cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Vestacka oplodnja

clock-img

20.05.2009, 22:01

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

IZVORNA PORUKA: Jacaca

Ovo mi nije jasno kako stop sutra a punkcija je u subotu?????? Zar ne ide posle 34h od pregnila???

jaco,pa jeste 34 sata posle...sutra vece u 10 dajem stop inekciju i u subotu u jutro je taman 34 sata posleuser posted image

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

20.05.2009, 22:23

clock-img

izabella

pencil-img

36

Vodolijo zelim ti da ti bude treca sreca user posted image user posted image user posted image . Drzimo ti fige i MISLI POZITIVNO. Znam da je tesko i da strepis i da se bojis neuspeha ali uvek postoji nova sansa za uspeh. Moji prijatelji su uspeli iz 7 puta i sad imaju dve male bebice. Eto vidis da uvek postoji bolje sutra. Digni glavu, guzu uza zid i smej se. A mi mislimo na tebe. 

clock-img

20.05.2009, 22:26

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Vodolija jel ti radi neko od Beogradskih lekara ili ne?  Pošto znam da dr Ljubić dolazi u Podgoricu i radi VTO. Želim ti da uspeš i dobiješ user posted image  i user posted image .

clock-img

20.05.2009, 22:28

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

hvala,a nije mi radio niko iz bg,ovaj dr,je crnogorac 100%

Teskoce i borbe koje imamo danas,nisu nista drugo,nego cijena koju moramo da platimo za pobjede koje nas cekaju sutra...

clock-img

20.05.2009, 23:05

clock-img

Tara

pencil-img

648

Drzimo fige user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2009, 23:07

clock-img

izabella

pencil-img

36

Ja stalno trazim nekoga ko je bio na VTO u Pragu. Ako nekoga poznajete uputite ga na mene jer neznam nista o toj klinici a idem u julu tamo. Hvala unapred.

clock-img

24.05.2009, 11:28

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

cure moje drage,pomagajte,juce sam bila na punkciji,i sad su me zvali da mi kazu da dodjem sutra na transfer,tacno 48 sati posle,sta mislite jel'to rano?

clock-img

24.05.2009, 11:47

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Mene su zvali treći dan,stvarno neznam da ti kažem zašto te zovu drugi danuser posted image
Trebala si ih pitati!

superbrzasnežaheroj

clock-img

24.05.2009, 12:17

clock-img

Anoniman

Pa kontam... valjda znaju šta rade. user posted image Ali pitaj, možda su se zabrojali! 

clock-img

24.05.2009, 12:34

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

pa on je meni i rekao treci dan da ce biti,e sad dal'moze imati veze sto je radjena metoda mikro filterizacija,tj.xi metoda,direktno su spermije ubrizgali u jajasce,sta mislite?ma u svakom slucaju bice kako Bog odluci...

clock-img

24.05.2009, 12:39

clock-img

Anoniman

Zaista se ne razumem. Pitaj dr...

clock-img

24.05.2009, 12:41

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

ma ne razumijem se ja sto je evo treci put radim,a ne neko drugi,nego nema mi jacace,ona bi imala neki odgovor sigurnouser posted image

clock-img

24.05.2009, 13:07

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

IZVORNA PORUKA: vodolija 82

pa on je meni i rekao treci dan da ce biti,e sad dal'moze imati veze sto je radjena metoda mikro filterizacija,tj.xi metoda,direktno su spermije ubrizgali u jajasce,sta mislite?ma u svakom slucaju bice kako Bog odluci...

Vodolijice,i meni je rađena xi metoda,jedini razlog što ti ih vraćaju sutra je moguć ako misle da će u materici bolje opstati nego u njihovom inkubatoru,ali opet ti kažem ako ideš privatno imaš pravo da znaš zašto žure,lepo nazovi i pitaj!!!!

superbrzasnežaheroj

clock-img

24.05.2009, 13:09

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

snezo to mogu tek sutra i naravno da hocu,ali opet mislim da valjda oni najbolje znaju sta rade....ne znam nisam pametna,bas me strahuser posted image

clock-img

24.05.2009, 13:13

clock-img

Ivana Vanja

pencil-img

8

Ne mogu ti ništa reći o VTO , ali ti želim svaku sreću i da bude uspešno user posted image ,da javiš lepe rezultate za koji dan

Pozdrav

clock-img

24.05.2009, 13:15

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Draga nema šta da te strah,ako su te zvali sutra to je onda najbolje rešenje,treba da misliš pozitivnouser posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

25.05.2009, 21:15

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

devojke ja samo da vam javim da je danas zavrsen transfer,ubacili su mi tri embriona i eto sad cekam i nadam se da cuuser posted image sad idem moram da lezim,pa se cujemo....pusa

clock-img

25.05.2009, 21:20

clock-img

Anoniman

Drzim fige vodolijo user posted image user posted image user posted image user posted image da budesh user posted image ili user posted image user posted image ili user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.05.2009, 21:34

clock-img

izabella

pencil-img

36

Vodolijo zelim ti puno srece i da bude user posted image barem jedna. Odmaraj, uzivaj a mi cemo da mislimo na tebe. Bice user posted image sigurno. 

clock-img

25.05.2009, 21:41

clock-img

Ana RR

pencil-img

34438

Draga, samo odmaraj i uživaj!!!! user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.05.2009, 21:46

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Vodolijo zelim ti puno srece i da nas uskoro obradujes sa lepim vestima.

clock-img

25.05.2009, 23:13

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Vodolijouser posted image
user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

28.05.2009, 18:17

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Draga vodolijo ja sam ti rekla svoje i sada cekam samo da javis da si videla svoje dve crte a koliko mogu da izracunam rodices nam vodoliju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 18:20

clock-img

Jacaca

pencil-img

865

Ja danas zavrsavam sa stedirilom a na supefaktu sam vec peti dan, sada cekam M pa vadim hormone i pocinjem sa menopurom ako se tako zove, dalje cu da vam javljam.

clock-img

28.05.2009, 21:20

clock-img

vodolija 82

pencil-img

603

hvala svima na podrsciuser posted image

Jaco,mene je menopur unistio,dar mar mi je napravio u organizmu,a ovaj put sam uzimala gonal i sve ok,mada mozda tebi bude ok...javljaj se pusa