Jutric.
Ja sam bas lose spavala. Vrv od soka. Zene moje, ja nikada nisam ni pomislila da imam sina, niti zamislila sebe kao majku muskog deteta. Iskreno, nikada sina nisam ni pozelela. Naaaraaaavno da ga vec obozavam i da ne mogu da docekam, jos vise sam uzbudjena jer mi je sve novo, ali ja sam u soku. Ja sam bukvalno sve za zenske gledala .. to je vec bila gotova prica. I toliko sam zbunjena sada, panika opsta. Trebace mi vremena da se naviknem. Sve mi je neki kez na licu od neverice, volim ga puno puno jedva cekam da ga upoznam, ali da sam u soku - u soku sam.
Aahahhaa Mariyja, pa taj fazon. Pitam ja L juce kako cemo mi sada sa p.som kada to nikada nismo videle
, kaze ona videla je od Vanje na izletu, to nesto visi na dole, kao neka vilica ahahah pojma nemam sta joj to znaci i ima nesto sa strane :D.
Inace ja sledeci petak idem na 4D, mozda se i desi nesto
Inace moj doca je car, car bre, ma carina! Ljudina! Tako ga volim i tako sam sa njim spokojna.
Sto se tice velicine bebe, ja ovaj put znam tacno i ovulacija kada je bila, pa mi se po tome sve uklapa i nema puno lupanja.
Prosli put je sve nesto bilo otprilike i to zaista zna da zbuni.
Krin, uh ... zaista, radi te vezbice sto vise .. probaj. A i onu tako nekako cudno lupkaju u stomaku, mene od pocetka beba isto udara, dole niiiiisko, a eto okrenula se naglavacka. Ako su joj noge na gore, ja njih uopste ne osecam. Tako da , radi ti vezbice i nadaj se do poslednjeg trenutka, a mi svi drzimo fige.
Ao bre al se osula tema
nigde nikog ....
Sama cu ostati jos malo