Poslednji tekstovi

Zaboravite "6-7", stigao je novi sleng, „41“!
„Mislim da ne možete razumeti `4-1` bez razumevanja `6-7`“, kaže jedan stručnjak.
Vreme sa detetom

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

Nisu male. Bar meni nisu bile. Ja ni jednu nisam pojela do kraja.
E sto se tice ne zadovoljnih zena...iz pouzdanih izvora znam da su to zene koje su platile nekome"doktoru"puno para pa ocekuju da im svi duvaju u onu stvar.pored mene u sobi je bila zena koja je nekom dr.platila 500e,za prirodan porodjaj,pa su je posle sestre nervirale kako nece da joj nameste krevet kada ona ode do wc,kako sstra nece da ugasi svetlo kad ona spava,i da je strasno sto sestra nije tu da joj presvuce dete kad se ono ukaki.ALO zeno nije ti to hotel...ako si platila nekome,nemaora da znaci da ce se oko tebe vrteti sve.....sestre su se prema nama ponasale potpuno isto i potpuno korektno i ljubazno.Bilo mi je jako drago kada joj je jedna sestra rekla"gospodjo ovde ima 50 zena isto porodjene kao i vi,i one same namestaju krevet i gase svetla kada im se spava,a onome kome ste platili zovite ga da vam presvuce bebu i sipa vode u casu da se vi ne umarate"zacutala je istog momenta.pozvala je svog dr.koji se naravno nije javio na telefon...dobio je sta je hteo.Mislim necu samo da krivim lekare ali ima nas svida svakakvih......ja sam zadovoljna,bas iz tog razloga sto se tamo nepravi razlika izmedju bogatih i crnih cigana...svi su isti i svi su samo pacijenti.Nadam se da cu u skorije vreme ici ponovo tamo da donesem na svet jos jednu slatku bebanu
...