Ivana, bravo mamice, eto trud je urodio plodom, mrvica se tovi polako... :) Ipak je ona ranije rođena, bila je čak po ultrazvuku 32. nedelja ako se ne varam, treba to postići...
Sandricak, moram da priznam da ti strašno zavidim na tako mladoj baki...
Moj tata ove godine puni 70 godina, a meni je 24. Šta ćeš, to ti je život...
Emice, tebe ubi kičma, mene otoci, kaži samo hoće li proći posle porođaja brzo?
Milena, iskreno, meni su se dešavala i dešavaju mi se razna probadanja i mimo kontrakcija. Nekako sam navikla da sve pripisujem trudnoći što je vjerovatno i u redu jer ipak beba gura sve organe i nervi se ponekad prignječe sigurno... Ne može čovjek da se ne sekira, ali vjerovatno je sve to dio paket aranžmana...
Marijana, sparina je užasna, ja se gušim. Ne znam stvarno kako ćete vi koje imate termin u avgustu, ja se pitam kako do jula pregurati.
Ella, i moja se uvijek, ali uvijek smiri kad on stavi ruku, ali ipak i osjeti i vidi jer je to mali crv koji se migolji žestoko.
Ja vas sve pozdravljam, naši radovi su skoro pri kraju, već se nazire finiš, danas su mi dolazili svekar i svekrva na ručak pa sam oko toga malo petljala da ipak nešto ljepše prirpremim i tako... Sad nosim moje kobasice na spavanje, da imam psa sigurno bi mi odgrizao prste u toku noći (odvratna sam, je l'' da?
).
< Poruku je uredio pngpme -- 22.6.2016 0:16:51 >