Jutro.
Kako ste se raspisaaaala poslednjhi danaaa
.
A i ima nas nesto vise, straica, nisam "najmladja trudnica".
Prosli put smo u isto vreme trudnovale kuma, najbolja drugarica, ja (i jos par drugarica) i bas mi je bilo super.
Ovaj put iz okoline bas niko, ali i trudnoca mi je neuporedivo laksa, pa me je manje briga, Snajka je pre neki dan saznala da je trudna, pa sam happy. Ali i nas je ovde sve vise, pa sreca sreca radost. Inace njoj na prvom UZ u 6. nedelji, kada su registrovali srcanu radnju videli kontrakciju i dobila terapiju, bas rano
.
Ja sam sada 17+2, moj bebac je eeeekstremno miran. Ekstremno. Znam da je relativno i rano, ali Laru sam u ovo vreme uveliko osecala i to doooobro. Ovu bebu sam vec u 14. nedelji osetila prvi put i evo za 3 nedelje se nista nije promenilo, svaki 2-3dan me "pipne"po jednom dnevno i toliko od nje. Taaacno tatina, on je miran covek, zato je Lara histerija i temperament nivo ekspert, na mene
.
Ja nzm, pa vas pitam - krin pogotov tebe, tvoja deca su velika, da li je cera tatina a sin mamin? Ja sam L dugo dojila i dugo smo bile zajedno po ceo dan, sve to je uticalo da ona i mm imaju problema u odnosu tj ona sa njim. Kao jako mala nije mu dala da je pipne, bas je bila odbojna. Mene je to bas rastuzivalo, on je divan prema njoj, A on je laadno samo govorio "Nase vreme tek dolazi", ziiiva istina!!!!!! Ona ce sada uvek, ali uvek stati na njegovu str kad god nam se misljenja i zelje ne poklapaju, uvek ga trazi i pita za njega, gleda da je po njegovom, kada se on i ja ne slazemo uvek ce mene ispravljati (glupost: odvezemo je u vrtic i on insistira da me saceka kada ej ostavim da me vozi gde treba, da se ne maltretiram, a ja necu jer je to jedna stanica, i volim da prosetam, ona ce uvek mene prekoriti i reci mi da popustim) i sl ...
U poslednje vreme sve vise, tako da tacno toliko i ja zelim ipak sad jednog decaka
da rodim i ja sebi dete, ovo nema smisla. Sva je na njega. Izgledom, osobinama, bas mu je sad jos i priklonjenija .. grrrr ...
.
Mi smo ceo vikend skitali, a to se nastavlja. Divno je vreme ....