writing-img

RE: JanuaRRska kafanica 01/18

clock-img

11.01.2018, 09:48

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24833

Milence, svrati cesce u kafanu user posted image
Maca je tamo pronasla dvoje dece sa kojima se sve vreme igra. Voli ona decu više nego igracke user posted image
Emice, dzabe pelene kad hoda i ne pije mleko pet puta dnevno user posted image

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.01.2018, 10:02

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ma Daco sve ja to znam i jedem to al eto izgleda ne dovoljno. Sto ona rece trudnoce su ucinile svoje, a eto kaze i u ciklusu gubimo gvozdje. Nisam nikad sem u trudnoci bila malokrvna.
Da granica je 120 meni je 113 .
Nego mi puno, kaze 6 meseci da pijem, 3 meseca redovno i 3 da popunim rezerve. Al dobro picu dok ne poludim.
Jutros sam popila sakicu tabletica user posted image

clock-img

11.01.2018, 10:05

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR
Maca je tamo pronasla dvoje dece sa kojima se sve vreme igra. Voli ona decu više nego igracke user posted image

Ovo moje detence se smorilom po kuci, ne mozemo napolje kisa, nema seka, ne zna sta ce sam od sebe...ziveo vrtic!
Bas mu sad pricamuser posted image od ponedljke vrtic bice mu zanimljivije !

clock-img

11.01.2018, 10:29

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24833

Kod nas je danas bas lepo vreme. Nije hladno, nema vetra, a ima malo sunca. Ako joj se ne bude mnogo spavalo posle vrtica otici cemo malo do parka.
Anck, jel moras i drugih tri meseca piti dva puta dnevno?

clock-img

11.01.2018, 10:42

clock-img

lesica

pencil-img

12018

Gde ste devojčice?

Ja sam danas malo bolje, juče i prekjuče sam bila nikakva, i ljuta i besna na samu sebe i plačljiva.
Definitivno sam uganula nogu, i to onako pošteno, sad mirovanje naredne 3 nedelje. Iskukala sam i namolila da mi ne stavljaju longetu već samo zavoj.
Boli majku mu pošteno, al danas kao malo bolje ili samo lekovi rade svoj posao user posted image
I tako.. Ležim sa nogom odignutom u nebesa, mama mi dolazi u ispomoć, i iskreno se nadam da će klinci biti ok obzirom da su krenuli u školu/vrtić, i da se neće porazboljevati, jer nemam pojma kako bih se sad izborila. Mada, probaću da od ponedeljka krenem, ako bude izvodljivo, na posao.

Ivana, maca je zlatna, biće njoj sjajno u vrtiću. Maca je to!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

11.01.2018, 12:34

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Les draga ljubim te 😘
Ivana pa znali smo da ce maca biti super😊😊
Uspavljujem Ninu,pa rucak da zavrsim,jutros malo setale ja i Nina,obozava da je napolju.

clock-img

11.01.2018, 13:01

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Ivana, pa ona ima drugare user posted image Pre neki dan kad sam odvela M u vrtić, u isto vreme je stigla i jedna mala iz njene grupe, malo starija od nje, i kaže joj "Ćao Mata" Istopila sam se.

clock-img

11.01.2018, 13:09

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27003

Les, miruj. Iskoristi sad to lezanje da se malo odmoris. Ja cekam da mi dodju ucenici na predcas. Cisto sumnjam da ce da dodju. user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

11.01.2018, 14:06

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24833

Les, ljubim te da sto lakse izdrzis sve to.
Milena, daaa, ima drugare. Joj, mogu misliti kako si se istopilauser posted image ta najranija drugarstva su meni preslatka.

clock-img

11.01.2018, 14:52

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Lesice bar cea odmoriti malo ako nista drugo. Brz oporavak ti zelim!

Iivana samo prvih mesec dana pijem duplo posle normalno.

clock-img

11.01.2018, 20:30

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Gde ste kafanski ljudi.?
Mi bili na bazenu i djakiziju vodili V
Voda me.toliko iscrpela vecerali i pala sam u krevet , samo sto nisam zaspala.

clock-img

11.01.2018, 20:51

clock-img

Ana RR

pencil-img

34374

Hello user posted image ja otvorila vince što mi je drug doneo još jesenas, ostalo mi kod drugarice pa sam ga danas uzela. Baš je fino. Da spakujem dete u krevet pa da se mm i ja malo opustimo. Ovaj mali ne ide u vtić jer je slinav i urnisao nas je koliko je neumoran.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

11.01.2018, 21:38

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Uh Ana i mene je danas Malena urnisala. Inace ne ide u vrtic, tako da odmaram samo dok spava. A i to na ivici kreveta 🙂

clock-img

11.01.2018, 22:03

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Nemojte o urnisanju moj malisa nije vise od mesec dana bio u vrticu a ne odvaja se od mene. Jedva cekam ponedeljak da krene!

clock-img

12.01.2018, 08:19

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24833

Dobro jutro.
Anck, videh slicice, super sto ste malo uzivaliuser posted image

clock-img

12.01.2018, 08:55

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

dobro jutro.Moze kafa 😂

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.01.2018, 09:38

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Jutro i ovde!
Ja sam jednu kafu popila, ali koliko mi se spava i koliko me glava boli, mogla bih komotno još jedno 3-4.

clock-img

12.01.2018, 09:53

clock-img

lesica

pencil-img

12018

Ahoj, šmrljavo vreme, dan nikakav.
Ja sam se smorila više ležeći, no to je što je.

Kafa - uvek!

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

12.01.2018, 09:53

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Milena samo naprijed 😁
ja poskidala zavjesava da operem i taman odlucila da operem i prozore kad ono poce kisa.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.01.2018, 11:58

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24833

Ja sam sredjivala ves dok je maca bila u vrticu i malo kuću. Sledeće nedelje kad krene da spava tamo napravicu generalkuuser posted image

clock-img

12.01.2018, 12:07

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Moze kafica. Bas bi mi prijala, jedna Nesica..

clock-img

12.01.2018, 12:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34374

Dobar dan user posted image baš je bzvz vreme, nešto sam navikla da je toplo user posted image noćas sam loše spavala, uhvatio me neki kašalj i bol u grlu. I mm isto. A Mare je slinav već danima. Mrzim kada se svi razbolimo.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

12.01.2018, 12:29

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27003

Dobar dan. Nas tri smo sredjivale decju sobu. Sad cemo u skolu. Sofka i ja cemo da budemo same.
Moze kafica.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

12.01.2018, 13:34

clock-img

MamaNecaVo

pencil-img

3652

Dobar dan mame i ovde.
Ko je za kuvano vino?

clock-img

12.01.2018, 18:55

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Gde ste zene?
Nina mi pije ab,inhaliram je bas se prehladila.Sinoc kasno smo je vodili kod dr morala sam mm da zovem sa posla da dodje.Sada je fino,spava,smizle se igraju,pisu nesto.
Planirala nesto slatko da napravim,neki kolac ili tortu ali nisam,ceo dan samo nesto jurim.