cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vantelesna oplodnja XVI

clock-img

02.11.2018, 07:53

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Vec sam izvadila krv, moram cekati do pola 2, da dignem nalaz. Ovo je sada najgore, makar se osjecam dobro, ali neka mala bol je i dalje prisutna, onako nisko dolje. Hm...

clock-img

02.11.2018, 08:06

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Bice sve dobro Mrvice pitanje je samo koliko beba ima 🤗 Bitno da je sve ok

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

02.11.2018, 08:17

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Bice sve dobro Mrvice pitanje je samo koliko beba ima 🤗 Bitno da je sve ok

kako si ti? Jel mozes spavati??

clock-img

02.11.2018, 08:20

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Super sam, mogu ustajem rano iz drugih razloga 😀Idem sad malo proset_ati do poste i marketa prijace mi, mislim da me ledja bole od sedenja i lezanja

Samo nadu nikad ne gubi,i patnjama nemoj da se trujes,sve ce biti kako zelis kad to najmanje ocekujes. . .

clock-img

02.11.2018, 08:21

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Samo ti polako,ja malo set_am, odem do trgovine i nazad. Danas ce mi opet bit izlazak do bolnice i nazad. 😊

clock-img

02.11.2018, 13:04

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Evo mene, beta 388, ja zadovoljna! 🤗🤗🤗🤗🤗

clock-img

02.11.2018, 14:11

clock-img

jess021

pencil-img

13399

Malena, divno! Sad mirno cekas uz!

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

02.11.2018, 14:15

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

IZVORNA PORUKA: jess021

Malena, divno! Sad mirno cekas uz!

jess, mislim da cu se sada i dobro naspavati. 😂

clock-img

03.11.2018, 17:36

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Kako ste? Jel ima koga? Vojvodjanka kako si ti?

clock-img

03.11.2018, 20:39

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Mrvice dobro sam 😊 kako si ti? Ja cekam utorak da radim betu, malo sam uplasena sta ce da bude ali mislim pozitivno 🙂

clock-img

03.11.2018, 20:45

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

IZVORNA PORUKA: vojvodjanka87

Mrvice dobro sam 😊 kako si ti? Ja cekam utorak da radim betu, malo sam uplasena sta ce da bude ali mislim pozitivno 🙂

dobro sam, odmaram i tako. Malo i dalje bolucka trbuh ali kazu da je to normalno. Sad ce taj utorak, opusti se samo bit ce sve super.

clock-img

03.11.2018, 20:47

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Jedem ko provaljena 😀 I dalje osecam jednu tacku u stomaku i danas poceo zeluc da me boli sto nikad nije, jel tebe bole grudi? Mene sad samo boluckaju ali su ogromne i dalje... 

clock-img

03.11.2018, 20:51

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Bolile su me prvih par dana, onda su me prestale, a sada me opet pocinju, nije neizdrzivo ali je onako dosta nelagodno. Bas se maloprije muz naslonio na mene pa sam ga oterala jer sam mislila da ce mi eksplodirati. A jedem sve sta mi dode pod ruku 😂😂😂😂

clock-img

03.11.2018, 20:59

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Eto mene su bolele grudi kad nije trebalo 😀 sad me samo probala nesto ispod rebara ponekad ziga bol u nozi i zeludac poceo da me boli, mislim da je od previse voca, nije navikao zdravo da se hrani 

clock-img

04.11.2018, 06:19

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Bit ce to sve uredu ja sam sigurna. Cekam zajedno sa tobom betu. Nadam se da ce uspjsti sav taj nas trud. ❤

clock-img

04.11.2018, 06:22

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Nocas me probudio bol u stomaku nije strasna ali boli i ja do toaleta kad vidim braon iscedak, i jutros kad piskim braon, ne jako ali ima 😕

clock-img

04.11.2018, 06:34

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Tako je meni bilo, dosta me bolio stomak i kada sam isla na wc vidjela sam svijetlo rozu krv. Da li ti jos uvjek ide ili? Meni tri kapi i posle toga samo mrvicu smeckastog. Da nije implatacija??

clock-img

04.11.2018, 06:36

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Ma nije nema krvi ni malo samo braon sekret, a vec koristim utrog 3*1 ne znam zasto sad ovo 😕

clock-img

04.11.2018, 06:39

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Ja mislim da je to implatacija, ako nema puno vjerujem da je. I ja koristim vaginalete, samo lezi i.opusti se. Tako je meni doktor rekao jer sam se uplasila, meni se to desilo isto u nedjelju proslu. Na kraju je ispalo da se bebica ugnjezdila.

clock-img

04.11.2018, 07:11

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

Daj Boze da je to, evo vise nema 😕 Kako se ti sad osecas? 

clock-img

04.11.2018, 07:16

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Tako sam ja imala, samo jedno jutro. Osjecam se dobro, bole me grudi i ponekad imam grceve. Al valjda to sve tako mora bit. Prva mi trudnoca pa ne znam. Neman nikakvih drugih simpoma osim ne spavanja.

clock-img

04.11.2018, 07:18

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

E mene npr grudi vise ne bole ali i dalje su velike, kod mene sve obrnuto... Juce me celo vece zeludac boleo ne znam ima li to kakve veze jer sam povezala, sad imam blagi bol dole u stomaku 🙁

clock-img

04.11.2018, 07:29

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Mislim da je ta bol normalna, bolucka i mene. Nije da se bas osjecam savrseno, grcevi su stalno tu prisutni, nekad jaci nekad slabiji. Dobila sam normabel od 2mg za opustanje maternice. 

clock-img

04.11.2018, 13:56

clock-img

Malenamrvica

pencil-img

294

Vojvodjanka, kako si?? 

clock-img

04.11.2018, 14:10

clock-img

vojvodjanka87

pencil-img

1130

E mrvice iz sata u sat sve drugacije,cas me ledja bole cas grudi cas moj ludi mozak od razmisljnjauser posted image Kako se ti osecas?