr misli da ću imati neke posledice manje.A još više boli kad se on počne namještati.Od jutros me bole i krajnici,do keaja će me bolit i rep,izrast će samo za tu priliku.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

22.06.2016, 09:34

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Dobar jutar stomačići!

Pročitah sve što ste pisale i sve što sam propustila.

Ivana, odlično za bebicu, baš je fino napredovala!user posted image Definitivno nije gladna, možda je onda muče grčići, pa se zato buni ili je skok u razvoju? Zaboravljam da te pitam jesi li koristila Fitolat? Neka mama ga je hvalila, ali se ne mogu set_iti ko tačno.

Emice, baš sam se pitala da li je možda krenuo beban, ali vidim da čekamo jul. user posted image

Mene su leđa bolela ceo deveti mesec, ali je posle porođaja počelo da popušta.

Čestitam svima na završenim radovima, sad samo preostaje uživancija!user posted image

Nego, moram da konstatujem da sam ovde izgleda najstarija i da moram da dovučem nekoga iz crtica inače ću ostati sama na temi, pošto mi je termin 24.10. user posted image

< Poruku je uredio MishMash -- 22.6.2016 9:38:18 >

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

22.06.2016, 09:54

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mish možda one iz crtica čekaju da neka od nas ode,Png i ja ćemo uskoro odavde user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

22.06.2016, 11:28

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Trudnice samo da vam mahnem

Bila kod dr prokuvala sam, bas je grozno napolju
Idem da odmorim pa se kuckamo

clock-img

22.06.2016, 12:31

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Mah mah i od nas, bacam se na sređivanje garderobice jeee konačno user posted image sparno je glava me boli ali koliko uspem, malo po malo biće.

clock-img

22.06.2016, 14:10

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Tona veša mi se suši već dva dana, a još gomila čeka na pranjeuser posted image

Klima nam ne radi mislili smo da je popravimo kad završimo sa radovima, ali meni trudničko nisu uplatili već mesec i po. Nisam dobila ništa ni za april ni za maj, tako da klima mora da sačeka jul. Vozačka mi ističe za 10 dana moram i to da menjam. A trebalo bi i za bebu da dokupim još sitnica, i za sebe - bolje da sam pisala u temi za neg. energiju

Danas je mojoj mami rođ pa idemo posle vrtića na tortu i tako...

clock-img

22.06.2016, 17:31

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Helou curkee
Kakva je ovo sparinaa?? Pa da se ubijesss ,a treba do augusta dogurat..
Samo se pomicem
Ali kako god-vruce jee
Skontala sam da mi je pravi problem nalakirat noktice na nogama hahsha user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

22.06.2016, 18:58

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobar dan!
Ja zatvorila žaluzine i nemam nameru da izađem iz kuće dok ne padne mrak. Sinoć sam išla u ponoćnu šetnju i baš mi je prijala, možda ću tako i danas.
Ella, pa ti lakiraš nokte na nogama! Baš si ambiciozna user posted image Ja ih jedva i isečem, a sapunjanje tabana u tuš kabini liči na pravu akrobaciju...
Marijana, lepo se provedite na rođendanu! Nadam se da će ti to pomoći da se malo opustiš.

clock-img

22.06.2016, 19:03

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Stvarno ne možete lakirati nokte,ja bez problema,sinoć sam ih lakirala user posted image

clock-img

22.06.2016, 19:13

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Možda bih ja i mogla, ali bi izgledalo kao da ih je lakiralo četvorogodišnje dete koje se malo zanelo u igri. Otprilike tako su mi i isečeni user posted image Mnogo sam smotana sa ovim stomakom, malo-malo pa udarim u nešto, ne umem da se mimoiđem sa ljudima, a kad treba da se savijem - cirkus...

clock-img

22.06.2016, 19:32

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I ja stalno udaram stomakom ali bez problema mogu oko noktiju,ne savijam se nego izvijem noge nekako u žnj položaj user posted image

clock-img

22.06.2016, 19:55

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Haha, moram i ja da probam taj tvoj polozaj, Emice. Imam jos skoro dva meseca do termina, ako se ove muke nastave, u porodiliste cu otici sa izgledom pecinske zene.

clock-img

22.06.2016, 22:34

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Pogodite da li sam danas uspela da sredim garderobicu? Naravno opet nisam ni pipnula! user posted image Užas, ako ja uspem nešto da operem ovih dana biće super... Ova sparina je ubistvo, stvarno mi postaje teško.

clock-img

23.06.2016, 09:04

clock-img

MishMash

pencil-img

458

Dobar jutar, izvol'te kaficu user posted image

Oprala dve ture veša, platila račune, odvela dete u vrtić, pazarila i sad pijem koka kolu i uživam user posted image A vi, kako ste?

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

23.06.2016, 10:05

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mishu ja nenaspavano user posted image
Već je poprilično toplo ali ne bunim se uopšte.
Sad nešto razmišljam,jedva čekam da provozam kolica.Toliko mi se svidjaju da bih se i ja vozala u njima user posted image

clock-img

23.06.2016, 10:59

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Jutroo
Pa vec ovoliko vrucee
Ja cu da poludim
A u ovom stanju ne moze vovjek bas da se razgolisi kad ide napolje
Na sta bi to licilo haha
A nokte nalakiram ja al mi postaje sve teze-jeedva nastimam neki ,sto emica kaze,znj polozaj pa odradim
Brijanje isto postaje pravo j.... Haha
Haj noge i nekako al ,,gospodju,, pa na pamet idem.. Uhvatim sebe da pokusavAm podic stomAk da vidim hahah
Nez sta ce bit jos kad naraste
Rastel stomak i u 9. Mjesecu ili tad stagnira?

Emicee kakvaa kolicaa?? Nisam u toku s tim, mene pojedose kolica, ne znam kakva da gledam,sta mi trebaa od kolica i tako
Ne razumijem se..
Pomozite-sta je tu ustvari bitno da gledam?

Volim što se volimo!!!

clock-img

23.06.2016, 11:03

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Dan od nas... ja nocas nikako nisam spavala, bilo bas toplo, jos mm pootvarao prozore, a nismo uzeli mrezice pa me napali komarci... a njega nijedan....
on otisao na poosao u pola 7, a Marko se tada ustao... daj mleko daj dorucak, daj napolje... poludeh... bas sam nesto nervozna danas user posted image

Masem svima...

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

23.06.2016, 11:30

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella mi smo sa prvim napravili grešku,dosta stvari nismo gledali i sad smo morali uzeti druga.Meni je bitno da mogu sa njima lako upravljati jednom rukom jer mi druga treba za Doru,da ispod ima prostora za stvari,a veličina i težina mi nisu toliko bitni.Sad smo uzeli peg perego,olovna ali samo im je ona korpica par puta korištena jer su to bila rezervna kolica.Ostalo je još upakovano.Super smo prošli.Imaju nigdje slike u temi kolica.
sandricak samo opušteno,sve imamo ponekad takav dan,nadji sebi izduvni ventil user posted image

clock-img

23.06.2016, 13:17

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Mislim da sam nasla Emice
Ova kao crna-siva?
Ako su to ta onda su predobraa
Na taj fazon se i meni svidjaju ali ovdje sve sto ja nadjem na taj fazon onda je haos skupooo :///

Volim što se volimo!!!

clock-img

23.06.2016, 13:24

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Ella2407

Ne razumijem se..
Pomozite-sta je tu ustvari bitno da gledam?

Draga gledaj da su prakticna, lagana, da mozes jednom rukom da ih guras (onda je to spojena rucka rekla bih) moja su takva , lagana, lako sklopiva, da stanu u gepek..to je po meni naaj bitnije. Da ima polozaj za novorodjence, i sto vise nivoa za podesavanje. Moja nemaju za novorodjence npr. ali se montira AS jaje pa je to to.
E sad ima tu jos nekih stvari ali to sve zavisi kakve zelje imas user posted image Imas negde i temu pa procackaj user posted image