Poslednji tekstovi

Žena lažirala trudnoću i porođaj, koristila lutku
Njena porodica je verovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Vesti

UNICEF i Nelt Grupa za liderske veštine direktora škola
Beograd, 24. oktobar 2025 – Uloga direktora škole podrazumeva odgovornost za celokupni rad škole,...
Promo objava
Promo kutak

Rekoh ja Ljisa ce da bude Georgina. Ja ratujem i dalje oko dojenja, carski rez je mala maca sta mi grudi naprave svaki put.... A dobro, inace je A mnogo dobra beba za sada ( pupupu). I decaci nisu bili komplikovani ali ona je stvarno super. Za sada
Odoh dok n epostanem sentimentalna hihihi
moji napolju, ja pustila masinu u sad cu da obucem ostatak jaja, tek sam danas dokupila ostatak onih slicica. Za sutra nista ne spremam, idemo na rucak kod mojih i mm roditelja.
dodje mi da doletim do Sabca da ga isamaram. Pa stvarno ne mogu da verujem. U svoj ovoj besparici sad kad imamo stotinu izdataka on nadje jos da pokupi kaznu. Odrobijacu ga. Bar da je sa mnom pricao pa bi me mozda grizla savest
Neki traze,a neki su u fazonu da se dole nista ne cacka u trudnoci. Ja ne znam sta bih ti savetovala. Raunam da doktor zna nesto i da te ne bi ugrozio bez veze.