IZVORNA PORUKA: Didy
Al između Bečića, Asprovalte i Sartija, ja bih svakako birala Sarti jer je na Sitoniji
.
Bas tako, od ova tri mesta Sarti ti je najbolji izbor, mada opet, ako ces da sedis u jednom mestu i neces da obilazis plaze ne znam ... Sarti je cesto vetrovit i nekada nije bas prijatno sedeti na plazi. Letovala sam u Sartiju, Nikitiju i Toroniju. Svako mesto je ostavilo lep utisak, ali mi smo obilazili i okolne, a i one dalje plaze. Toroni je lep i duze traje dan. Imali smo smestaj preko puta plaze sa polupansionom i super se proveli (ako te zanimaju detalji poslacu ti link sa detaljnim opisom smestaja). U Nikitiju smo takodje imali super smestaj, ali meni se gradska plaza nije preterano dopala, dosta smo obilazili. neko napisa da je u blizini Trani Amouda, jedna od mojih omiljenih plaza na Sitonji. Neos Marmaras mozda ne bi bio los izbor, ali pod uslovom da biras smestaj u kod stadiona, u blizini gradske plaze, posto je on dosta brdovit.
Vonavoj, bili smo i u Jerisosu. Ja nisam stekla utisak da je skup, ali dva dana nam je voda bila prljava, puna neke pene. Tek kasnije sam procitala da oni nemaju septicke jame vec da se kanalizacija filtrira i takva izbacuje u more. Daleko od obale, ali opet...

Inace prelepo mestasce, idealno za miran odmor, za decu. Ma preslatko je. Cak smo razmisljali i da ponovimo. Jedino sto me odvraca je to sto je voda bila prljava.
Mene sad interesuje Nea Moudania. Nisam definitivno odlucila, ali ako je neko bio nek pise. Interesuje me smestaj u blizini plaze. neverovatno mi je da samo pisu o vili Ekavi. Valjda ima tamo jos nesto pored plaze sto se izdaje.