writing-img

RE: Dečija obuća

clock-img

21.04.2011, 00:53

clock-img

Anoniman

Jeste li čuli za obuću Frodo? Ja pre neki dan uletela u neku njihovu radnju, tek oni nisu normalni sa cenama !

clock-img

21.04.2011, 00:56

clock-img

lesica

pencil-img

12027

O daaa,ja juce sa mamom...neugledna radnja-simpa obuca(nema kvalitetan ulozak) a ceneee,izvrnula sam se. Ma daj bre-to je obuca za decu a specijalno obuca za bebe koju oni prerastu za 2-3 meseca-stvarno nisu normalni sa cenama.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

clock-img

21.04.2011, 01:02

clock-img

liliana

pencil-img

4820

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Jeste li čuli za obuću Frodo? Ja pre neki dan uletela u neku njihovu radnju, tek oni nisu normalni sa cenama !

Tinine prve cipe su bile Frodo.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

21.04.2011, 01:06

clock-img

Anoniman

I, jesi li morala da imaš 2 žiranta kad si ih kupovala ? user posted image

clock-img

21.04.2011, 01:08

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Joj, Bubo, pusti me u PM!!!user posted image user posted image

clock-img

21.04.2011, 01:09

clock-img

lesica

pencil-img

12027

Pobrkah frodo,mada su i dalje preskupe! i neku italijansku marku obuce bas za bebe i malenu decu kod ovih drugih je najjeftiniji par 5100-5200 user posted image

clock-img

21.04.2011, 01:11

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

meni su zimske Froddo cipelice za djevojcice bile bas lijepe. U HR budu tu oko 50e. E sad iskustva su razlicita neko kaze kvalitetnije od Cicibana, neko da su lose. Nista dok ne probam user posted image Kupicu neke kad bude snizenje user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

clock-img

21.04.2011, 01:11

clock-img

Anoniman

Brate, ja mislim da su ove bile Frodo , domaća proizvodnja reče žena ? user posted image

clock-img

21.04.2011, 01:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: choopa choops

meni su zimske Froddo cipelice za djevojcice bile bas lijepe. U HR budu tu oko 50e. E sad iskustva su razlicita neko kaze kvalitetnije od Cicibana, neko da su lose. Nista dok ne probam user posted image Kupicu neke kad bude snizenje user posted image

Tražiš žirante, a ? user posted image

clock-img

21.04.2011, 01:13

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Frodo su hrvatske. Iskreno, ne  mogu reči ni da  jesam ni da nisam zadovoljna njima, jer T. u njima nije prohodala. Lepe jesu, uložak je odličan, koža je vrhunska, ali  smo mi malo teže ubacivali nogicu u njih.

clock-img

21.04.2011, 01:14

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

Brate, ja mislim da su ove bile Frodo , domaća proizvodnja reče žena ? user posted image

KLIK

Bubo da, trazim zirante user posted image Cula sam da liliana pristaje na nevidjeno user posted image user posted image

clock-img

21.04.2011, 01:15

clock-img

liliana

pencil-img

4820

user posted image user posted image user posted image Nemojte me!!! Nije na neviđeno-viđeno, al ispade priviđeno!!!user posted image

clock-img

21.04.2011, 01:18

clock-img

lesica

pencil-img

12027

Tacno,tacno..Frodo ima dobar ulozak,ove italijanske skuplje nemaju-ravno i tvrdo iznutra. Sutra cu mamu da posaljem da vidi kako se zove marka. Izludeh danas setajuci se sa kraja na kraj grada,pa pobrkah sve a i mrtva sam-ne zamerite mi.

clock-img

21.04.2011, 09:47

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Gagana83 kupuje Froddo i baš je zadovoljna, koliko znam. 

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

21.04.2011, 09:52

clock-img

Anoniman

Niko ne kaže da su loše, ali da su skupe- skupe su .

clock-img

21.04.2011, 09:54

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Juce sam htjela da kupim Luki Chicco sandale, meni se bas svidjele ja da pogledam cijenu 64 i po eura sandale za bebu user posted image user posted image user posted image Pretjerivanje zaista.

clock-img

21.04.2011, 09:55

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Niko ne kaže da su loše, ali da su skupe- skupe su .

To ne znam, ja ih ama baš nigde nisam videla user posted image Meni je Ciciban tek preskup, izbegavam ga maksimalno, iz inata. Ne dam!

clock-img

21.04.2011, 09:58

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Gagana83 kupuje Froddo i baš je zadovoljna, koliko znam. 

Jeste, ja Uni najcesce Froddo kupujem i prezadovoljna sam.
Sad smo uzeli Pollino jer nismo nasli ni jedne Froddo u gradu.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

21.04.2011, 10:01

clock-img

Nensi*

pencil-img

6520

IZVORNA PORUKA: Snelle

IZVORNA PORUKA: Tash

Da, kupila sam Pollino do kraja. Otišla sam u Ciciban i videla da koštaju oko 6000din, i zahvalila se. Mislim da ovim Polino za 3500din ne fali ništa. user posted image

Ovako je identično bilo i kod nas. Mislim da su ovi u Cicibanu postali stvarno bezobrazni. Moraće i oni kad-tad da spuste cene. Koliko vidim sad već svi mahom kupuju Pollino. A i kod njih ima ona fora da dobiješ nakon kupovine karticu sa kojom u narednih 5 godina pri svakoj kupovini imaš 10% popusta.

Nisam ni ja dobila nikakvu karticu user posted image
Mi smo uzeli ove

user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

clock-img

21.04.2011, 10:02

clock-img

Anoniman

Ja mislim da su ovo bile Frodo, e kuku meni ako sam se zeznula. Baš ću da pogledam. Znam samo da su sandalice, malecne, možda onaj najmanji mogući broj od hodajućih bile 5 600.

A možda nije Frodo jer mi je žena rekla da su domaće proizvodnje, a kaže Lili da je Frodo Hrvatski.

clock-img

21.04.2011, 10:04

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Ja ne volim Pollino jer su tvrde, bar one koje sam ja probala Andreju user posted image Andrej ima visok ris, dok ja uvučem njemu stopalo u cipelu, preznojimo se oboje. Kupujem Geox patike na sniženju, 3000 din. Fantastične su! Zimske cipele sam mu isto kupila Geox, jbg tu sam dala 7000, ali ista je cena bila u Cicibanu, a ružne... user posted image

clock-img

26.04.2011, 13:54

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

I mi smo danas kupili sandalice , da nam se slazu uz belu haljinicu koju cemo imati za krstenje i rodjendacic 2.500... onako nije strasno, ali stvarno preteruju sa cenama za deciju obucu sto se nosi samo par meseci.

user posted image

clock-img

26.04.2011, 14:09

clock-img

choopa choops

pencil-img

9258

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

Ja ne volim Pollino jer su tvrde, bar one koje sam ja probala Andreju user posted image Andrej ima visok ris, dok ja uvučem njemu stopalo u cipelu, preznojimo se oboje. Kupujem Geox patike na sniženju, 3000 din. Fantastične su! Zimske cipele sam mu isto kupila Geox, jbg tu sam dala 7000, ali ista je cena bila u Cicibanu, a ružne... user posted image

Jesu Pollino su dosta tvrde, ali po meni imaju najljepse modele od "domacih' (Ciciban, Pavle, Froddo, Bambi). A za Ciciban se slazem sa onim gore postom user posted image

Bubo Froddo su hrvatske i jesu oko 40-50eura, ali sve su ti  djecije cipelice 5 eura gore, dolje user posted image . Bar je kod nas tako.  Vidjeces kad krenes sa kupovinom. Proslogodisnji modeli mogu da se nadju jeftinije, ali to je sve izabrano user posted image Ma pretjeruju.

Anck bas su lijepe user posted image

clock-img

26.04.2011, 14:39

clock-img

pepeljuga

pencil-img

2539

Mi smo uzeli Polino, nisu tvrde, a i mnoogo su slatke, jeans boja, bas su super! Ja sam prvo htela da uzmem Ciciban (po default-u) i gledala sam, ali tako su mi ruzne, kao neke cipelice od pre sto godina, mnogo su im zastareli modeli (gledala sam novu kolekciju). Pitala sam i fizijatricu, rekla mi je da su Polino skroz ok.
A ni ja nisam dobila nikakvu karticu user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

clock-img

26.04.2011, 15:00

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja sad idem u Pollino radnju da ih pitam zašto mi još nije stigla kartica, jer je prošlo više od mesec dana, pa ću vam javiti šta i kako!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"