Poslednji tekstovi

Forum srednjih stručnih škola traži zabranu telefona
Forum srednjih stručnih škola uputio je apel Ministarstvu prosvete, školama i roditeljima da se z...
Škola

Kako da smanjim učestalost prehlada kod deteta?
Ovih dana, svedoci smo punih čekaonica u pedijatrijskim ordinacijama, a roditelji su zabrinuti si...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

.Inace na utrogestanu sam od prvog dana nakon inseminacije i jos uvek ga pijem,imam povremene grceve u stomaku kao pred ciklus,grudi su mi bile otecene i bolne (sada vise nisu toliko) i imam blage mucnine.Da li je moguce da bude tako mala beta 14.dan i da li uopste da se nadam necemu?
sacekacu jos do ponedeljka i naravno nastaviti sa lekovima kako sam i do sad pa cu videti sta ce biti,to ce biti vec 5 dana nakon ovog testa.Jedino me zbunjuje sad da li i pored utrogestana mogu dobiti ciklus ako je propala trudnoca
ali nije bas jako obojena.Pretpostavljam da je beta porasla
Kao drugo sasvim sam sigurna da trudnoca datira od ciklusa 8. februara. Naime iako si ocigledno krvarila tako da si verovala da imas menstruaciju, ciklus koji je poceo 15 marta nikako ni teretski nebi mogao da proizvede ovoliki HCG do sada. Ni da su u pitanju sestorke :):) desavaju se krvarenja u ranoj trudnoci, zato ima gomila prica o tome kako su zene "imale menstruaciju" i istovremeno bile trudne. Ali i sam kazes da je krvarenje bilo atipicno. Elem jajna celija mora prvo da se proizvede i dodje do ovulacije sto je minimum 10 ak dana a cesce 12-14, zatim mora da se desi oplodnja i najranija implantacija je 7 dana posle fertilizacije. Sto znaci tek 2-og ili 3. aprila bi mogla i teoretski da detektujes hcgjavascript:void(AddText('