cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koje su dijete najefikasnije za skidanje kilograma

clock-img

12.04.2020, 12:56

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Ja mislim da je ovo najaktuelnija tema ovih danauser posted image u ovom stanju...samo jedemo i smišljamo šta ćemo jesti...svi u kućiuser posted image Jedemo i pitamo se kako ćemo smršatiuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

12.04.2020, 13:07

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24828

Pročitajte Pravila korišćenja foruma! Chat poruke se pisu u temama namenjenim za to!
Klik

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

20.07.2020, 23:21

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Moram da pitam,  da li neko probao onaj trik da ujutru popije 3 case vode ali mlake vode sa limunom?

Kaze mi komsika da je to idealno za skidanje kilograma.Mada i moja komsika cula od nekoga ni ona nije probala. 

clock-img

21.07.2020, 07:15

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Mirko, ne znam da li je trik, ali vece kolicine vode ubrzavaju metabolizam, a limun je dobar za stvaranje bazne sredine u organizmu, tako da sigurno nije lose.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

21.07.2020, 07:17

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Da popijes 3 case mlake vode ujutru , odjednom ?

clock-img

21.07.2020, 07:49

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Jess,sa te strane gledano to da. I plus 3 case ipak je to kolicina znaci zasitis se i ne doruckujes.Mozda i nije lose.

clock-img

05.01.2021, 14:05

clock-img

branki*

pencil-img

20828

zavisi ko koliko zeli kg da skine.uopste nije isto ako neko ima 20 kg viska ako neko ima 5 kg viska.
onaj ko ima vise g viska,,moze da izbaci veceru,poveca aktivnost,poved e racuna o kombinaciji namirnica..znaci,manje radikalno,ali duzi kontinuitet.onaj ko ima mali visak,mora radikalno,i za brze vremena ce videti rezultat.
doe bra stavr jono sto praktikuje novak-autofagija .takodje gladovanje.ko moze,odlicno.s tim da posle ne krene da se prezderava kao manijak.

atkinsova dijeta ,takodje ok za skidanje kg.ne znam je i zdrava ili ne,samo govorim o efektu gubljenja kg.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

05.01.2021, 23:29

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Autofagija je sad svud popularna.

clock-img

05.01.2021, 23:53

clock-img

Lilly5

pencil-img

1049

Sto ne znaci da je dobra.

clock-img

10.01.2021, 15:45

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

A sta je danas dobro. Nije naglo mrsavljenje , kao i gojenje naglo.