cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Bubuljice na licu bebe

clock-img

11.05.2019, 18:54

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Jeste, tako mi je i Dunja rekla da je i kod nje imalo brz efekat. 

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Odlicno, to je bas brzo delovanje

clock-img

12.05.2019, 13:26

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Cini mi se da je ona pominjala i rozaceu uz to

clock-img

12.05.2019, 14:00

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

To Dunju muci, a ovo je vezano za bebe. 

IZVORNA PORUKA: Sanidej

Cini mi se da je ona pominjala i rozaceu uz to

clock-img

12.05.2019, 17:07

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Sta li sam ja procitala, pogubljena.:)

clock-img

12.05.2019, 17:35

clock-img

Sanidej

pencil-img

1877

Ja sam unela zabunu, misleci da beba ima rozaceu pride uz bubuljice. Filadendronka je objasnila 

clock-img

03.06.2019, 17:40

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Evo i mene u ovoj temi. Moja ima i ove sitne i one prave bubuljice i oko njih crvenilo, narocito kad place ili kad se najede. Isto kad spava, umiri se.
Kupih ovu vasu Cicaplast i nista, situacija ista.Ovde mi patronazna rekla da samo ocistim fizioloskim rastvorom i mazem svojim mlijekom.
Pomagajte, strah me da je neka alergija, ali ne lici mi na ekcem. Ves perem sa bijelim tecnim i ispire. 2x, nije imala do sada, sad nam je 25dana.

clock-img

03.06.2019, 17:46

clock-img

dunja RR

pencil-img

30483

Eco, ja nisam stavljala fiziološki, samo sam je češće umivala. Isto je imala te sitne, a pre njih, i te bele, sa okolo crvenim. Ja mislim da se čisti koža, i da će proći i kod vas. I nemojte je pretopljavati, te bubuljice su pre svega od pretopljavanja.

Fili, kakvo ej stanje kod vas?

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

03.06.2019, 18:58

clock-img

eca89

pencil-img

3753

user posted image

Evo ovako to izgleda. Molim mame da se jave

clock-img

03.06.2019, 20:39

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Eco, to je ono sto kazu cisti se beba. Proci ce. Vazno je da je ne pretopljavas, da vidis racuna da voda u kojoj je kupas bude tu oko 37 stepeni i da cesto provetravas kucu da se bubuljice ne bi upalile. Cicaplast je super, ali moze i bilo koja cinkova krema da isusi bubuljice

clock-img

03.06.2019, 21:22

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Milcicak, mazala sam je cicaplast, ali jos vise joj jd bilo crveno, nama nije pomogly. Ona je bucka, pa joj je oko vrata i ispod katastrofa.

Bepanthen joj malo umiri, smiri to crvenilo.

clock-img

03.06.2019, 21:46

clock-img

Filadendronka

pencil-img

5168

Eco, Dunja je lepo objasnila. Meni lici da je kontaktni dermatitis, vidi da je ne dodiruje nista sto nije cist pamuk. Dermatolozi preporucuju garderobu bele boje i nikako pretopljavanje. Vidi i da ne reaguje slucajno na nesto od tvoje kozmetike npr. kupku, dezodorans, stik. Ja se kupam uljanom kupkom za bebe posto je bebino lice veliki deo dana na mojim grudima. Kada je rec o kozmetici, Jaksi bas odgovara cikaplast. I dalje se pojavljuju te bubuljice povremeno, ali se smire nakon mazanja i lice mu bude bas onako cisto i nezno. Svakako prati da li se siri ili se pojavljuje jos negde po telu, jer bi u tom slucaju najbolje bilo da se konsultujes sa lekarom.

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Eco, ja nisam stavljala fiziološki, samo sam je češće umivala. Isto je imala te sitne, a pre njih, i te bele, sa okolo crvenim. Ja mislim da se čisti koža, i da će proći i kod vas. I nemojte je pretopljavati, te bubuljice su pre svega od pretopljavanja.

Fili, kakvo ej stanje kod vas?

clock-img

19.07.2019, 06:07

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Imali smo kad se rodio bas po celom licu i trajalo je do nekih mesec dana, rekli mi da cemo imati problem i kasnije sto blage veze nema, beba je sada super i mesecima ni tackicu nigde

clock-img

19.07.2019, 06:12

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

IZVORNA PORUKA: MimaKos

Imali smo kad se rodio bas po celom licu i trajalo je do nekih mesec dana, rekli mi da cemo imati problem i kasnije sto blage veze nema, beba je sada super i mesecima ni tackicu nigde

Pa to se podrazumeva valjda kod beba koje doje.

clock-img

19.07.2019, 06:13

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

IZVORNA PORUKA: eca89

user posted image

Evo ovako to izgleda. Molim mame da se jave

Jao medic.

PROČITAJ ISKUSTVA RODITELJA
image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image