cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Nova rubrika "Porođajne priče"

clock-img

18.11.2009, 15:22

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Gina, raduje me sto je tako dobro u nasoj ZR bolnici.. To je bar neka uteha kad pretpostavis sta te ceka..
Volela bi da znam samo jos kako rade prirodan porodjaj, oko sivenja i tako to... Jesi li to mozda cula?

clock-img

19.11.2009, 09:18

clock-img

Anoniman

Drageeeee,vidim da je izasla i moja prica,pa ko je voljan moze da procita user posted image !Pozdrav svima!!!

clock-img

19.11.2009, 09:26

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Drageeeee,vidim da je izasla i moja prica,pa ko je voljan moze da procita user posted image !Pozdrav svima!!!

Procitala sam user posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

19.11.2009, 09:27

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Upravo su izašle još dve priče:

Jos malo pa mamica <-- KLIK

NONA79 <-- KLIK

clock-img

19.11.2009, 09:54

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica

Procitala sam je i ja i najezla se.

clock-img

20.11.2009, 00:11

clock-img

Anoniman

Joj,ja se najezih od svacije price ovde user posted image ....

clock-img

20.11.2009, 00:36

clock-img

Anoniman

Svaka cast na pricama! user posted image user posted image user posted image
Stvarno je lepo procitati sve to!

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 20.11.2009 0:37:40 >

clock-img

20.11.2009, 00:38

clock-img

Anoniman

Uh...procitala sam sve price...

Nedja me posebno dirnula...Zbog cele situacije u bolnici i sto je imala osecaj da je sve nekako sama uspela i uradila...Takav sam i ja utisak stekla...
Uh,...uvek placem kad citam ove price...I iz straha i iz ponosa na vas devojke i na ceo nas rod i pol ...

toliko me dirnu sva ta iskustva da se sva raspilavim...
A nije mi svejedno, iskreno da vam kazem,..

Zapitam se: "joj, sta li mene ceka???koja od ovih ili neka nova prica"
Svaka je nova a ista ja bih rekla...ne znam...

nego, koje savete biste nam dale? znam da ne treba da slusamo savete ali nisam shvatila:
- da li je bolje jesti ili ne jesti?
- da li poneti neku vodu sa sobom ili postoji razlog sto nekima nisu davali vodu a one toliko zedne????

jooooj
Svaka vam cast zene...i hvala na pricama

clock-img

20.11.2009, 07:01

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Mila, bolje je da ne jedeš, veruj mi. Kao prvo, samo će ti biti dugotrajnije klistiranje, jer i tako sve mora van... A što se vode tiče, to je i zbog mogućnosti carskog reza. Nikad se ne zna kako priča može da završi, zato uradi ono, što savetuju lekari i što je dobro za tvoj organizam. Oni sa razlogom nama ne daju vodu, i zaista nije dobro da je piješ. Neka ti neko samo kvasi usne gazom ...

clock-img

20.11.2009, 08:13

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ali ponesi u torbi plazmu ili tako nešto, i vodu, jer se može desiti da se porodiš u sred noći, kao ja, pa budeš gladna, žedna...

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

20.11.2009, 10:04

clock-img

Anoniman

Draga OTI,mislim da je stvarno bolje da ne jedes i ne pijes...Meni je bilo strasno jer su mi bolovi poceli par sati posle rucka,a ne jedoh u medjuvremenu...imala sam i dan pre retku stolicu-sam organizam je poceo da se priprema i prazni,tako da sam vrlo malo imala da izbacim klistiranjem!Savet je-ne jedi user posted image !I iskreno posle porodjaja sam se jedva nakanila da jedem,samo sam pila jer sam bila uuuuuuuuuuzasno zedna.Za sve dane provedene u porodilistu sam pojela jedno pakovanje plazme od 150g...eto toliko sto se tice jela i pica user posted image !A sto se tice ovih nasih prica svaka je u sustini ista,ali sve to razlicito dozivimo i prenesemo i naravno prezivimo user posted image

clock-img

20.11.2009, 10:08

clock-img

Anoniman

Otiuser posted image
Iako vecini zena nije potrebno, moj savet ti je da poneses sa sobom gazu i flasicu vode, za slucaj da treba sama da kvasis usta. Ja nisam znala da necu smeti da pijem vode. I obavezno se obrij kod kuce.

clock-img

26.11.2009, 14:22

clock-img

guppy RR

pencil-img

5437

Didy je poslala svoju priču
KLIK OVDE

Didy majku mu... rasplakala sam se ko malo dete user posted image

clock-img

26.11.2009, 14:30

clock-img

buhla

pencil-img

2564

IZVORNA PORUKA: guppy RR

Didy je poslala svoju priču
KLIK OVDE

Didy majku mu... rasplakala sam se ko malo dete user posted image

didy user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

clock-img

26.11.2009, 14:32

clock-img

Anoniman

Didy  user posted image  user posted image

clock-img

26.11.2009, 14:41

clock-img

Dudu25

pencil-img

1005

Didy

user posted image user posted image user posted image

i ja sam user posted image  i to na posao

clock-img

26.11.2009, 14:49

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Didy jako mi je zao sto si imala tako ruzno iskustvouser posted image
Ali ti se beskrajno divim,ja bih verovatno sve to preplakalauser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

26.11.2009, 14:58

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Uf Didyuser posted image
Ali prošlo je...neko je se već pobrinuo da se sve završi dobrouser posted image

clock-img

26.11.2009, 15:05

clock-img

Anoniman

Didyuser posted image Prokleta Betanija!!!!

clock-img

26.11.2009, 15:16

clock-img

lelaigor

pencil-img

2865

Didy, rasplakala sam se.... Malo me strah da idem da se porodim tamo... user posted image

clock-img

26.11.2009, 15:26

clock-img

SUPER MAMA

pencil-img

2363

Joj Didy  ti si preko pakla presla, rasplakala me je tvoja prica.user posted image user posted image user posted image user posted image
Bitno da je sada sve u redu i da imas tvog andzela pored sebe.user posted image user posted image user posted image

Ja bi volela da svako se porodi lako kao ja, bez nikakvih komplikacija i lako kao pero.

clock-img

26.11.2009, 15:35

clock-img

Anoniman

Uh, Didy, duso, e sad se nadam da si u glavi sve to prevazisla i da uzivas sa svojom bebicom... 

clock-img

26.11.2009, 15:58

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

Didy, je*o im ja mater!!!

Sreca pa te Bog pogledao i poslao tu poznanicu..
Ljubim...

Cuvaj malog andjela..

clock-img

26.11.2009, 16:50

clock-img

anajid

pencil-img

3545

Didy,rasplakala si me,jaooooo!Bas mi je zao sto si imala tako ruzno iskustvo!Trebalo bi da se prema nama ophode kao prema kraljicama,mi donosimo decu na svet,sramota!Joj da sam neko i nesto....kakvu bih cistku napravila,sve bi perje letelo!Uzivaj u svojoj dragoj bebici!

clock-img

26.11.2009, 17:21

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Didy, to je strašno. Moju prijateljicu su celu noć pustili da trpi kontrakcije, a ženi u kartonu piše da je za carski rez. Pustili je, nisu je gledali, rekli su joj da čeka jutro da dođe njen doktor. Ma jedva da su joj i epidural dali. Ovaj se onesvestio kad je video ujutro šta se dešava. Porodili su je za pola sata. Pri tom je prekoračila termin za nedelju dana.
Šta je tim ljudima u glavi? Kako ih nije strah da će im se to vratiti u životu? Pa to su životi u pitanju, bebe...

Do not speak - unless it improves on silence.