IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun
inace ko je ono bese pisao o Skali Sotiros????
Didi ili Von nesto sam se sad zbunila..imam pitanje?
Nasla sam super super smestaj al mi se plaza ne svidja , bar ona na slikama, interesuje me kakva je
Svakako bi mi svrljali ali bas ako mi se ne mrda nigde ne bih da bude neki krs
Ja sam pisala. Mi smo tamo bili u dva navrata i opet bih da idem na Tasos bila tamo smeštena. Koji si smeštaj našla? Što se tiče plaže u Skali Sotiros, tu nema greške, ne moraš da se brineš. Toliko je lepa da i da nigde ne mrdneš, dobro ćeš proći.
Tripiti mi je predivna plaža, voda divna, čista i volim onu pećinu koju ima kroz koju možeš da plivaš i da izađeš na pučinu, baš mi je fora. Al svi smeštaji su na uzbrdici i uglavnom uz magistralu. Limenarija mi se uopšte ne sviđa, tamo ne bih uzela smeštaj. Meni je i dalje Skala Sotiros omiljena baza. Malo, mirno mesto s lepom plažom na zapadnoj strani, što znači da dan traje 2-3 sata duže neko u mestima na severu, jugu i istoku ostrva.
Neos Marmaras mi se isto ne sviđa. Između Neos Marmarasa i Toronija, uvek bih pre išla u Toroni, al ja sam neko ko ne voli gužvu i vašare, tako da imaj i to u vidu. Meni da je pusto ostrvo, bio bi mi to idealan odmor.