cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vestacka oplodnja

clock-img

28.05.2009, 21:49

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Bravo vodolija čekamo user posted image  i user posted image  i user posted image .

clock-img

29.05.2009, 21:05

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

ma sta bude bice,ne mogu nista promjeniti,jos da samo malo brze prolaze dani,nego znas sta me zanima,posto je on meni ubacio tri embriona,pa ako se recimo samo jedan ugnijezdi a ovi ne ili se dva da a jedan ne,sta se desava kojim putem oni izlaze iz materice,to mi nije jasno?
Vodolijice da ti odgovorim sa malim zakašnjenjem:oni embrioni što se ne "zakače",iscure pa ti na gaćicama bude malecna tačkica krvi,ili prosto ostane na zidu materice.

superbrzasnežaheroj

clock-img

02.06.2009, 15:42

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

joj Boze kako su dani spori,a kako se priblizava dan kad trebam dobiti tako sam nervozna,samo se nadam da jre to normano i da su moji embrioni tu i da se razvijajuuser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

02.06.2009, 15:45

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

user posted image user posted image user posted image tako razmisljaj,nego sta nego su tu!!!

superbrzasnežaheroj

clock-img

02.06.2009, 18:17

clock-img

izabella

pencil-img

36

Jaco i Vodolijice mi smo mislima uz Vas. Drzimo fige user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

02.06.2009, 21:38

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Hvala Izabela, Vodolijice, kako si mi danas, navijam svim srcem, pa znas da smo se dogovorile da u septembru prosetamo stomake po Budviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.06.2009, 21:39

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Izabela kada ti kreces u akciju? Snezo, kako kod tebe ide dalje?

clock-img

02.06.2009, 22:00

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Jaco user posted image user posted image
Draga stalno mislim na tebe!!!
Što se tiče nas,malo smo stopirali sve,MM treba da počne piti neke koktele od aloje,doktori garantuju uspeh kod podizanja kvaliteta i progresivnosti sperme,pa ćemo videti.

superbrzasnežaheroj

clock-img

02.06.2009, 22:03

clock-img

sosa

pencil-img

39

cao devojkeuser posted image
snezo,mozes li mi molim te napisati koja je to aloja i kokteli....?

"vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula"

clock-img

02.06.2009, 22:06

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Soso,čim budemo dobili sve to pisaću o tome,mogu ti na pp poslati br telefona gde se možeš raspitati.

superbrzasnežaheroj

clock-img

02.06.2009, 22:08

clock-img

sosa

pencil-img

39

moze snezo,volela bih i to da znam...hvala unapreduser posted image
kako si?
ja cekam jos par dana da vidim da li je insem uspela...
mnogo sam nestrpljiva....radila sam test 9 dana od insem.i bio je negativan naravno...moram da cekamuser posted image

"vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula"

clock-img

02.06.2009, 22:13

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Drži se draga,strpi se još malo,veruj mi znam kako je to čekati,ja sam se bukvalno UCRVALA čekajući 14 dana,to je valjda najgori deo svega togauser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

05.06.2009, 22:17

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Najgori je negativan test, puno gori i od cekanja. Ja sam danas 13. supefact primila, 2.06. sam dobila a sutra 6.06. idem da vadim krv pre podne, pa sa rezultatom kod Ivanovicke u 14h tada ce mi reci koliko menopura dnevno trebam da primam? Tako da nemam poima kada ce po ovome transfer da bude, naravno ako proizvedem dovoljno jajnih celija.

clock-img

05.06.2009, 22:24

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

MA HOCES,MORAS...joj ja se nesto jezim od menopura,mene je unistio prva dva puta,joj ubi me iscekivanje,svako malo trcim u vc,cim osjetim curkanje,traumiram se sou od meneuser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

07.06.2009, 20:24

clock-img

izabella

pencil-img

36

Vodolijo javi se da cujem sta ima novo. Kad ono radis betu? 

clock-img

07.06.2009, 22:57

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

ujutro dragauser posted image

clock-img

07.06.2009, 23:03

clock-img

izabella

pencil-img

36

Juhuuuuu jos malouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.06.2009, 22:29

clock-img

izabella

pencil-img

36

Jaco ja krecem sa terapijom (kontracepcija) 26.06. ako dobijem 21.06. Jos sam daleko ali jedva cekam da krenem. Kako si ti? Kako podnosis terapiju? Kad ti rade aspiraciju? 

clock-img

08.06.2009, 23:03

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Draga iznenadila sam se jer mi nije dala menopur nego gonal ti dnevno i smanjen supefact na 0,2 dnevno. VODOLIJA JAVI SE

clock-img

09.06.2009, 17:13

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

Jaco ja sam se juce javila,a i pisala sam ti pp,od moje oplodnje nista,nije uspela,ne moram pricati kako se osecam,nego moram nekako smoci snage izdici se i krenuti dalje,znas sve sto me ne ubije ojaca me,valjda ce i msad biti takouser posted image Drzim ti fige,nadam se da ces bar ti uspeti,ma morasuser posted image ja za tri meseca skupljam pare i krecem ponovo od treceg ciklusa,to pada priprema od avgusta,uh ove muke ne daj Boze nikom!

clock-img

09.06.2009, 17:15

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

IZVORNA PORUKA: izabella

Jaco ja krecem sa terapijom (kontracepcija)

drzim fige izabella,da bar vama dvema uspe,navijam od srca

clock-img

10.06.2009, 20:13

clock-img

dunja RR

pencil-img

30522

imam jedno pitanjce za vas iskusnije na ovoj temi; meni ostaje da pokusam sa vto, posto prirodnim putem ne mogu zatrudneti.....u bolnici posle operacije sestra u sok sobi mi rece u jednom trenutku - nicim izazvana da cu kada se budem poradjala morati na carski rez....ja pitam a zasto-) a ona ce:- da se beba ne bi mucila jer bebe zacete uzpomoc vto moraju na carski rez zato sto su asetljivije nego bebe zacete prirodnim putem( pri tom ja jos nisam ni pocela da se pripremam, tek se oporavljam od laparaskopije vise psihicki negi fizicki)....

nemam nista protiv " carskog" ako bas mora.... ali jel vam poznato da se posle uspesne vto mora na carski...

clock-img

10.06.2009, 20:18

clock-img

neica

pencil-img

40

Izvini sto pitam zasto ti ne mozes prirodnim putem da ostanes trudna?

clock-img

10.06.2009, 20:19

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Ma može Dunja nego su to bebe do kojih se jedva dođe pa ne žele ništa da rizikuju!!!!!

clock-img

10.06.2009, 20:40

clock-img

dunja RR

pencil-img

30522

IZVORNA PORUKA: neica

Izvini sto pitam zasto ti ne mozes prirodnim putem da ostanes trudna?

izvadili su mi u petak oba jajovoda...