IZVORNA PORUKA: smeško
Mame
Mi smo dobili novu turu nekog stomačnog virusa. Niki povraća već 6. put i ima povišenu temperaturu. M je povratio samo jednom, J je imao 5 stolica. Mm i ja se držimo. For now.
Dali smo im gutljaj koka-kole, otkud znam zašto, kada ti se dete muči svašta probaš, iako baš i ne veruješ pričama da pomaže. Uglavnom, zgadili su se još više. Maki je posle desetak minuta izašao iz sobe da nam kaže da je to grozno piće i da nas zamoli da ga ni mi ne pijemo.
Sunce moje, mi ne pijemo koka-kolu, kupili smo je za drugare koji su nam dolazili jutros.
O bre... ajde da brzo prođe.
I ja sam jednom Marku dala koka kolu iz istog razloga, izbezumljen me pitao Zašto ljudi ovo piju??

ja je ne volim, mm je odavno prestao tako da kupimo samo kad neko dolazi (i na kraju se ni tad ne popije).
Ljišto, nadam se da će se uskoro nešto znati - namuči se dete.
Pozdrav za se mamike, ja sam nikakva već danima, danas me nos posebno urniše, kijam, jedva sam malo usisala dnevnu i kuhinju, ostalo će mm. Da ručamo pa odosmo na Avalu. Još kad me i vetar produva tamo...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!